Νέα

Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81
Είναι απίστευτη καύλα. Βέβαια, καταλαβαίνω πως μπορεί να μην αρέσει σε όλους το ίδιο...

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
758
Πόντοι
86
Εγώ τρελαίνομαι να γλείφω αντρικές κωλάρες!!!
Με εξαίρεση φυσικά κώλους που έχουν αιμορροΐδες ή τίποτε άλλο
Αλλά αν είναι ο άλλος νεαρός, ή γυμνασμένος και έχει κωλάρα/τρύπα ωραία μμμμμμμμμμμμ μου αρέσει περισσότερο και από το να του γλείφω την πούτσα!
Μου αρέσουν και οι τριχωτές/πολύ τριχωτές αλλά και οι άτριχες αν είναι τεράστιες/γυμνασμένες

Ξεκινάω με γλείψιμο εξωτερικά για πολύυυ ώρα, την καθαρίζω!
και μετά αρχίζω να χώνω τη γλώσσα όσο πιο βαθειά μπορώ!

Από στάσεις μου αρέσει και να ξαπλώνω εγώ ανάσκελα και να κάθεται ο άλλος πάνω στη μάπα μου
αλλά και στα 4 να είναι ο άλλος κι εγώ να γλείφω από πίσω γιατί έτσι έχω καλύτερη πρόσβαση και φυσικά μπορώ να του αρμέγω ταυτόχρονα την πουτσάρα που κρέμει

ενώ αν είσαι ανάσκελα και σου γλείφω αρχίδια/κώλο δεν μπορείς πολύ ώρα, πιάνεται ο αυχένας

Αν θέλει κανείς από εδώ μέσα να το δοκιμάσει για πρώτη φορά ή και αν είναι κάποιος που του αρέσει πολύ και δεν είσαι πολύ χοντρός ή πολύ μεγάλος, στείλε μου μήνυμα
και θα σου μουλιάσω την τρύπα με σάλιο :kissass2:

(προτιμώνται όσοι έρχονται από δουλειά ή από γυμναστήριο, καθώς δεν μ' αρέσει να πάω να γλείψω και να μυρίζει σαπούνι. θέλω να την καθαρίζω εγώ με τη γλώσσα)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.678
Πόντοι
2.846
κάποιες - ελάχιστες - κοπέλες μου έχουν φτάσει μέχρι το περίνεο αλλά μόνο μια έφτασε κωλοτρυπίδα και μάλιστα επέμεινε κιόλας. Και μόνο τη μια από τις τρεις φορές που την έχω πάρει μέχρι στιγμής. Καλά ήταν.

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
40
Πόντοι
0
Ολοι οι πουστηδες την ιδια μαλακια λετε και τη θεωρειτε και εξυπναδα
Οχι αγορακι μου δεν ειμαστε ολοι αδερφες επειδη εισαι εσυ
Προβολη λεγεται αυτο, βασικη ψυχολογια ειναι
Ασχολουμαστε γιατι αηδιαζουμε με την ανωμαλια σας και θελουμε να προστατευσουμε την κοινωνια στην οποια ζουμε και τις νεες γενιες
Το θέμα είναι να προστατέψουμε την κοινωνία από κάτι σαν και σένα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Άσχετο αλλά σχετικό με κάποια σχόλια.

Έχουμε φτάσει στο 2024 και έχουμε ακόμα κάποιους ανόητους, γιατί μιλάμε για ανόητους, να μιλάνε για "πούστηδες" και άλλα τέτοια.
Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ρευστό - και όσοι ανόητοι προσπαθούν να το "ψυχιατρικοποιήσουν" χωρίς να έχουν ιδέα από αυτό καλό θα κάνουν να μην μιλάνε.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.236
Πόντοι
4.546
Σπίτι που καθαρίζεται περιμένει επισκέψεις.....ή μήπως όχι?

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
610
Πόντοι
81
Σπίτι που καθαρίζεται περιμένει επισκέψεις.....ή μήπως όχι?
Εσύ όταν πλένεις τον κωλο σου στο ντους το κάνεις γιατί περιμένεις επισκέψεις? Ή δεν πλενεσαι?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.236
Πόντοι
4.546

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.437
Πόντοι
6.536
tongue-creepy.gif

:coffee:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715

Έχουμε φτάσει στο 2024 και έχουμε ακόμα κάποιους ανόητους, γιατί μιλάμε για ανόητους, να μιλάνε για "πούστηδες" και άλλα τέτοια.
Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ρευστό - και όσοι ανόητοι προσπαθούν να το "ψυχιατρικοποιήσουν" χωρίς να έχουν ιδέα από αυτό καλό θα κάνουν να μην μιλάνε.
συμφωνώ, αρκεί η ιδιαιτερότητα να μην επιβάλλεται ως μια νέα ¨κανονικότητα¨ και ως φυσιο-λογικό γιατί δεν είναι φύσιο-λογικό, ιδιαίτερα μέσα από το πρίσμα της δυαδικότητας που δίνει τη δημιουργική κίνηση στο σύμπαν, εκείνη των αντίρροπων δυνάμεων που στρέφουν, εξελίσσουν, δημιουργούν. Το ότι κάποιες ψυχές εκεί που ήταν να βγουν κορίτσια βγήκαν αγόρια οφείλεται σε άλλες διεργασίες, το ότι κάποιες άλλες ψυχές λοξοδρομούν γιατί λόγω ανασφάλειας και φόβου δεν αποδέχονται πλέον το εκ γενετής φύλο τους με ότι αυτό συνεπάγεται είναι πάλι μια άλλη άβυσσος.
Αλλά επαναλαμβάνω, δε δέχομαι να μου επιβάλλουν οι μοδίστρες πάσης φύσεως, είτε με υφάσματα, είτε με λόγια, είτε με έργα μια κατάσταση που δεν είναι φυσιο-λογική.

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
240
Πόντοι
21
Αναρωτιέμαι πόσοι μαλακες υπάρχουν μέσα σε αυτό το φόρουμ που δεν έχουν άλλη δουλειά πέρα από τη ειρωνεία και την αναίδεια.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
818
Πόντοι
81

ακου Αρχιμίδη
αν τον τρως απο κωλο εισαι gay
αν τον τρως και σου αρεσει εισαι gay
αν σου αρεσει να σου γλυφουν τον κωλο εισαι πουστης
αν τον τρως απο κωλο αλλα δεν σου αρεσει η ταμπελα gay κι ετσι το πας γυρω γυρω, εισαι πουσταρα του κερατα
γενικα οσο το φερνεις γυρω γυρω εισαι πουστης, δεν πειθεις κανεναν. Αντρας δεν εισαι
Τι σχεση εχει αν φτασαμε 2024 ή 2044
η σεξουαλικοτητα δεν εχει καμια σχεση εδω, δεν μιλησαμε για σεξουαλικοτητα.
Κανεις δεν ενοχλειται απο τη σεξουαλιτκοτητα του αλλου (μπορω να στο αποδειξω) αλλα απο την υποκρισια και τη γελοιότητα.
Οταν γουσταρει διαφορα παραξενα στο σεξ, λέγονται ΦΕΤΙΧ. Κανενας δεν ενοχληθηκε-κατηγορσε τον αλλον για τα φετιχ του, για τον απλο λογο φυσικα πως κανεις δεν τα φωναζει παραεξω (σε αντιθεση με τους πουστηδες). Στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι θελει.
Αλλο λοιπον η σεξουαλικοτητα και τα θελω του καθενος, αλλο το πουστρηλίκι.
Οταν σου αρεσει να στον γλυφουν και το φωναζεις συνεχεια αποζητας προσοχη. Ασε τις πονηριες λοιπον σε πηραμε χαμπαρι. Δεν εχω δει κανα σοβαρο gay να φωναζει μερα νυχτα τι κανει στο κρεβατι του. Αυτα μονο οι πουστηδες, οι cross, τα τραβέλια (ξανατονιζω, αλλο πουστης, αλλο gay)

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
610
Πόντοι
81
ακου Αρχιμίδη
αν τον τρως απο κωλο εισαι gay
αν τον τρως και σου αρεσει εισαι gay
αν σου αρεσει να σου γλυφουν τον κωλο εισαι πουστης
αν τον τρως απο κωλο αλλα δεν σου αρεσει η ταμπελα gay κι ετσι το πας γυρω γυρω, εισαι πουσταρα του κερατα
γενικα οσο το φερνεις γυρω γυρω εισαι πουστης, δεν πειθεις κανεναν. Αντρας δεν εισαι
Τι σχεση εχει αν φτασαμε 2024 ή 2044
η σεξουαλικοτητα δεν εχει καμια σχεση εδω, δεν μιλησαμε για σεξουαλικοτητα.
Κανεις δεν ενοχλειται απο τη σεξουαλιτκοτητα του αλλου (μπορω να στο αποδειξω) αλλα απο την υποκρισια και τη γελοιότητα.
Οταν γουσταρει διαφορα παραξενα στο σεξ, λέγονται ΦΕΤΙΧ. Κανενας δεν ενοχληθηκε-κατηγορσε τον αλλον για τα φετιχ του, για τον απλο λογο φυσικα πως κανεις δεν τα φωναζει παραεξω (σε αντιθεση με τους πουστηδες). Στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι θελει.
Αλλο λοιπον η σεξουαλικοτητα και τα θελω του καθενος, αλλο το πουστρηλίκι.
Οταν σου αρεσει να στον γλυφουν και το φωναζεις συνεχεια αποζητας προσοχη. Ασε τις πονηριες λοιπον σε πηραμε χαμπαρι. Δεν εχω δει κανα σοβαρο gay να φωναζει μερα νυχτα τι κανει στο κρεβατι του. Αυτα μονο οι πουστηδες, οι cross, τα τραβέλια (ξανατονιζω, αλλο πουστης, αλλο gay)
Ποια η διαφορά πουστη και gay? Μπας και μάθουμε κατι

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Ναι τυπε κι εγω δεν κανω ακα στα ρδελα!
Αλλο ειναι ομως το θεμα..
Αυτος που αφηνει γυναικες να τους γλυφουν τον κωλο.. Την κουνάει την αχλαδιά;
Το ρουφάει το κανελόνι
Το γυαλίζει το φινιστρίνι
Το ρουφάει το γλυφιτζούρι
Το μαζεύει το σαπούνι
Τον φτύνει τον ταραμά
Το πιπιλίζει το καλαμάκι
Το καταπίνει το κουκούτσι
Το μαστιγώνει το δελφίνι
Το ζυμώνει το μπιφτέκι
Τον απλώνει τον τραχανά
Τη χαλαρώνει τη βαλβίδα
Το σηκώνει το σακάκι
Το τρίβει το πιπέρι
Το σφίγγει το μπουλόνι
Το πνίγει το κουνέλι
Το καβουρδίζει το φυστίκι
Το γυαλίζει το πόμολο;
Αυτό το ξέχασες...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
60
Like
3.232
Πόντοι
2.666
Το γουσταρω αλλα Εξαρταται απ τη παρουσια που χω διπλα μου..ποια στο κανει...και πως στο κανει.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
Βρε παιδιά το γλυψιμο και το δάχτυλο από πίσω είναι ότι καλύτερο. Τυχεροί όσοι έχουν γυναίκα ή γκόμενα που να το κάνει.
το γλυψιμο ναι εννοειτε αλλα το δαχτυλο οχι βεβεα.με τιποτα.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
208
Πόντοι
21
οσοι το δεχτηκαν.... πιο σκληροι δεν εγιναν ποτε ξανα

Stories

Νέο!

Stories