Επισκέπτης
Πριν ξεκινησω να γραφω το περιστατικο παρακαλω οσοι σοκαρονται να αποχωρησουν απο το θρεντ αμεσως..ειμαι με την γκομενα στο ξενοδοχειο και γουσταρα να την δω υποτακτικος..η γκομενα μπροστα μου με τα εσωρουχα με διεταξε να γονατισω και μου λεει..φιλα μου τα ποδια ξεφτιλα τωρα αμεσως..αρχισα να της γλειφω τα ποδια ενω αυτη με εβριζε λεγοντας μου γλειφε μαλακα..μετα γδυθηκε τελειως και μου λεει τωρα να δεις τι θα παθεις..με επιασε απο το μπρατσο με πηγε στο μπανιο οπου με διεταξε να γονατισω μπροστα της..την αγκαλιασα σφιχτα απο τα κωλομερια και κεινη αρχισε να με κατουραει λεγοντας μου παρτα ξεφτιλα γαμημενε ενω με διεταξε να ανοιξω και το στομα μου και να πιω λιγα ουρα..αφου τελειωσε με διεταξε να την στεγνωσω με την γλωσσα μου..αρχισα ενα παθιασμενο γλειφομουνι στο φρεσκοκατουρημενο της μουνι και ομολογω πως η αισθηση της ξεφτιλας με καυλωσε πολυ..η ολη φαση με καυλωσε αφανταστα και πηγαμε στο κρεββατι οπου πηρα την ρεβανς ξεσκιζοντας της τον κωλο ..γενικα η αισθηση της παραδοσης στο θηλυκο και η ταπεινωση ηταν κατι που με εφτιαξε αφανταστα..αν καποιοι εχουν παρομοιες εμπειριες η αλλες ιδεες σχετικα με υποταγη και ταπεινωση ειναι ευπροσδεκτες..