Νέα

Σας έχει απορρίψει ιερόδουλος επειδή έχετε μεγάλο πέος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovannisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εφόσον σου έδωσε πίσω τα λεφτά, τότε σίγουρα είχε θέμα.

Μου έχει τύχει 2-3 φορές, με τελευταία στο Ιάσωνος 30 πάνω προ 2ετίας.
Συνήθως συμβαίνει στα μεγάλα πάχη και όχι μήκη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το κουλούρι.

ΥΓ. Μιας και είπαμε για κουλούρι, την κατασκευή που ανέφερε ο Σαμ την περιγράφει και ο Πετρό.

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πριν δυο χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεως αφου μπηκε στο δωματιο η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου,μολις με χαιδεψε και με ειδε σε στυση μου ειπε πως δεν μπορει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Τελικα ντυθηκα,μου εδωσε τα λεφτα μου η τσατσα και εφυγα απραγος.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?
Καλα να παθεις για να πηγαινεις με πουτανες.Στις υπολοιπες γυναικες θα ησουν περιζητητος...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Καλα να παθεις για να πηγαινεις με πουτανες.Στις υπολοιπες γυναικες θα ησουν περιζητητος...

γιατί οι πουτάνες παραπονιούνται μονο για το μεγάλο μέγεθος και όχι για ooooooooλλλλλλλααααααα  τα αλλα

aristotelis94

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πριν δυο χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεως αφου μπηκε στο δωματιο η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου,μολις με χαιδεψε και με ειδε σε στυση μου ειπε πως δεν μπορει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Τελικα ντυθηκα,μου εδωσε τα λεφτα μου η τσατσα και εφυγα απραγος.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?
Μακαρι να ημουν στη θεση σου.Εμενα με απορριπτουν οι γκομενες επειδη την εχω μικρη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γνωστο πουστικο τρυκ για να αποφυγουν το κωλογαμησι
κανει θραυση στις ρουμανες

aristotelis94

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχεις το υψος του ωναση μηπως?
Δεν ξερω αν εχω το υψος του Ωναση αλλα ξερω τι υψος θα ηθελα να εχω.Θα ηθελα να εχω ενα πολυ μεγαλο πεος και οποια το αντικρυζει να ενθουσιαζεται και μετα να μην το ξεχναει ποτε.

flo13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Κριτικές
9
Like
68
Πόντοι
0
πριν 2-3 μηνες στην ιασωνος μια αλβανιδα μιλφ που εδινε κ κωλαρακι..
ετσι οπως χαμουρευομασταν στα ορθια, μολις τον ειδε ντουρο καναμε τον εξης διαλογο
-δεν εχει κωλο, ειναι πολυ χοντρο
-για να σε γαμησω απο κωλο μπηκα
-ποναω, σκισε μου το μουνι
-οκ αστο
οποτε πηρα το 10αρικο πισω κ εφυγα να το επενδυσω αλλου.

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μου έχει τύχει παλιά πριν κανα δυο χρόνια στη Φυλής να μην με αφήνει να την πάρω από κώλο(ενώ η τσατσά είχε ανακοινώσει και πρωκτικό), γιατί μου είπε ότι την έχω χοντρή. Ήταν σε ένα μπουρδέλο στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις τη Φυλής. Όνομα πουτάνας δε θυμάμαι. Θυμάμαι ότι ήταν μελαχρινή με μακρύ μαλλί(μάλλον Ρουμάνα). Έχω καιρό να την πετύχω στη Φυλής

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
οχι!! αλλα μου εχει τυχει να τις αποριψω εγω γιατι δεν εχουν μεγαλο κωλο ;) ;)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μου έχει τύχει παλιά πριν κανα δυο χρόνια στη Φυλής να μην με αφήνει να την πάρω από κώλο(ενώ η τσατσά είχε ανακοινώσει και πρωκτικό), γιατί μου είπε ότι την έχω χοντρή. Ήταν σε ένα μπουρδέλο στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις τη Φυλής. Όνομα πουτάνας δε θυμάμαι. Θυμάμαι ότι ήταν μελαχρινή με μακρύ μαλλί(μάλλον Ρουμάνα). Έχω καιρό να την πετύχω στη Φυλής
Mικρο το προβλημα. Εμενα το 30 τοις εκατο δεν με αφηνουν να τις παρω καθολου λογο υπερμεγεθους. Πίκρα, οταν η τσατσα μου επιστρεφει τα χρηματα πισω, αλλα απο την αλλη, στο σαλονι ακουγεται δυνατα το "ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ" και φτιαχνει η κατασταση!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
νομίζω οτι το "μεγάλο πέος" αποτελεί μόνιμη δικαιολογία για να μήν κάνουν το πρωκτικό που διαφημίζουν στο σαλόνι, χωρίς βέβαια να αποκλείονται οι πραγματικές περιπτώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom