Νέα

Σαν σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Η Βιανεξ του Γιαννακόπουλου τι κάνει ρε καραγκιόζη;

Αν εσυ είσαι ένας τρόμπας περιπτεράς, απόφοιτος του Δημοτικού, δε νομιζεις ότι υπάρχουν Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματικα μυαλά;
βρε γελοιε, τον ρωτησες κατ αρχας τον γιανακοπουλο αμα θελει να σου δωσει το εργοστασιο του να το κανεις κρατικο/ ηλιθιε?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μην εισαι κολωτουμπας..
ενα φαρμακο για διαβητικους ανεφερες πριν..τωρα πηγες αλλου
παρολα αυτα
ΠΟΙΑ ειναι η δυσκολια ρε τυπε???δεν φτιαχνουμε στην ελλαδα τα ΑΠΕΙΡΑ γενοσημα??
δεν φτιαχνει η Ινδια ΤΑ παντα ολα??ακομα κι ισχυουσες πατεντες για εσωτερικη αγορα??
που βρισκεις το παραλογο στο να φτιαξει μια χωρα μεγαλο φασμα φαρμακων για την εσωτερικη αγορα της???

το ...παραλογο είναι να αποκτήσει καποτε ο Ελληνας ελευθερη πατρίδα... αυτό κάνει τους δωσιλογους και σκυλιάζουν...

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
φιλε με τον καζακη εχω πολλες διαφωνιες οχι τοσο στις μακρο-οικονομικες εκτθμησεις του,οσο στα βηματα που προτεινει για την προπτικη της χωρας
,αλλα αλλο αυτο  κι αλλο οι   μαλ..ιες εντελως...αν μπορουμε να φτιαξουμε φαρμακα..σιγα την επιστημη δηλ,να κοπιαρεις ενα ετοιμο φαρμαμκο...
εσυ μπορεις να φιαξεις φαρμακα?

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
το ...παραλογο είναι να αποκτήσει καποτε ο Ελληνας ελευθερη πατρίδα... αυτό κάνει τους δωσιλογους και σκυλιάζουν...
παλι στα τσιφτετελια  :jerking: :jerking: :jerking: ευτυχως που γεννηθηκε ο μεσσιας σου να λεμε....  :jerking: :jerking: :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
τυπε λουξ,δεν πας καλυτερα να φυτεψεις τραχανα? :grin:
αλλιως καλυετρα να μασας παρα να μιλας-γραφεις... ;)
φιλικα στο λεω... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
και παντα με επιχειρηματα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τι επειχηρηματα φρε τυπε//αφου εισαι ντενεκες ξεγανωτος σορρυ  :helpplea:..κουβεντιαζεις τωρα μιση ωρα ,αν μπορουμε να κανουμε εν ετη 2016 γενοσημα φαρμακα..
τι να κουβεντιασουμε δηλαδη μετα απ αυτο.. :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
βρε γελοιε, τον ρωτησες κατ αρχας τον γιανακοπουλο αμα θελει να σου δωσει το εργοστασιο του να το κανεις κρατικο/ ηλιθιε?

εισαι λιιιιιιιγο μαλάκας... ή μου φαίνεται;

κλεινεις μαλακακο τα οικονομικά σύνορα και λες στο Γιαννακό, θα μου φτιάχνεις αυτά τα φάρμακα σε αποκλειστικο συμβόλαιο με εμένα και χωρίς να σε ανταγωνίζεται κανένας ξενος φαρμακάς, στις τιμές που θα σου ορίσω εγώ. Το πλεόνασμα της παραγωγης σου το διαθετεις στο εξωτερικο οπου θες και τεχνογνωσία και επιστημονικη υποστηριξη θα σου δινει το δικο μου πανεπιστημιο

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
φιλε με τον καζακη εχω πολλες διαφωνιες οχι τοσο στις μακρο-οικονομικες εκτθμησεις του,οσο στα βηματα που προτεινει για την προπτικη της χωρας
,αλλα αλλο αυτο  κι αλλο οι   μαλ..ιες εντελως...αν μπορουμε να φτιαξουμε φαρμακα..σιγα την επιστημη δηλ,να κοπιαρεις ενα ετοιμο φαρμαμκο...

εχε οσες ενστασεις θες κι ακολουθα τη λογική σου, αρκει να θες μια ελευθερη Ελλάδα χωρις αφεντικα !

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τι επειχηρηματα φρε τυπε//αφου εισαι ντενεκες ξεγανωτος σορρυ  :helpplea:..κουβεντιαζεις τωρα μιση ωρα ,αν μπορουμε να κανουμε εν ετη 2016 γενοσημα φαρμακα..
τι να κουβεντιασουμε δηλαδη μετα απ αυτο.. :grin:
οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ βιομηχανιες μπορουν μια χαρα να φιαξουν φαρμακα, ΕΣΥ πες μου πως θα τα φιαξεις? θα δημευσεις τη ΒΙΑΝΕΞ ας πουμε? και αμα στειλεις στρατο να τη δημευσεις πιστευεις οτι θα σου δωσει και τις συνταγες ο Γιανακοπουλος? και τις πρωτες υλες πως και απο που θα τις αγοραζεις αφου θα εχεις φεσωσει πρωτα οποιον αναπνει συμφωνα με το θεοπνευστο οραμα του μαλακογκαζακι? θα τις παιρνεις με γκαζακοδραχμες? ρωτας τους αλλους αμα θελουνε να σου πουλανε?  ρε σοβαρευτειτε επιτελους, νουμερα!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
προτιμω να ζησω ζωντανος και οχι νεκρος απο τα κουμουνιστικα πειραματα του καθε αποτυχημενου κιμ. εχεις υποψιν σου ποσοι θα πεθανουν ή ποσοι εχουν πεθανει στην ιστορια απο αντιστοιχους αμορφωτους ξερολες που ετυχε ή απεκτησαν εξουσια σκοτωνοντας ολους τους αντιπαλους τους? ξερεις ρε νουμερο που βγαζεις και γλωσσα? καταλαβες ηλιθιε? πες μας τωρα και με βαση ποια επιστημονικη καταρτιση η γνωση αραδιαζει ολο αυτο το παπατζηδικο ευχολογιο ο δικος σου να τελειωνουμε. Τι φοβασαι? Το οτι ο θεος σου ειναι αγραμματος? ε σιγα, αφου μπορει να φιαχνει και φαρμακα και αμαξια και βαπορια και διαστημοπλοια στον υπνο του....

βρε μαλακα,

ποσοι Ελληνες ειναι ανεργοι σήμερα;

ποσοι εχασαν/ θα χασουν τα σπιτια τους;

ποσοι εφυγαν έξω και τους χασαμε σαν δυναμικο οριστικά ;

ποσοι μουσουλμανοι προσφυγες στιβαζονται τωρα στην πατριδα μας για να την γονατισουν κοινωνικα;

ποσες επιχειρησεις εκλεισαν;

ποσοι πεθαναν;

ποσοι αυτοκτονησαν ;

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
εισαι λιιιιιιιγο μαλάκας... ή μου φαίνεται;

κλεινεις μαλακακο τα οικονομικά σύνορα και λες στο Γιαννακό, θα μου φτιάχνεις αυτά τα φάρμακα σε αποκλειστικο συμβόλαιο με εμένα και χωρίς να σε ανταγωνίζεται κανένας ξενος φαρμακάς, στις τιμές που θα σου ορίσω εγώ. Το πλεόνασμα της παραγωγης σου το διαθετεις στο εξωτερικο οπου θες και τεχνογνωσία και επιστημονικη υποστηριξη θα σου δινει το δικο μου πανεπιστημιο
αφου κλεινεις τα συνορα απο που θα παιρνεις πρωτες υλες?
αφου κλεινεις τα συνορα που θα εξαγεις?
τα χιλιαδες φαρμακα που ΔΕΝ μπορει να παραξει ο Γιαννακοπουλος ποιος θα τα φιαχνει? ο μιδας στο γκαραζ του?
τον Γιαννακο τον ρωτησες αμα δεχεται τετοια συμφωνια ή θα τον απειλεισεις με εκτελεση?

ρε καταλαβαινεις το μεγεθος της μαλακιας σου ή τσαμπα χαλαω τα kbts μου?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
εχε οσες ενστασεις θες κι ακολουθα τη λογική σου, αρκει να θες μια ελευθερη Ελλάδα χωρις αφεντικα !
φιλε ταχω κανει εγω αυτα απο 5ετιας τα βηματα προσωπικα..
στον καζακη κ σε 3-4 αλλους οφειλω την αποφαση που πηρα καποτε σχετικα με την εππαγγελματικη μου πορεια
δεν ειναι ευκολο καποιος να αφηνει καποια ετοιμα λεφτα σε μια χωρα για να αρχισει αλλου κατι νεο
ομως το μακρο-οικονομικο περιβαλλον μεοδηγησαν τοτε σε αυτο,φυσικα σωστα επραξα,κ εν μερη την συλλογιστικη μου την οδηγησαν οι μη συστημικοι αναλυτες,αναμεσα σε αυτους κι ο καζακης...εξ ου κι η συμπαθεια,παροτι θερωρω οτι στραβα αρμενιζει οσον αφορα την ποσεεγιση του στον κοσμο... :hi:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στον καζακη κ σε 3-4 αλλους οφειλω την αποφαση που πηρα καποτε σχετικα με την εππαγγελματικη μου πορεια
δεν ειναι ευκολο καποιος να αφηνει καποια ετοιμα λεφτα σε μια χωρα για να αρχισει αλλου κατι νεο
ομως το μακρο-οικονομικο περιβαλλον μεοδηγησαν τοτε σε αυτο,φυσικα σωστα επραξα,κ εν μερη την συλλογιστικη μου την οδηγησαν οι μη συστημικοι αναλυτες,αναμεσα σε αυτους κι ο καζακης...εξ ου κι η συμπαθεια,παροτι θερωρω οτι στραβα αρμενιζει οσον αφορα την ποσεεγιση του στον κοσμο... :hi:

συμφωνω, το ιδιο ισχυει και για μενα    ;)

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
βρε μαλακα,

ποσοι Ελληνες ειναι ανεργοι σήμερα;

ποσοι εχασαν/ θα χασουν τα σπιτια τους;

ποσοι εφυγαν έξω και τους χασαμε σαν δυναμικο οριστικά ;

ποσοι μουσουλμανοι προσφυγες στιβαζονται τωρα στην πατριδα μας για να την γονατισουν κοινωνικα;

ποσες επιχειρησεις εκλεισαν;

ποσοι πεθαναν;

ποσοι αυτοκτονησαν ;
βρε ηλιθιο γιδι

μπορεις να καταλαβεις οτι οι μαλακιες που τσαμπουνας ειναι ο σιγουρος τροπος να πεθανουν οσοι την εχουνε γλιτωσει?

μεχρι ποτε ρε ηλιθιοι θα περιμετετε τον μαγο να σας σωσει με καθε ηλιθιο ευχολογιο που μπορει κανεις να φανταστει?  αντε ρε διαβαστε κανα βιβλιο αγραμματα ζωα που ζηλεψατε ολοι τον καρανικα και εκπονειτε και στρατηγικα σχεδια σωτηριας τρομαρα σας

και τελος, θα μου βαλεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους τιτλους σπουδων και τις επιστημονικες δημοσιευσεις του αρχηγου σου ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
τα χιλιαδες φαρμακα που ΔΕΝ μπορει να παραξει ο Γιαννακοπουλος ποιος θα τα φιαχνει? ο μιδας στο γκαραζ του?
τον Γιαννακο τον ρωτησες αμα δεχεται τετοια συμφωνια ή θα τον απειλεισεις με εκτελεση?

μην γραφεις ολο μαλ..ιες ρε τυπε..τι ειναι ο γιανακοπουλος δηλαδη?ο δρυιδης στον αστεριξ?αν δε θελεινα τα φτιαξει αυτος τα φτιαχνει αλλος η στην τελικη τα φτιαχνει κ το κρατος μονο του..σιγα το μεγαλο ετγο δηλ να κοπιαρεις χημικες συνταγες!!!!
ρε ντιπ χαζος εισαι???μεχρι η ρουαντα φτιαχνει φαρμακα με χιμπατζηδες μεσα στα εργοστασια..ακομα επιμενεις?ντιπ χαζος εισαι?? :think:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τι πορεια πηρες? εγινες φαρμακοβιομηχανος?  :jerking:

μη συστημικος ο καζακης?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νταξει, φτανει, τα ειπες ολα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Τι σκας ρε τύπε;

Θα παίρνουμε φαρμακάκια από τα Πάκια:

picture2.jpg
 [/URL]
MDG--Bangladesh--Drug-fac-007.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom