Νέα

Σας αρέσει το bukkake;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (20 μέλη και 103 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Όποιος αρκετά χοντρός ενεργητικός άντρας, πάνω από 100 κιλά γουστάρει να με χύσει στο πρόσωπο
ας μου στείλει μήνυμα στο stathisn.1981@yahoo.gr.
Δεν είμαι επαγγελματίας, δεν πληρώνομαι. Το κάνω γιατί το γουστάρω. Μόνο αρκετά παχουλοί.

σόρρυ ρε μαν αλλα μετέφερε το στις αγγελίες.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ή αλλιώς... να χύνετε τις γκόμενες στη μάπα?

Προσωπικά, επειδή ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ μ΄ αρέσει πολύ να τις χύνω στο στόμα ή στο πρόσωπο γενικότερα...

Είμαι παθητικός από Αθήνα 34χρ. Ψάχνω ενεργητικούς άντρες για bukkake. Μου αρέσουν περισσότερο οι εύσωμοι, παχουλοί.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
GAY BUKKAKE, Ας απαντήσουν μόνο παθητικοί ομοφυλόφιλοι
Πιστεύετε ότι είναι αρκετά εξευτελιστικό να έρθουν από πάνω σου 6-7 άντρες
και να σε χύσουν όλοι μαζί στο πρόσωπο; Ή είναι απλώς ακόμη ένα συνηθισμένο βίτσιο;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
GAY BUKKAKE, Ας απαντήσουν μόνο παθητικοί ομοφυλόφιλοι
Πιστεύετε ότι είναι αρκετά εξευτελιστικό να έρθουν από πάνω σου 6-7 άντρες
και να σε χύσουν όλοι μαζί στο πρόσωπο; Ή είναι απλώς ακόμη ένα συνηθισμένο βίτσιο;

Οχι ρε νορμαλ ειναι τι λες τωρα! Ακους εκει εξευτελιστικο βιτσιο! Στο 2013 ζουμε ρεεεε!!  :2funny:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ήταν ένα παλιό γιαπωνέζικο έθιμο. Όταν έπιαναν κάποια παντρεμένη να κερατώνει τον άντρα της, για τιμωρία την έχυνε στο πρόσωπο όλος ο αντρικός πληθυσμός του χωριού...
Εξαιρετικά καυλωτικό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Ήξερα μια βουλγάρα 50άρα την Ελένη, που γούσταρε να τα παίρνει στο πρόσωπο (έκανε πιάτσα στην πλατεία Λαυρίου, αλλά έχει εξαφανιστεί). Την είχα χύσει πολλές φορές (για 30 Ε) και μια φορά μου πρότεινε να φέρω και κάποιον φίλο μου-αλλά δίστασα και δεν το έκανα ποτέ...

Προχθές με έχυσαν για πρώτη φορά δυο άντρες μαζί. Και οι δυο ήταν εύσωμοι, ο ένας δουλεύει σεκιουριτι
και ο άλλος έχει δικό του κρεοπωλείο. Σαραντάρηδες και οι δυο. Ένοιωσα τρομερή καύλα. Του ενός ήταν
πιο πηχτά αλλά εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα. Για έναν παθητικό gay με υποτακτική ψυχολογία όπως
είμαι εγώ, να σε χύνουν άντρες στο πρόσωπο είναι ότι καλύτερο. Πέρασα πραγματικά γαμάτα αφού μου
αρέσουν και πάρα πολύ οι εύσωμοι άντρες. Το συστήνω σε όλους τους gay!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Προχθές με έχυσαν για πρώτη φορά δυο άντρες μαζί. Και οι δυο ήταν εύσωμοι, ο ένας δουλεύει σεκιουριτι
και ο άλλος έχει δικό του κρεοπωλείο. Σαραντάρηδες και οι δυο. Ένοιωσα τρομερή καύλα. Του ενός ήταν
πιο πηχτά αλλά εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα. Για έναν παθητικό gay με υποτακτική ψυχολογία όπως
είμαι εγώ, να σε χύνουν άντρες στο πρόσωπο είναι ότι καλύτερο. Πέρασα πραγματικά γαμάτα αφού μου
αρέσουν και πάρα πολύ οι εύσωμοι άντρες. Το συστήνω σε όλους τους gay!

Συμφωνώ και εγω με τον Σταθη, το εχω δοκιμασει και εγω με 2 αντρες και ειναι φοβερη καβλα!!!
Πιστευω οτι ειναι must και γενικα ο παθητικος πρεπει να το ζηταει παντα γιατι υπαρχουν αρκετοι αντρες που επειδη ειναι πολυ εξευτελιστικο κομπλαρουν και δεν το τολμουνε.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνώ και εγω με τον Σταθη, το εχω δοκιμασει και εγω με 2 αντρες και ειναι φοβερη καβλα!!!
Πιστευω οτι ειναι must και γενικα ο παθητικος πρεπει να το ζηταει παντα γιατι υπαρχουν αρκετοι αντρες που επειδη ειναι πολυ εξευτελιστικο κομπλαρουν και δεν το τολμουνε.

Teddy όταν λες κομπλάρουν και δεν το τολμούν, ποιούς εννοείς; Τον παθητικό ο οποίος τα παίρνει στη μούρη
ή τους ενεργητικούς που τον χύνουν; Εγώ προσωπικά τα έχω πάρει πολλές φορές στο πρόσωπο. Απλά μου αρέσουν
μόνο οι εύσωμοι άντρες. Δεν μου αρέσουν οι αδύνατοι. Και δεν το θεωρώ εξευτελιστικό να με χύνουν στο
πρόσωπο. Προχθές το έκανα για πρώτη φορά με δυο άντρες μαζί.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Teddy όταν λες κομπλάρουν και δεν το τολμούν, ποιούς εννοείς; Τον παθητικό ο οποίος τα παίρνει στη μούρη
ή τους ενεργητικούς που τον χύνουν; Εγώ προσωπικά τα έχω πάρει πολλές φορές στο πρόσωπο. Απλά μου αρέσουν
μόνο οι εύσωμοι άντρες. Δεν μου αρέσουν οι αδύνατοι. Και δεν το θεωρώ εξευτελιστικό να με χύνουν στο
πρόσωπο. Προχθές το έκανα για πρώτη φορά με δυο άντρες μαζί.

Για τους ενεργητικους εννοω, και ειδικα τους μικροτερους σε ηλικια.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Μεσα και εγω με τις καλτες.Αντε να κανουμε ντου

Ας μου στείλει κανένας παθητικός mail να ανταλλάξουμε απόψεις. Εμένα με έχουν χύσει πολλές φορές
στο πρόσωπο και πάντα τα παίρνω αδιαμαρτύρητα! Βέβαια δεν τα βάζω στο στόμα για λόγους υγείας. Όμως θέλω
να τα παίρνω μόνο στο πρόσωπο. Συνήθως γίνεται ως εξής, έρχονται σπίτι μου, τον βγάζουν τον παίζουν κανένα
πεντάλεπτο, εγώ μπορεί να τον πιπιλίσω λίγο και μου τα πατάνε στα μούτρα. Χωρίς δεσμεύσεις, έρχονται με
χύνουν και φεύγουν. Γουστάρω τρελά άντρες εύσωμους, οικοδόμους, γενικά άντρες με κρέας επάνω τους. Έλληνες,
Αλβανούς, ομογενείς πόντιους κλπ! Με μικρά ή μεγάλα προσόντα δεν έχει σημασία αρκεί να αδειάζουν τα μπαλάκια
τους στο πρόσωπο μου χωρίς πολλές κουβέντες. Περιμένω κανένα μηνυματάκι από παθητικούς! stathisn.1981@yahoo.gr

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών
. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
είναι αρκετά παχουλός. Θα έκανα πολύ ευχαρίστως bukkake!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Ε, να τα λες αυτα κι εσυ πριν αρχισουν οι αλλοι τις διαιτες! :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
είναι αρκετά παχουλός. Θα έκανα πολύ ευχαρίστως bukkake!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ο τον πουλογολου σου αρεσει τυπε;

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ας μου στείλει κανένας παθητικός mail να ανταλλάξουμε απόψεις. Εμένα με έχουν χύσει πολλές φορές
στο πρόσωπο και πάντα τα παίρνω αδιαμαρτύρητα! Βέβαια δεν τα βάζω στο στόμα για λόγους υγείας. Όμως θέλω
να τα παίρνω μόνο στο πρόσωπο. Συνήθως γίνεται ως εξής, έρχονται σπίτι μου, τον βγάζουν τον παίζουν κανένα
πεντάλεπτο, εγώ μπορεί να τον πιπιλίσω λίγο και μου τα πατάνε στα μούτρα. Χωρίς δεσμεύσεις, έρχονται με
χύνουν και φεύγουν. Γουστάρω τρελά άντρες εύσωμους, οικοδόμους, γενικά άντρες με κρέας επάνω τους. Έλληνες,
Αλβανούς, ομογενείς πόντιους κλπ! Με μικρά ή μεγάλα προσόντα δεν έχει σημασία αρκεί να αδειάζουν τα μπαλάκια
τους στο πρόσωπο μου χωρίς πολλές κουβέντες. Περιμένω κανένα μηνυματάκι από παθητικούς! stathisn.1981@yahoo.gr

εγω δε θα κρατιομουν φίλε αν μου τα'ριχναν στη μάπα.
Θα ήθελα να τα γλείψω και να τα καταπιώ γιατί τρελλαίνομαι για χύσια!
βέβαια και γω για λόγους υγείας δεν κάνω τίποτα..

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
εγω δε θα κρατιομουν φίλε αν μου τα'ριχναν στη μάπα.
Θα ήθελα να τα γλείψω και να τα καταπιώ γιατί τρελλαίνομαι για χύσια!
βέβαια και γω για λόγους υγείας δεν κάνω τίποτα..

35χρ. παθητικός από Αθήνα με κανονική αρρενωπή εμφάνιση, μου αρέσει να με χύνουν στο πρόσωπο παχουλοί, εύσωμοι
άντρες. Δεν ψάχνω για μεγάλα... εργαλεία απλώς γουστάρω τους εύσωμους. Έχω υποτακτική ψυχολογία και τα παίρνω
αδιαμαρτύρητα στο πρόσωπο. Όποιος εύσωμος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.

pagos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
γερμανικη εταιρια παραγωγης πορνο GGG με την απιστευτα καυλιαρα Viktoria Goo γυριζει ''ταινιες'' bukkake ανα 2 μηνες ο καθενας απο εμας μπορει να συμμετεχει χωρις λεφτα απλα πληρωνοντας ενα αντιτιμο των εξετασεων....ααααααα και σου δινουν να βαλεις και μασκα αν γουσταρεις!!!

περισσοτερα για οποιον ενδιαφερεται εδω:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
γερμανικη εταιρια παραγωγης πορνο GGG με την απιστευτα καυλιαρα Viktoria Goo γυριζει ''ταινιες'' bukkake ανα 2 μηνες ο καθενας απο εμας μπορει να συμμετεχει χωρις λεφτα απλα πληρωνοντας ενα αντιτιμο των εξετασεων....ααααααα και σου δινουν να βαλεις και μασκα αν γουσταρεις!!!

περισσοτερα για οποιον ενδιαφερεται εδω:

Η κοπέλα που κάνει το bukkake πόσα χρήματα παίρνει περίπου; Υπάρχουν και ταινίες bukkake για παθητικούς gay στη Γερμανία;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
35χρ. παθητικός από Αθήνα με κανονική αρρενωπή εμφάνιση, [size=14pt]μου αρέσει να με χύνουν στο πρόσωπο παχουλοί, εύσωμοι
άντρες.[/size] Δεν ψάχνω για μεγάλα... εργαλεία απλώς [size=14pt]γουστάρω τους εύσωμους.[/size] Έχω υποτακτική ψυχολογία και τα παίρνω
αδιαμαρτύρητα στο πρόσωπο. Όποιος εύσωμοςθέλει ας μου στείλει μήνυμα.

look here....

Δημήτρης
Είμαι ΑΝΤΡΑΣ 100%, απόλυτα αρρενωπός, σοβαρός, εχέμυθος, υγιής. Είμαι 30 ετών, 1.78 155 κg μελαχρινός και με διάθεση για μια καλή γνωριμία.. Είμαι αυστηρά ενεργητικός! Ψάχνω τρανς παθητική ή άντρα παθητικό, άτριχο, με δικό τους χώρο, για sex ή ότι άλλο... Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ

nikos
gia top adinatous kanonikous,pou gustaroun paxoulous koilitsaΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ arenopos 1,78 100 kg!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Κ Ο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ athina!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΣ!!! oxi apokriwi aloios min perneis til katholou.na xereis ti thes kai oxi na kolas koplexares makria.Να είσαι πραγματικός άντρας,αποφασισμένος για συνάντηση και να ξέρεις τι θέλεις...

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Μεσα και εγω με τις καλτες.Αντε να κανουμε ντου

Παθητικός 35χρ. με νορμάλ αρρενωπή εμφάνιση, με τελείως υποτακτική ψυχολογία ψάχνω άντρες μόνο
για τελείωμα στο πρόσωπο μου, όχι γαμήσια και τέτοια. Δεκτοί και 2-3 φίλοι μαζί. Μένω Αθήνα με
διαθέσιμο χώρο. Γουστάρω τους εύσωμους, μποντιμπίλντερς, παλαιστές, οικοδόμους, γενικά άντρες με
κρέας πάνω τους. Δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατοι. Έρχεστε μου γεμίζετε το πρόσωπο και φεύγετε.
Δεν πληρώνομαι, δεν είμαι επαγγελματίας, το κάνω γιατί το γουστάρω. Και επίσης δεν ψάχνω μεγάλα
εργαλεία. Μικρά, μεγάλα όλα δεκτά.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ωραια χομπι εχεις φιλε!!!!! αλλα εχω μια απορια αφου δεν θες γαμησια κτλπ ο αλλος πως θα καβλωσει τουλαχιστον λιγο πιπουλα παιζει η ξεροσφυρι μαλακια και τα πεταει ?????

Τι δεν κατάλαβες; Δεν ψάχνω για να γαμηθώ. Απλά μου αρέσει να με χύνουν στο πρόσωπο. Ναι, λίγη πίπα μπορεί
να παίξει. Δεν έχω όμως πρόβλημα και ξεροσφύρι μαλακία και χύσιμο στο πρόσωπο μου. Απλό δεν είναι;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
look here....

Δημήτρης
Είμαι ΑΝΤΡΑΣ 100%, απόλυτα αρρενωπός, σοβαρός, εχέμυθος, υγιής. Είμαι 30 ετών, 1.78 155 κg μελαχρινός και με διάθεση για μια καλή γνωριμία.. Είμαι αυστηρά ενεργητικός! Ψάχνω τρανς παθητική ή άντρα παθητικό, άτριχο, με δικό τους χώρο, για sex ή ότι άλλο... Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ

nikos
gia top adinatous kanonikous,pou gustaroun paxoulous koilitsaΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ arenopos 1,78 100 kg!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Κ Ο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ athina!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΣ!!! oxi apokriwi aloios min perneis til katholou.na xereis ti thes kai oxi na kolas koplexares makria.Να είσαι πραγματικός άντρας,αποφασισμένος για συνάντηση και να ξέρεις τι θέλεις...

αυτο το 100% αντρας πως δε μου καθεται καλα...ο αντρας δεν παει με αντρα...ο πουστης παει.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Παθητικός 35χρ. με νορμάλ αρρενωπή εμφάνιση, με τελείως υποτακτική ψυχολογία ψάχνω άντρες μόνο
για τελείωμα στο πρόσωπο μου, όχι γαμήσια και τέτοια. Δεκτοί και 2-3 φίλοι μαζί. Μένω Αθήνα με
διαθέσιμο χώρο. Γουστάρω τους εύσωμους, μποντιμπίλντερς, παλαιστές, οικοδόμους, γενικά άντρες με
κρέας πάνω τους. Δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατοι. Έρχεστε μου γεμίζετε το πρόσωπο και φεύγετε.
Δεν πληρώνομαι, δεν είμαι επαγγελματίας, το κάνω γιατί το γουστάρω. Και επίσης δεν ψάχνω μεγάλα
εργαλεία. Μικρά, μεγάλα όλα δεκτά.

ωραια χομπι εχεις φιλε!!!!! αλλα εχω μια απορια αφου δεν θες γαμησια κτλπ ο αλλος πως θα καβλωσει τουλαχιστον λιγο πιπουλα παιζει η ξεροσφυρι μαλακια και τα πεταει ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom