Νέα

Σας έχει απορρίψει ιερόδουλος επειδή έχετε μεγάλο πέος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovannisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δηλαδη μαλακιες μου λενε εμενα που τον εχω 11 ποντους,γιατι ξεφωνιζουν και μου λενε γαμα με πουτσαρα μου,και πως με σκιζεις ετσι!!!!!
Πωπω μαλάκα μου σε πιάσαν κορόιδο.
Την επόμενη φορα ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Που πας ρε παπαρα με 11 ποντους?
:grin: :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πολυ παληα μου τυχαινε συνεχεια....σιγα ρε κοριτσια τι θα σας κανει μια ψωλη 25εκ(ψιλοπεσμενη).....Κυριακη ημερα αργιας και μαλακιας.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πριν δυο χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεως αφου μπηκε στο δωματιο η κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου,μολις με χαιδεψε και με ειδε σε στυση μου ειπε πως δεν μπορει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.Τελικα ντυθηκα,μου εδωσε τα λεφτα μου η τσατσα και εφυγα απραγος.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?

Εφαγες πορτα απο Πουτανα δικε μου???  :2funny: :2funny: :2funny:
Αχαχαχαχαχα!!!!

Ελα ψωλαρα μουουουουου!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
συνεχεια τυπε
αλλα τελικα τις πειθω να τον φανε :grin:

URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Το είδα ρε παιδιά να συμβαίνει αυτό μπροστά μου με φίλο προικισμένο (σα μπουρί τον έχει ο μαλάκας...). Ήμασταν στο FKK DOLCE VITA στο Ντύσελντορφ και ήθελε να γαμήσει μια μάλλον φιλιπινέζα που είχε ξαναπάρει. Με το που τον βλέπει να πλησιάζει του λέει μπροστά σε καμιά δεκαπενταριά γυναίκες "όχι, όχι με σένα, θα πονάω πάλι"! Έπεσε το γέλιο της αρκούδας απ' τις άλλες ρε παιδιά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο του κόστισε η απόρριψη...Το συζητούσε μήνες.        

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.929
Πόντοι
606
Τα παλιότερα χρόνια, οι πουτάνες που σεβόντουσαν τον εαυτό τους είχαν στο στάνταρ εξοπλισμό και το λεγόμενο "κουλουράκι".
Ήταν ένα μαξιλαράκι σε σχήμα κουλούρι, που ο έχων μεγάλη ψωλή το φόραγε, για να μη μπορεί να μπει πολύ μέσα, και "κάνει ζημιά" στο κορίτσι.

Αλλά αυτά έχουν χαθεί πια απ' την πιάτσα...
:o :o

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ έχω πηδήξει όλες τις φίλες της δικιάς μου, γιατί κάθε φορά που τον βλέπει βαζει τα γέλια, και λέει:
-"Κορίτσια, ελάτε να δείτε τι μικρή που την έχει!"

Επισκέπτης
Κλαούντια , βίζιτα το 2002, ρουμάνα.
Είχα ρίξει ένα τρελό γαμήσι μαζί της,
70λεπτο σφυροκόπημα.

Την επόμενη φορά μόλις με είδε, έφυγε και είπε ότι δεν ξαναπηδιέται μαζί μου,
γιατί (και καλά) έχω μεγάλο πούτσο και κρατάω πολύ και την ξεμούνιασα .........

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ευτυχώς δεν με έχει απορρίψει καμία ακομα....να αρχισω να ανησυχώ για το μεγεθος του πουλιού μου?? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ έχω πηδήξει όλες τις φίλες της δικιάς μου, γιατί κάθε φορά που τον βλέπει βαζει τα γέλια, και λέει:
-"Κορίτσια, ελάτε να δείτε τι μικρή που την έχει!"

μαρεσεις τυπε

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κλαούντια , βίζιτα το 2002, ρουμάνα.
Είχα ρίξει ένα τρελό γαμήσι μαζί της,
70λεπτο σφυροκόπημα.

Την επόμενη φορά μόλις με είδε, έφυγε και είπε ότι δεν ξαναπηδιέται μαζί μου,
γιατί (και καλά) έχω μεγάλο πούτσο και κρατάω πολύ και την ξεμούνιασα .........

Καυλιαρη μηπως ηταν αναρχοκουμουνι και τη γαμησες με τοσο μισος? Δε μας ειπες...
Ειχε κανενα τατου με το σφυροδρεπανο?  :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.898
Πόντοι
12.056
Iεροδουλος  :headbang:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Θυμάμαι σαν τώρα μια εκπομπή στην τηλεόραση που είχε βγάλει έναν καθηγητή ουρολόγο και έλεγε ότι από έρευνες και στατιστικά δεδομένα έχει προκύψει ότι ο Έλληνας έχει πέος σε πλήρη στύση 12-14 cm και ότι το 80% των ανδρών παίζουν σε αυτά τα μεγέθη. Το βράδυ εκείνο άνοιξε νέο thread εδώ "Πόσο τον έχετε" και το πάνω από 20 cm είχε πάρει σταλινικά ποσοστά...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Θυμάμαι σαν τώρα μια εκπομπή στην τηλεόραση που είχε βγάλει έναν καθηγητή ουρολόγο και έλεγε ότι από έρευνες και στατιστικά δεδομένα έχει προκύψει ότι ο Έλληνας έχει πέος σε πλήρη στύση 12-14 cm και ότι το 80% των ανδρών παίζουν σε αυτά τα μεγέθη. Το βράδυ εκείνο άνοιξε νέο thread εδώ "Πόσο τον έχετε" και το πάνω από 20 cm είχε πάρει σταλινικά ποσοστά...

Δεν καταλαβα που ειναι το περιεργο δηλαδη? Αμφισβητεις οτι στο μπου.κομ μπαινουν μονο ψωλαραδες??  :tickedoff:
Ειναι τυχαιο που στους περισσοτερους οι πουτανες δεν καθονται για αυτο το λογο? Οχι βεβαια!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπορει να μην ειναι εκ του πονηρου ρε τυπε. αν μπει και θεμα ποσοι φορατε γυαλια ισως να εχει υψηλα ποσοστα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πάντοτε ήμουν λάτρης των ώριμων γυναικών

17-18 ετών εγώ τότε (μιλάμε για έτος 1993-1994) είχα επισκεφθεί μπουρδέλο στην φυλής όπου τίμησα κυρία με μακριά μάυρα μαλλιά γύρω στα 50..

σαν μέγεθος το πέος μου ανήκει στην κατηγορία 18-19 cm

η κυρία άρχιζε να μου λέει ότι είναι μεγάλο και θα δυσκολευθεί να μπεί..είχε δυσανασχετήσει..μού έλεγε τον έχεις μεγάλο που να μπεί αυτό;;;

όταν μπήκε τέλος πάντων μου ζήταγε να την πηδήξω δυνατά..όσο πιο δυνατά γίνεται..

ακόμη θυμάμαι τα μαστάρια της που ήταν πεσμένα αλλά παρέπεμπαν στην θεία πού ήρθε να σε φροντίσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom