Νέα

Σας αρέσει το bukkake;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (16 μέλη και 90 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαιρομαι που γραφω για το θεμα αυτο.Λαμβανομενου υποψη οτι στο σεξ δεν πρεπει να υπαρχουν ταμπου,πιστευω το χυσιμο στη μαπα των γυναικων προσφερει υγεια(λογω συστατικων του σπερματος)αλλα και σεβασμος προς τα αρσενικα οταν αυριο μας κουνηθουν να μην μπουμε σε πολλες διαδικασιες και να απαντησουμε.... ελα να σε ξαναγαμησω  να στα πεταξω στην μαπα και μετα μιλα μου.Με ολο το σεβασμο στην γυναικα που αυτη μας φερνει στη ζωη,το δευτερο σκελος ειναι σε καποιες περιπτωσεις γυναικων.Φιλικα ο Παιχτουρας.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εμενα ποτε δεν μ αρεσε το χυσιμο στην μαπa(bukkake),ουτε
το χω κανει ποτε γιατι το θεωρω αηδιαστικο.
Η καλυτερη καταληξη ειναι πανω στο σωμα η μεσα στο μουνι!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει ρε μαν, δεν θα παει στο δικό σου πρόσωπο, πως γινεται να το θεωρεις αηδιαστικο? :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ παρατηρησα μεσα απο το διαδικτιο οτι στην αγγλια(και συγκεκριμενα στο birmingham πιο πολυ αλλα και london) και στην γερμανια(κυριως βερολινο αλλα και σε ολες τις μεγαλες πολεις) διοργανονται παρτυ bukkake στα οποια μπορει να συμμετεχει οποιος νανε !!! το θεμα μου ειναι αξιζει να πας εκει(αγγλια ή γερμανια) για να κανεις την αρρωστια σου??? :- βαλε κοστος εισητηριων,κοστος ξενοδοχειοu kαι ενα μικρο-συμβολικο κοστος για να συμμετεχεις. τελικα ολα αυτα τα λεφτα που θα χαλασεις αξιζουνε για ενα χυσιμο ??? (κοντα στο 500 τα υπολογιζω) με αυτα τα λεφτα θα μου πει καποιος οτι περνεις citytours 3 ή 4 ωρες.δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας ???

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ή αλλιώς... να χύνετε τις γκόμενες στη μάπα?

Προσωπικά, επειδή ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ μ΄ αρέσει πολύ να τις χύνω στο στόμα ή στο πρόσωπο γενικότερα...

Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
είναι αρκετά παχουλός. Θα έκανα πολύ ευχαρίστως bukkake!!! :pipa1:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ παρατηρησα μεσα απο το διαδικτιο οτι στην αγγλια(και συγκεκριμενα στο birmingham πιο πολυ αλλα και london) και στην γερμανια(κυριως βερολινο αλλα και σε ολες τις μεγαλες πολεις) διοργανονται παρτυ bukkake στα οποια μπορει να συμμετεχει οποιος νανε !!! το θεμα μου ειναι αξιζει να πας εκει(αγγλια ή γερμανια) για να κανεις την αρρωστια σου??? :- βαλε κοστος εισητηριων,κοστος ξενοδοχειοu kαι ενα μικρο-συμβολικο κοστος για να συμμετεχεις. τελικα ολα αυτα τα λεφτα που θα χαλασεις αξιζουνε για ενα χυσιμο ??? (κοντα στο 500 τα υπολογιζω) με αυτα τα λεφτα θα μου πει καποιος οτι περνεις citytours 3 ή 4 ωρες.δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας ???
Ξεχνάς κι ένα άλλο κόστος.... Να βγεις πρώτη μούρη σε κάνα Internet! :dancing: :dancing:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
...ειμαι 168 90 κιλα....περναω της εξετασεις;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ειχα μια που γαμιομασταν παλια που την εχυνα μονο στη μουρη!!!
πρεπει να την ειχα γαμησει και 150 φορες γιατι γαμιομασταν χρονια και τις 145 την ειχα χυσει στη μουρη.
Γουσταρε τρελλα και οταν δεν την εχυνα στη μουρη θεωρουσα οτι ηταν χαλια το γαμησι.
Οσες φορες δεν την εχυσα στη μουρη απλα δεν προλαβα...

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Συγνώμη, αλλά απ'ότι είδα από την αρχή αυτού του θέματος, έχει γίνει μια παρεξήγηση!
Bukkake δεν είναι απλώς ένας άντρας να χύνει στο πρόσωπο την άλλη (ή τον άλλο), αλλά ΠΟΛΛΟΙ αντρες να χύνουν στο πρόσωπο της άλλης/άλλου!

Εγώ τρελλαίνομαι για τέτοια, αλλά δεν θα το έκανα για λόγους υγείας!
Αν δεν υπήρχε αυτό, κανένα πρόβλημα!!
Δώσε μου 10-20 άντρες να με χύνουν στη μάπα και να τα τρώω όλα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ρωτας στον συλλογο κρεοπωλών της περιοχης σου;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Συγνώμη, αλλά απ'ότι είδα από την αρχή αυτού του θέματος, έχει γίνει μια παρεξήγηση!
Bukkake δεν είναι απλώς ένας άντρας να χύνει στο πρόσωπο την άλλη (ή τον άλλο), αλλά ΠΟΛΛΟΙ αντρες να χύνουν στο πρόσωπο της άλλης/άλλου!

Εγώ τρελλαίνομαι για τέτοια, αλλά δεν θα το έκανα για λόγους υγείας!
Αν δεν υπήρχε αυτό, κανένα πρόβλημα!!
Δώσε μου 10-20 άντρες να με χύνουν στη μάπα και να τα τρώω όλα!
Τι φοβασαι οτι θα παθεις;

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τι φοβασαι οτι θα παθεις;

με το να πίνεις χύσια;
Φυσικά και είναι επικίνδυνο! Τόσες αρρώστιες κυκλοφορούν.
οκ, είναι λιγότερες οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι απ'ότι αν τον πάρεις από τον κώλο, αλλά και πάλι...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
με το να πίνεις χύσια;
Φυσικά και είναι επικίνδυνο! Τόσες αρρώστιες κυκλοφορούν.
οκ, είναι λιγότερες οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι απ'ότι αν τον πάρεις από τον κώλο, αλλά και πάλι...
Και πουστης και υποχονδριος!Φορα αδιαβροχο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom