You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)
Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 758
- Πόντοι
- 86
Εγώ τρελαίνομαι να γλείφω αντρικές κωλάρες!!!
Με εξαίρεση φυσικά κώλους που έχουν αιμορροΐδες ή τίποτε άλλο
Αλλά αν είναι ο άλλος νεαρός, ή γυμνασμένος και έχει κωλάρα/τρύπα ωραία μμμμμμμμμμμμ μου αρέσει περισσότερο και από το να του γλείφω την πούτσα!
Μου αρέσουν και οι τριχωτές/πολύ τριχωτές αλλά και οι άτριχες αν είναι τεράστιες/γυμνασμένες
Ξεκινάω με γλείψιμο εξωτερικά για πολύυυ ώρα, την καθαρίζω!
και μετά αρχίζω να χώνω τη γλώσσα όσο πιο βαθειά μπορώ!
Από στάσεις μου αρέσει και να ξαπλώνω εγώ ανάσκελα και να κάθεται ο άλλος πάνω στη μάπα μου
αλλά και στα 4 να είναι ο άλλος κι εγώ να γλείφω από πίσω γιατί έτσι έχω καλύτερη πρόσβαση και φυσικά μπορώ να του αρμέγω ταυτόχρονα την πουτσάρα που κρέμει
ενώ αν είσαι ανάσκελα και σου γλείφω αρχίδια/κώλο δεν μπορείς πολύ ώρα, πιάνεται ο αυχένας
Αν θέλει κανείς από εδώ μέσα να το δοκιμάσει για πρώτη φορά ή και αν είναι κάποιος που του αρέσει πολύ και δεν είσαι πολύ χοντρός ή πολύ μεγάλος, στείλε μου μήνυμα
και θα σου μουλιάσω την τρύπα με σάλιο
(προτιμώνται όσοι έρχονται από δουλειά ή από γυμναστήριο, καθώς δεν μ' αρέσει να πάω να γλείψω και να μυρίζει σαπούνι. θέλω να την καθαρίζω εγώ με τη γλώσσα)
Με εξαίρεση φυσικά κώλους που έχουν αιμορροΐδες ή τίποτε άλλο
Αλλά αν είναι ο άλλος νεαρός, ή γυμνασμένος και έχει κωλάρα/τρύπα ωραία μμμμμμμμμμμμ μου αρέσει περισσότερο και από το να του γλείφω την πούτσα!
Μου αρέσουν και οι τριχωτές/πολύ τριχωτές αλλά και οι άτριχες αν είναι τεράστιες/γυμνασμένες
Ξεκινάω με γλείψιμο εξωτερικά για πολύυυ ώρα, την καθαρίζω!
και μετά αρχίζω να χώνω τη γλώσσα όσο πιο βαθειά μπορώ!
Από στάσεις μου αρέσει και να ξαπλώνω εγώ ανάσκελα και να κάθεται ο άλλος πάνω στη μάπα μου
αλλά και στα 4 να είναι ο άλλος κι εγώ να γλείφω από πίσω γιατί έτσι έχω καλύτερη πρόσβαση και φυσικά μπορώ να του αρμέγω ταυτόχρονα την πουτσάρα που κρέμει
ενώ αν είσαι ανάσκελα και σου γλείφω αρχίδια/κώλο δεν μπορείς πολύ ώρα, πιάνεται ο αυχένας
Αν θέλει κανείς από εδώ μέσα να το δοκιμάσει για πρώτη φορά ή και αν είναι κάποιος που του αρέσει πολύ και δεν είσαι πολύ χοντρός ή πολύ μεγάλος, στείλε μου μήνυμα
και θα σου μουλιάσω την τρύπα με σάλιο
(προτιμώνται όσοι έρχονται από δουλειά ή από γυμναστήριο, καθώς δεν μ' αρέσει να πάω να γλείψω και να μυρίζει σαπούνι. θέλω να την καθαρίζω εγώ με τη γλώσσα)
κάποιες - ελάχιστες - κοπέλες μου έχουν φτάσει μέχρι το περίνεο αλλά μόνο μια έφτασε κωλοτρυπίδα και μάλιστα επέμεινε κιόλας. Και μόνο τη μια από τις τρεις φορές που την έχω πάρει μέχρι στιγμής. Καλά ήταν.
Το θέμα είναι να προστατέψουμε την κοινωνία από κάτι σαν και σένα.Ολοι οι πουστηδες την ιδια μαλακια λετε και τη θεωρειτε και εξυπναδα
Οχι αγορακι μου δεν ειμαστε ολοι αδερφες επειδη εισαι εσυ
Προβολη λεγεται αυτο, βασικη ψυχολογια ειναι
Ασχολουμαστε γιατι αηδιαζουμε με την ανωμαλια σας και θελουμε να προστατευσουμε την κοινωνια στην οποια ζουμε και τις νεες γενιες
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.193
- Πόντοι
- 2.356
Άσχετο αλλά σχετικό με κάποια σχόλια.
Έχουμε φτάσει στο 2024 και έχουμε ακόμα κάποιους ανόητους, γιατί μιλάμε για ανόητους, να μιλάνε για "πούστηδες" και άλλα τέτοια.
Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ρευστό - και όσοι ανόητοι προσπαθούν να το "ψυχιατρικοποιήσουν" χωρίς να έχουν ιδέα από αυτό καλό θα κάνουν να μην μιλάνε.
Έχουμε φτάσει στο 2024 και έχουμε ακόμα κάποιους ανόητους, γιατί μιλάμε για ανόητους, να μιλάνε για "πούστηδες" και άλλα τέτοια.
Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ρευστό - και όσοι ανόητοι προσπαθούν να το "ψυχιατρικοποιήσουν" χωρίς να έχουν ιδέα από αυτό καλό θα κάνουν να μην μιλάνε.
Εσύ όταν πλένεις τον κωλο σου στο ντους το κάνεις γιατί περιμένεις επισκέψεις? Ή δεν πλενεσαι?Σπίτι που καθαρίζεται περιμένει επισκέψεις.....ή μήπως όχι?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.236
- Πόντοι
- 4.546
Δεν υπάρχει χρόνος για πλύσιμοΕσύ όταν πλένεις τον κωλο σου στο ντους το κάνεις γιατί περιμένεις επισκέψεις? Ή δεν πλενεσαι?
Είσαι τυχερός και να φανταστώ παρθένος μπρος και πίσω. Στο σωστό forum εισαιΔεν υπάρχει χρόνος για πλύσιμο
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.437
- Πόντοι
- 6.536
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 3.715
συμφωνώ, αρκεί η ιδιαιτερότητα να μην επιβάλλεται ως μια νέα ¨κανονικότητα¨ και ως φυσιο-λογικό γιατί δεν είναι φύσιο-λογικό, ιδιαίτερα μέσα από το πρίσμα της δυαδικότητας που δίνει τη δημιουργική κίνηση στο σύμπαν, εκείνη των αντίρροπων δυνάμεων που στρέφουν, εξελίσσουν, δημιουργούν. Το ότι κάποιες ψυχές εκεί που ήταν να βγουν κορίτσια βγήκαν αγόρια οφείλεται σε άλλες διεργασίες, το ότι κάποιες άλλες ψυχές λοξοδρομούν γιατί λόγω ανασφάλειας και φόβου δεν αποδέχονται πλέον το εκ γενετής φύλο τους με ότι αυτό συνεπάγεται είναι πάλι μια άλλη άβυσσος.Άσχετο αλλά σχετικό με κάποια σχόλια.
Αλλά επαναλαμβάνω, δε δέχομαι να μου επιβάλλουν οι μοδίστρες πάσης φύσεως, είτε με υφάσματα, είτε με λόγια, είτε με έργα μια κατάσταση που δεν είναι φυσιο-λογική.
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 818
- Πόντοι
- 81
ακου ΑρχιμίδηΆσχετο αλλά σχετικό με κάποια σχόλια.
αν τον τρως απο κωλο εισαι gay
αν τον τρως και σου αρεσει εισαι gay
αν σου αρεσει να σου γλυφουν τον κωλο εισαι πουστης
αν τον τρως απο κωλο αλλα δεν σου αρεσει η ταμπελα gay κι ετσι το πας γυρω γυρω, εισαι πουσταρα του κερατα
γενικα οσο το φερνεις γυρω γυρω εισαι πουστης, δεν πειθεις κανεναν. Αντρας δεν εισαι
Τι σχεση εχει αν φτασαμε 2024 ή 2044
η σεξουαλικοτητα δεν εχει καμια σχεση εδω, δεν μιλησαμε για σεξουαλικοτητα.
Κανεις δεν ενοχλειται απο τη σεξουαλιτκοτητα του αλλου (μπορω να στο αποδειξω) αλλα απο την υποκρισια και τη γελοιότητα.
Οταν γουσταρει διαφορα παραξενα στο σεξ, λέγονται ΦΕΤΙΧ. Κανενας δεν ενοχληθηκε-κατηγορσε τον αλλον για τα φετιχ του, για τον απλο λογο φυσικα πως κανεις δεν τα φωναζει παραεξω (σε αντιθεση με τους πουστηδες). Στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι θελει.
Αλλο λοιπον η σεξουαλικοτητα και τα θελω του καθενος, αλλο το πουστρηλίκι.
Οταν σου αρεσει να στον γλυφουν και το φωναζεις συνεχεια αποζητας προσοχη. Ασε τις πονηριες λοιπον σε πηραμε χαμπαρι. Δεν εχω δει κανα σοβαρο gay να φωναζει μερα νυχτα τι κανει στο κρεβατι του. Αυτα μονο οι πουστηδες, οι cross, τα τραβέλια (ξανατονιζω, αλλο πουστης, αλλο gay)
Ποια η διαφορά πουστη και gay? Μπας και μάθουμε κατιακου Αρχιμίδη
αν τον τρως απο κωλο εισαι gay
αν τον τρως και σου αρεσει εισαι gay
αν σου αρεσει να σου γλυφουν τον κωλο εισαι πουστης
αν τον τρως απο κωλο αλλα δεν σου αρεσει η ταμπελα gay κι ετσι το πας γυρω γυρω, εισαι πουσταρα του κερατα
γενικα οσο το φερνεις γυρω γυρω εισαι πουστης, δεν πειθεις κανεναν. Αντρας δεν εισαι
Τι σχεση εχει αν φτασαμε 2024 ή 2044
η σεξουαλικοτητα δεν εχει καμια σχεση εδω, δεν μιλησαμε για σεξουαλικοτητα.
Κανεις δεν ενοχλειται απο τη σεξουαλιτκοτητα του αλλου (μπορω να στο αποδειξω) αλλα απο την υποκρισια και τη γελοιότητα.
Οταν γουσταρει διαφορα παραξενα στο σεξ, λέγονται ΦΕΤΙΧ. Κανενας δεν ενοχληθηκε-κατηγορσε τον αλλον για τα φετιχ του, για τον απλο λογο φυσικα πως κανεις δεν τα φωναζει παραεξω (σε αντιθεση με τους πουστηδες). Στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι θελει.
Αλλο λοιπον η σεξουαλικοτητα και τα θελω του καθενος, αλλο το πουστρηλίκι.
Οταν σου αρεσει να στον γλυφουν και το φωναζεις συνεχεια αποζητας προσοχη. Ασε τις πονηριες λοιπον σε πηραμε χαμπαρι. Δεν εχω δει κανα σοβαρο gay να φωναζει μερα νυχτα τι κανει στο κρεβατι του. Αυτα μονο οι πουστηδες, οι cross, τα τραβέλια (ξανατονιζω, αλλο πουστης, αλλο gay)
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 1.446
Το γυαλίζει το πόμολο;Ναι τυπε κι εγω δεν κανω ακα στα ρδελα!
Αλλο ειναι ομως το θεμα..
Αυτος που αφηνει γυναικες να τους γλυφουν τον κωλο.. Την κουνάει την αχλαδιά;
Το ρουφάει το κανελόνι
Το γυαλίζει το φινιστρίνι
Το ρουφάει το γλυφιτζούρι
Το μαζεύει το σαπούνι
Τον φτύνει τον ταραμά
Το πιπιλίζει το καλαμάκι
Το καταπίνει το κουκούτσι
Το μαστιγώνει το δελφίνι
Το ζυμώνει το μπιφτέκι
Τον απλώνει τον τραχανά
Τη χαλαρώνει τη βαλβίδα
Το σηκώνει το σακάκι
Το τρίβει το πιπέρι
Το σφίγγει το μπουλόνι
Το πνίγει το κουνέλι
Το καβουρδίζει το φυστίκι
Αυτό το ξέχασες...
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.013
- Πόντοι
- 1.056
το γλυψιμο ναι εννοειτε αλλα το δαχτυλο οχι βεβεα.με τιποτα.Βρε παιδιά το γλυψιμο και το δάχτυλο από πίσω είναι ότι καλύτερο. Τυχεροί όσοι έχουν γυναίκα ή γκόμενα που να το κάνει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά