ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
πω ρε πουστη.Βαθειά έντερο τύπε σαν κολονοσκοπηση
πω ρε πουστη.Βαθειά έντερο τύπε σαν κολονοσκοπηση
φτανει δωδεκαδαχτυλο;Βαθειά έντερο τύπε σαν κολονοσκοπηση
Το χερι ολοκληρο..μεχρι τον καρπο εννοω,οχι αγκωνατι εννοεις φιλε; τι αλλο δηλαδης;
Οι Σλαβες όμως;;;;;Ότι οι σλαβοι είναι άνθρωποι των σπηλαίων το ξέρουμε ήδη τυπε ...δεν μας λες κάτι καινούργιο
Αυτές μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού ήρθαν στη δύση και εκπολιτιστηκαν ......πως στον πουτσο γίνεται όμως ενώ αυτές είναι μουναρες οι άνδρες εκεί να ναι σαν κουασιμοδοι???????Οι Σλαβες όμως;;;;;
Πέρασμα της γλώσσας πάνω από την τρύπαΕπειδη βαριεμαι να διαβαζω 10 σελιδες,ο παιχτης εννοει γλειψιμο στα κωλομαγουλα ή να μπει η γλωσσα (μαζι με 5-6 δαχτυλα) βαθια στο κωλοτρυπιδι;
Ημουν σιγουρος αρκιντι....μονο τον σκυλο μου αφηνω να μου γλυφει τον κωλο
υπονοεις οτι εδω μεσα κυκλοφορουν μπουστηδεςυπαρχει κανονικος αντρας που αφηνει να του γλυφουν τον κωλο? βασικα ακομα και να τον πλησιαζουν?
δεν ξερω τυπε, μεχρι τωρα δε μου τον ακουμπησε κανεναςυπονοεις οτι εδω μεσα κυκλοφορουν μπουστηδες
σαν παλαιοτερος σου συστηνω να βαλεις ενδειξηδεν ξερω τυπε, μεχρι τωρα δε μου τον ακουμπησε κανενας
Οτι ποιο σωστο απο αποψη ορισμωνΜάγκες το να σου βάζει δάκτυλο η και κάτι άλλο η γυναίκα δεν σημαίνει οτι είσαι ομοφυλόφιλος.
Αντίθετα το να που παίρνει τσιμπούκι ένας πουστης σημαίνει οτι είσαι. Ο ορισμός του ομοφυλόφιλου είναι ότι κάνει σεχ με ομόφυλο.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ναιυπαρχει κανονικος αντρας που αφηνει να του γλυφουν τον κωλο? βασικα ακομα και να τον πλησιαζουν?
Δακτυλοσκοπηση προστάτου ο ανδρολογος σας την κάνει εξ αποστάσεως???????σαν παλαιοτερος σου συστηνω να βαλεις ενδειξη
Ασφαλώς... βούρτσισμα και σβήσιμο με στοματικό διάλυμα και δεν θα πάθει τπττο γυναικείο στόμα που κάνει το γλυφοκώλι θα μπορούσε να απολυμανθεί εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια ?
Για να μην μας πριζεις και εσύ με τις θεωρίες σου, ρίξε μια ματιά στο βίντεο που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα.υπαρχει κανονικος αντρας που αφηνει να του γλυφουν τον κωλο? βασικα ακομα και να τον πλησιαζουν?
ενταξει τυπε, ειμαι gay γιατι θελω νε με γλυφει η γκομενα απ τις μπαλες και και μπροστα, οχι πισωΠείτε μου τώρα ότι δε θα σας άρεσε να σας κάνει τέτοια σκηνικ΄ά μια γκόμενα και μετά να τη χύσετε δυνατά στο στόμα.
Αν δε σας αρέσει, τότε μάλλον είστε gay.