Νέα

Σας αρεσει να σας ξεφτιλιζει καμμια φορα η γκομενα? 100% αληθινη ιστορια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
θα μπορούσε αντί να σε χέσει να δοκιμάσες το ποιό λαιτ σενάριο.Να σκουπιστεί πίσω αλλά όχι τελειως, να ξαπλώσεις και να κάτσει πάνω σου να γλύψεις μέχρι  να καθαρίσεις το υπόλοιπο...
Ασε ρε... Μου χει τυχει φαση να κανω γλυφομουνι (πολυ πορωμενος εκεινη τη στιγμη) και μετα το πηγα για γλυφοκωλι αλλα εκει κατι δεν πηγαινε καλα. :shit:
Ευτυχως το σταματησα αμεσως και πηγα και εριξα κρεμοσαπουνο και επλυνα τη γλωσσα μου. Αμα δεν πλενει καλα τον κωλο της η γκομενα... :headbang: :headbang: :headbang:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.677
Πόντοι
506
για στραπον δεν παιζει..μου εχει ζητησει να με χεσει ομως και κει κολωνω λιγο αν και εχει υπεροχο και καυλωτικο κωλαρακι.. :kissass2:
νταξει, αμα κατσεις κανα δυο μερες νυστικος, θα εχεις λιγοτερες αναστολες :shit: :2funny:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Αν πραγματικά σε αγαπάει να κάνει και σωστή προετοοιμασία. Δωστης πρώτα φακές και γίγαντες εναλλαξ, να φάει και κανενα σουβλάκι με μπόλικο κολοβακτηρίδιο πριν το ραντεβού για να ευχαριστηθείς και εσύ.....  :jerking:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καί κανά λαξατόλ ανάμιξε γιά καταλύτη. :grin:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Πριν ξεκινησω να γραφω το περιστατικο παρακαλω οσοι σοκαρονται να αποχωρησουν απο το θρεντ αμεσως..ειμαι με την γκομενα στο ξενοδοχειο και γουσταρα να την δω υποτακτικος..η γκομενα μπροστα μου με τα εσωρουχα με διεταξε να γονατισω και μου λεει..φιλα μου τα ποδια ξεφτιλα τωρα αμεσως..αρχισα να της γλειφω τα ποδια ενω αυτη με εβριζε λεγοντας μου γλειφε μαλακα..μετα γδυθηκε τελειως και μου λεει τωρα να δεις τι θα παθεις..με επιασε απο το μπρατσο με πηγε στο μπανιο οπου με διεταξε να γονατισω μπροστα της..την αγκαλιασα σφιχτα απο τα κωλομερια και κεινη αρχισε να με κατουραει λεγοντας μου παρτα ξεφτιλα γαμημενε ενω με διεταξε να ανοιξω και το στομα μου και να πιω λιγα ουρα..αφου τελειωσε με διεταξε να την στεγνωσω με την γλωσσα μου..αρχισα ενα παθιασμενο γλειφομουνι στο φρεσκοκατουρημενο της μουνι και ομολογω πως η αισθηση της ξεφτιλας με καυλωσε πολυ..η ολη φαση με καυλωσε αφανταστα και πηγαμε στο κρεββατι οπου πηρα την ρεβανς ξεσκιζοντας της τον κωλο  :knockinb:..γενικα η αισθηση της παραδοσης στο θηλυκο και η ταπεινωση ηταν κατι που με εφτιαξε αφανταστα..αν καποιοι εχουν παρομοιες εμπειριες η αλλες ιδεες σχετικα με υποταγη και ταπεινωση ειναι ευπροσδεκτες..
Θα ηθελα να μου την γνωρισετε και να εχει μαζι της και μαστιγιο!!!  :s&m_2:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πριν ξεκινησω να γραφω το περιστατικο παρακαλω οσοι σοκαρονται να αποχωρησουν απο το θρεντ αμεσως..ειμαι με την γκομενα στο ξενοδοχειο και γουσταρα να την δω υποτακτικος..η γκομενα μπροστα μου με τα εσωρουχα με διεταξε να γονατισω και μου λεει..φιλα μου τα ποδια ξεφτιλα τωρα αμεσως..αρχισα να της γλειφω τα ποδια ενω αυτη με εβριζε λεγοντας μου γλειφε μαλακα..μετα γδυθηκε τελειως και μου λεει τωρα να δεις τι θα παθεις..με επιασε απο το μπρατσο με πηγε στο μπανιο οπου με διεταξε να γονατισω μπροστα της..την αγκαλιασα σφιχτα απο τα κωλομερια και κεινη αρχισε να με κατουραει λεγοντας μου παρτα ξεφτιλα γαμημενε ενω με διεταξε να ανοιξω και το στομα μου και να πιω λιγα ουρα..αφου τελειωσε με διεταξε να την στεγνωσω με την γλωσσα μου..αρχισα ενα παθιασμενο γλειφομουνι στο φρεσκοκατουρημενο της μουνι και ομολογω πως η αισθηση της ξεφτιλας με καυλωσε πολυ..η ολη φαση με καυλωσε αφανταστα και πηγαμε στο κρεββατι οπου πηρα την ρεβανς ξεσκιζοντας της τον κωλο  :knockinb:..γενικα η αισθηση της παραδοσης στο θηλυκο και η ταπεινωση ηταν κατι που με εφτιαξε αφανταστα..αν καποιοι εχουν παρομοιες εμπειριες η αλλες ιδεες σχετικα με υποταγη και ταπεινωση ειναι ευπροσδεκτες..

μετα μην σε προβληματιζει οταν τα γκομενακια σας εχουν για τον πουτσο
και ψαχνουν που θα φαν τις σφαλιαρες τους για να ρθουν στα ισια τους

Smellmyfetish

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος σου είπε ότι μπορεί κάποιος να είναι μόνο υποτακτικής ψυχολογίας;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ζηλεύουνε μύρωνα,οι περισσότεροι θα τα έγλυφαν όλα ξανά και ξανά...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ποιος σου είπε ότι μπορεί κάποιος να είναι μόνο υποτακτικής ψυχολογίας;
Yπαρχουν και αλλες περιπτωσεις!!!  >:cheesy:

skull-girl.jpg

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Εισαι θεος...και εις ανωτερα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
    Εσύ δεν είσαι που την γαμησε από τον κώλο ο κολλητός σου?

Αν είναι η ίδια γκόμενα, τι να σου πω ρε φίλε... περίεργα γούστα έχεις.

Σε καυλώνει να σου την γαμάνε από τον κώλο, να σε κατουράει, τωρα θέλει να σε χέσει....

Μήπως προσπαθεί να σου πει κάτι με όλα αυτά και δεν το καταλαβαίνεις?
Τα ειπες ολα. δεν αφησες τιποτα για μενα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom