Νέα

Σας αρέσει το bukkake;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (22 μέλη και 105 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες το πηρα αποφαση,αρχες ιουνη θα βρισκομαι στην αγγλια για να παρω μερος σε bukkake !!! θα ειναι μια μεγαλη εμπειρια και θα σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου οταν γινει !!!  παντα ηθελα να συμμετεχω και τωρα ειναι μια ευκαιρια ! εκλεισα ηδη εισητηρια με ryanair !! ελπιζω οτι θα αξζει ο κοπος και η εμπειρια !
:2on1:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ρωτας στον συλλογο κρεοπωλών της περιοχης σου;

Δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσουν όλοι, κρεοπώλες, μανάβηδες, οικοδόμοι, νταλικέρηδες, οδηγοί ταξί, σουβλατζήδες,
υδραυλικοί όλοι. Αρκεί να είναι οπωσδήποτε παχουλοί. Όποιος γουστάρει για bukkake ας στείλει μήνυμα.

Επισκέπτης
Δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσουν όλοι, κρεοπώλες, μανάβηδες, οικοδόμοι, νταλικέρηδες, οδηγοί ταξί, σουβλατζήδες,
υδραυλικοί όλοι. Αρκεί να είναι οπωσδήποτε παχουλοί. Όποιος γουστάρει για bukkake ας στείλει μήνυμα.

Οι κηπουροι σ'αρεσουν;

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Για βαρτουζα και βουκακε να ρωτησετε τον kostas27 που ειναι σοβαρος και παει στα βουρδελα με κοστουμι

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Τυπε τον λιλα τον ξερεις?

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Tι σου αρεσει ;Ετσι απο περιεργεια!

Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
είναι αρκετά παχουλός. Θα έκανα πολύ ευχαρίστως bukkake!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Εγώ πολύ ευχαρίστως να έκανα bukkake ως παθητικός αλλά μου αρέσουν μόνο οι εύσωμοι-αρκετά παχουλοί
ενεργητικοί άντρες άνω των 100 κιλών. Δεν με χαλάει αν κάποιος έχει... μικρά προσόντα αρκεί να
είναι αρκετά παχουλός. Θα έκανα πολύ ευχαρίστως bukkake!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Ειμαι χοντρος και τριχωτος,γουσταρεις τυπε  :grin:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ή αλλιώς... να χύνετε τις γκόμενες στη μάπα?

Προσωπικά, επειδή ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ μ΄ αρέσει πολύ να τις χύνω στο στόμα ή στο πρόσωπο γενικότερα...

Όποιος αρκετά χοντρός ενεργητικός άντρας, πάνω από 100 κιλά γουστάρει να με χύσει στο πρόσωπο
ας μου στείλει μήνυμα στο stathisn.1981@yahoo.gr.
Δεν είμαι επαγγελματίας, δεν πληρώνομαι. Το κάνω γιατί το γουστάρω. Μόνο αρκετά παχουλοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom