ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Σιγα μη σου ζητησουμε και αδεια για να σε παραθεσουμεΔν ξέρω εσυ τώρα απο ποιο ανέκδοτο βγήκες και γτ παρεθεσες το μύνημα μου
Σιγα μη σου ζητησουμε και αδεια για να σε παραθεσουμεΔν ξέρω εσυ τώρα απο ποιο ανέκδοτο βγήκες και γτ παρεθεσες το μύνημα μου
Πισωκολλητά δε γαμάνε τύπε;O ομοφυλοφιλος ειναι Αμερικανικες μαλακιες
Εδω ξερουμε τη λουγκρα, την αδερφη, τον πουσταρα
Αυτος που εχει μονο ενεργητικο ρολο λεγεται κωλομπαρας οχι πουστης. Νταξει καυτο ανωμαλια ειναι αλλα αλλο πραγμα.
Το να γαμιεσαι ειναι ξεφτιλα ειτε σε γαμαει αντρας ειτε γυναικα παλι ξεφτιλιζεσαι
Η Ρωσσικη μαφια δεν κανουν ουτε γλυφομουνια, γιατι ετσι υποτασσεσαι σε μια γυναικα και το θεωρουν ντροπη
Γιαυτο κανουν και δυο αστερια τατουαζ στα γονατα οτι δεν γονατιζουν ποτε
Ο ομοφυλόφιλος, το λέει κ η λέξη, είναι αυτός που του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου. Καβλωνει με άτομα ίδιου φύλου.
Το να βάζουμε τώρα τις γκόμενες μας να μας γλείφουν το κωλοτρυπιδι πως ακριβώς το έχετε συνδέσει με την ομοφυλοφιλία ένας Θεός ξέρει.. είναι καθαρά κίνηση υποταγής της γυναίκας κ η καβλα είναι εγκεφαλική, πέρα του ότι κ η αίσθηση είναι ωραία.
Από κει κ πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του κ τπτ δεν είναι κατακριτέο
Φίλε Σκοτ ομοφυλόφιλος είναι όποιος λειτουργεί στο σεξ με άντρες ενώ αδυνατεί να το κάνει με γυναίκες. Είναι εγκεφαλικό το θέμα. Κάποιοι που μπορούν και με άντρες και με γυναίκες είναι που τους λέμε μπάι, βασικά είναι ομοφυλόφιλοι που το ξεπέρασαν.O ομοφυλοφιλος ειναι Αμερικανικες μαλακιες
Εδω ξερουμε τη λουγκρα, την αδερφη, τον πουσταρα
Αυτος που εχει μονο ενεργητικο ρολο λεγεται κωλομπαρας οχι πουστης. Νταξει καυτο ανωμαλια ειναι αλλα αλλο πραγμα.
Το να γαμιεσαι ειναι ξεφτιλα ειτε σε γαμαει αντρας ειτε γυναικα παλι ξεφτιλιζεσαι
Η Ρωσσικη μαφια δεν κανουν ουτε γλυφομουνια, γιατι ετσι υποτασσεσαι σε μια γυναικα και το θεωρουν ντροπη
Γιαυτο κανουν και δυο αστερια τατουαζ στα γονατα οτι δεν γονατιζουν ποτε
στο οτιδήποτε την πρώτη φορά βλέπουμε αστράκια τύπε μου. Εγώ θυμάμαι Β γυμνασίου -70ς- άκουσα από περπατημένους τι σημαίνει πίπα, και ανέβασα πυρετό.Την πρωτη ρουφακωλαντα μου την ειχε κανει μια 19αρα ουκρανη χορευτρια (μπαλαρινα) πρωην γκομενα ρωσσου μαφιοζου, εγω 21 τοτε φοιτητης. Μεγαλη εκπληξη την πρωτη φορα νομιζα οτι ζουσα σε ονειρο την ωρα που την εκανε.
Όλα καλά αλλά θα μας πειτε ποιες το κάνουν και μάλιστα καλά?
Ειναι δεν ειναι μονο στην ιδεα να μου γλυφει (γλειφει) τη κωλοτρυπιδα καποια,αηδιαζω...Εδω ακομα και να τη μπουκωσω με σπερμα,πρωτα παει τουαλετα για γαργαρες και μετα τα φιλιαΝαι ρε παιδια μας πεισατε.. ειναι πολυ ανδρικο να σου γλυφουν το κωλο
Τυπε δεν ειναι μονο αηδιαστικο.. ειναι και τερμα αδερφιστικο, απλα μερικοι δεν θελουν να το καταλαβουν.Ειναι δεν ειναι μονο στην ιδεα να μου γλυφει (γλειφει) τη κωλοτρυπιδα καποια,αηδιαζω...Εδω ακομα και να τη μπουκωσω με σπερμα,πρωτα παει τουαλετα για γαργαρες και μετα τα φιλια
Οχι Αννούλα μου δν θα ζητήσεις. Συνέχισε να παραδιδεις μαθήματα ελληνικής γλώσσας που κανενας δεν σου ζήτησεΣιγα μη σου ζητησουμε και αδεια για να σε παραθεσουμε
Φίλε μου το ίδιο λέμε.. (καλά το τσίρκο τον τιμωρό αστον απέξω)Φίλε Σκοτ ομοφυλόφιλος είναι όποιος λειτουργεί στο σεξ με άντρες ενώ αδυνατεί να το κάνει με γυναίκες. Είναι εγκεφαλικό το θέμα. Κάποιοι που μπορούν και με άντρες και με γυναίκες είναι που τους λέμε μπάι, βασικά είναι ομοφυλόφιλοι που το ξεπέρασαν.
Βέβαια γουστάρω και τη γνήσια βαλκανική παραδοσιακή σέβεντις ερμηνεία του Τιμωρού. Λύνει πολλά θέματα.
Σε αηδιάζουν τα παιδιά σου τυπε???Ειναι δεν ειναι μονο στην ιδεα να μου γλυφει (γλειφει) τη κωλοτρυπιδα καποια,αηδιαζω...Εδω ακομα και να τη μπουκωσω με σπερμα,πρωτα παει τουαλετα για γαργαρες και μετα τα φιλια
Όταν γλείφει ψωλές, ποιά η διαφορά ;Οχι γιατι νωριτερα θα εγλυφε αλουνου.. οποτε αν γνωριζω οτι το κανει μια κοπελα, δεν θα παω καθολου με αυτην.
Δεν έχω παιδια.Αλλα αν είχα δε ξέρω αν θα του φιλούσα και τη κωλοτρυπίδαΣε αηδιάζουν τα παιδιά σου τυπε???
Τον πλένουμε τον κωλο μας τυπε δεν πάμε με το σκατό να μας τον γλείψουν....τώρα αυτό που λες για τους Άραβες πως ξεκίνησαν να γαμανε κωλο και το διέδωσαν δεν το ξέρω ....πάντως είμαι βέβαιος πως τέτοιες " βάρβαρες " σεξουαλικές πρακτικές εφάρμοζαν και στην αρχαία Ελλάδα....μεγαλεκος και Ηφαιστίωνας πασίγνωστο ζευγάρι της εποχής ...επισης ιερός λόχος = πρώτο γκέι club που είχε σκληρή πόρτα και έμπαινες δύσκολαΕίναι αηδία και ανθυγιεινό να γλύφεις και να σου γλύφουν το κώλο, πηγή μικροβίων και αρρωστιών. Το υιοθετίσαμε από τους Άραβες που γουστάρουν το πρωκτικό σεξ και τα συναφή.
Εισαι πουστης τυπε κ συ σύμφωνα με τα έγκριτα μέλη του σαιτ..Μου το έκανε η Ιωαννα34 και μου άρεσε! Εγλυφε κάτω από την αρχιδοσακουλα και τσουπ πήγε η γλώσσα και στον κωλο. Όντως υπάρχει νευρικός ερεθισμός στην περιοχή αρχιδιων με κωλο.
Όταν γλείφει ψωλές, ποιά η διαφορά ;
Εγώ επειδή πάντα φοβόμουν μικρόβια και παράσημα .. με επαγγελματίες τίποτε ακάποτο ... και φυσικά δεν αφήνω να γλείψουν τίποτε εκτός λάστιχου .
ΩΝΣΓΜΣ!!! Δεν το ξανακάνω! Αν κάποια πάει την γλωσσάρα της εκεί πέρα, θα της την κόψω!Εισαι πουστης τυπε κ συ σύμφωνα με τα έγκριτα μέλη του σαιτ..
Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι μπορεί να μας κουνάνε το δάχτυλο περι γλειφοκωλιου κ τπτ κωλομπες του σαιτ
Eμένα η δικιά μου με φτύνει γερά την κωλότρυπα μου βάζει λίγο δάκτυλο και βάζει την γλώσσα της στην κωλότρυπα μου την γλύφει και μετά με φιλάει με γλώσσα!