Νέα

Σαν σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα παλιοδιάολε?

ρητορικό το ερώτημα για το γραφικοί να φανταστώ...

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2015/01/04/resized/croped/KSIDIPLI_216_132_156_102.jpg[/img[/URL]]

η με ρωτάς για τους τρόπους λειτουργίας και ποια τα κέρδη κάποιου πληρωμένου οργανωμένου παρακράτους  ?

για μένα λίγο πολύ πληρωμένοι killers ήταν θέλω να πω  ;D

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ρητορικό το ερώτημα για το γραφικοί να φανταστώ...
η με ρωτάς για τους τρόπους λειτουργίας και ποια τα κέρδη κάποιου πληρωμένου οργανωμένου παρακράτους?
για μένα λίγο πολύ πληρωμένοι killers ήταν θέλω να πω

Είπες:
"συστημικοί και γραφικοί"
Τώρα λες:
"πληρωμένοι killers"

Ασυμβίβαστες οι 3 έννοιες μεταξύ τους.
Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
1) Το να προσπαθεί κάποιος με τα δικά σου ορθογραφικά χαρακτηριστικά να κάνει μάθημα στους υπόλοιπους για τα νοήματα της ιστορίας είναι σα να προσπαθεί μια μέδουσα στη θάλασσα να δείξει σε ένα δελφίνι πως να πηδάει έξω από το νερό.

2) Ο μακαρίτης (όπως και οι υπόλοιποι) διαμαρτυρόντουσαν "ενάντια στη σύνοδο". Μάλιστα. Επειδή φαίνεται πως εσύ τα ξέρεις (ενώ εγώ ομολογώ πως όχι), μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις εδώ για ποιο πράμα ακριβώς διαμαρτυρόντουσαν αυτοί οι άνθρωποι?
Και στο ρωτάω αυτό γιατί έτσι σκέτα που το γράφεις δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να σημαίνει.
Αν δηλαδή εγώ μαζί με άλλους 7 φίλους μου (σύνολο 8) αποφασίσουμε να μαζευτούμε κάπου (αυτό σημαίνει "σύνοδος"), για ποιο λόγο θα έπρεπε, ή μάλλον για να στο πω καλύτερα: Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που κάποιοι άλλοι (εσύ, ο μακαρίτης, οι φοιτητές, οι παπάδες, όποιος θέλεις) να θέλανε να έρθουν απ' έξω από κει που μαζευόμαστε και να μας τη σπάσουν? Μπορεί να υπάρχει τέτοιος λόγος? Πες τον!

3) Εγώ δεν είμαι "εθνικόφρων", με την έννοια που νομίζω ότι χρησιμοποιείς τον όρο. Για να σου δώσω καλύτερα να καταλάβεις τι εννοώ, σου λέω ότι αν ίσχυε σήμερα το "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονιμάτων" που έβγαζε κάποτε η ασφάλεια (αστυνομία) στη χώρα μας, εμένα δεν θα μου έδιναν τέτοιο. Θα με είχαν κατατάξει στους "άλλους", τους "κακούς". Επομένως το ποστ σου κάνει για μένα. Αλλά παρά τούτο, δεν το καταλαβαίνω. Εξήγα λοιπόν.

4) Και για να τη γλυτώσουν τα μάτια μας από τις σκλήθρες που πετάει το κείμενο σου, πέρνα το από ένα spell checker πριν το ποστάρεις.

kaλησπερα! Ναι τα γραφω σκετα νετα γιατι σκοπος μου δεν ειναι να διδαξω κατι σε καποιον, το θρεαντ λεγετε Σαν σημερα και εγω παραθεσα ενα γεγονος που εγινε σαν σημερα!
Η συνοδος των τζι8 δεν ειναι απλα μια μαζωξη 8 φιλων... ειναι η μαζωξη των 8 πιο υσχιρων κρατων για το μελον ολοκληρου του πλανιτη λες και ο τελευταιος ειναι το τσιφλικη τους! Στο λεω ετσι απλα γιατι ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω.
Τωρα το αν καποιος δεν πρεπει να εκφερει γνωμη η να γραφει επειδι κανει ορθογραφικα λαθοι δεν το καταλαβενω... τεσπα τα ορθογραφικα και η τεχνολογια δεν ειναι τα δυνατα μου σημεια, ομως οπως και να εχει μπορω να σου δωσω ενα τσιμπιδακι για τις σκλυθρες! :hi:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Είπες:
"συστημικοί και γραφικοί"
Τώρα λες:
"πληρωμένοι killers"

Ασυμβίβαστες οι 3 έννοιες μεταξύ τους.
Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου.

δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αντισυμβατικές έννοιες αλλά anyway δεν έχει και σημασία ..
ας είναι ότι θέλουν oi 17νοέμβρηδες  :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
kaλησπερα! Ναι τα γραφω σκετα νετα γιατι σκοπος μου δεν ειναι να διδαξω κατι σε καποιον, το θρεαντ λεγετε Σαν σημερα και εγω παραθεσα ενα γεγονος που εγινε σαν σημερα!
Η συνοδος των τζι8 δεν ειναι απλα μια μαζωξη 8 φιλων... ειναι η μαζωξη των 8 πιο υσχιρων κρατων για το μελον ολοκληρου του πλανιτη λες και ο τελευταιος ειναι το τσιφλικη τους! Στο λεω ετσι απλα γιατι ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω.
Τωρα το αν καποιος δεν πρεπει να εκφερει γνωμη η να γραφει επειδι κανει ορθογραφικα λαθοι δεν το καταλαβενω... τεσπα τα ορθογραφικα και η τεχνολογια δεν ειναι τα δυνατα μου σημεια, ομως οπως και να εχει μπορω να σου δωσω ενα τσιμπιδακι για τις σκλυθρες!

Όχι μεγάλε, δεν τα γράφεις απλώς νέτα-σκέτα, απλώς για να μορφωθούμε για τα γεγονότα.
Τα γράφεις με ένα τρόπο που δείχνει ότι πας κάτι να πουλήσεις, και αυτό είναι το να μας "μορφώσεις" με το τι έγινε τότε (21/7/2001) στη Γένοβα. Το θες και με άλλα λόγια? Με αυτό που έγραψες (έτσι όπως το έγραψες) θέλεις να δείξεις την αντίδραση σου στη σύνοδο των G8.
Εννοείς ότι κακώς αυτοί είναι ηγέτες των ισχυρών κρατών, ότι κακώς υπάρχουν ισχυρά κράτη, ότι κακώς οι ηγέτες αυτοί μαζέυονται, και (υποθέτεις - γιατί δεν ήσουν μπροστά ώστε να είσαι βέβαιος γι' αυτό) ότι όταν μαζεύονται κανονίζουν τι θα κάνουν με τον υπόλοιπο πλανήτη στο μέλλον.

Αν αυτά θέλεις να πεις, βεβαίως και να τα πεις, και να τα λες κάθε μέρα, έστω και ανορθόγραφα. Αλλά ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ, και όχι άλλα, όπως:
-Το να προσδίδεις χαρακτηριστικά ήρωα στο μακαρίτη, λες και έκανε καμιά ηρωϊκή πράξη που χρειάζεται παράσημο.
-Το να υποννοείς ότι κακώς σκοτώθηκε απ' τους μπάτσους, ενώ (προφανώς) πήγε και μπλέχτηκε σε ιστορίες ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ της μάζωξης των 8.
-Το να υποννοείς ότι οι μπάτσοι δεν έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τους 8 που μαζεύτηκαν εκεί (όπως θα την είχαν αν είχα μαζευτεί κι εγώ με 7 φίλους μου - στην ίδια βάση το βάζω) από διάφορους θερμοκέφαλους που απλώς θέλουν να κάνουν τα πάντα μπάχαλο (και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη αιτία, αίτημα, ή διαμαρτυρία). Δηλαδή (σε ρωτάω) ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ είχαν οι διαδηλώσεις έξω από τη σύνοδο των G8? Αν ξέρεις.
Αν ήθελες να γράψεις για την επέτειο του θανάτου του νεαρού νέτα-σκέτα (όπως λες) σαν απλό γεγονός του "σαν σήμερα", θα έπρεπε να είχες γράψε:

"Σαν χθες το 2001 πεφτει νεκρος απο σφαιρες αστυνομικού ο Καρλος Τζουλιανι στην Γενοβα της Ιταλιας στις ταραχές που έγιναν κατά τη διάρκεια της συνόδου των G8. Ο θανών ηταν 23 χρονων."

Όμως, έχεις δίκιο, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου υπαγορεύσει το τι και πως θα γράφεις. Όπως θέλεις θα το γράφεις. Όταν γράφεις όμως, ΕΧΩ κι εγώ το δικαίωμα να κρίνω αυτά που γράφεις, και να σου ζητάω και διευκρινίσεις. Μου το δίνεις εσύ, γράφοντας. Και αυτό εκανα.

Για την ορθογραφία δεν θα σου πω άλλα, θα στα πω μόνο αν σ' ενδιαφέρουν.

Για το τσιμπιδάκι ευχαριστώ, αλλά κράτα το. Αυτά βγάζουν και τσίμπλες απ' τα μάτια, και θα σου χρειάζεται.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αντισυμβατικές έννοιες αλλά anyway δεν έχει και σημασία ..
ας είναι ότι θέλουν oi 17νοέμβρηδες  :grin:
Δεν είπα "αντισυμβατικές", είπα "ασυμβίβαστες".
Έχουν διαφορά οι έννοιες, δεν την ξέρεις?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν είπα "αντισυμβατικές", είπα "ασυμβίβαστες".
Έχουν διαφορά οι έννοιες, δεν την ξέρεις?

ασυμβίβαστες είπες αλλά λόγου χάρη αντισυμβατικές εννοούσες  :coffee:
anyway βαριέμαι να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου αυτή τη στιγμή εις βάρος σου  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:sunglasses:

Συνημμένα

• ethnarxis2.jpg
    ethnarxis2.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ethnarxis1.jpg
    ethnarxis1.jpg
    145,7 KB · Εμφανίσεις: 51

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε φιλε γενικα μου ηταν αντιπαθης αλλα σιγουρα ηταν μεγαλος ηγετης...και ηταν πολλοι τοτε.... σημερα εχουμε παπαρες

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

Left-Handers_Day.jpg

Η 13η Αυγούστου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων το 1992 από το Κλαμπ Αριστερόχειρων της Μεγάλης Βρετανίας και με το χρόνο απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια.

Ως στόχο έχει την ενημέρωση των αριστερόχειρων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ζώντας σ' ένα κόσμο δεξιόχειρων...

Στατιστικά Στοιχεία:
Η πλειονότητα των αριστερόχειρων ζωγραφίζει φιγούρες, που βλέπουν προς τα δεξιά.
Υπάρχει μεγάλη στατιστική πιθανότητα το ένα από τα δίδυμα να γεννηθεί αριστερόχειρας.
Η δυσαρθρία και η δυσλεξία εμφανίζονται συχνότερα στους αριστερόχειρες, ειδικότερα σε όσους έχουν εξαναγκασθεί να αλλάξουν χέρι γραψίματος στην παιδική τους ηλικία.
Οι αριστερόχειρες είναι πολλές φορές απρόθυμοι να δουν υποβρυχίως.
Οι αριστερόχειρες συνήθως διαπρέπουν στο τένις, στο μπέιζμπολ, στην κολύμβηση και την ξιφασκία.
Οι αριστερόχειρες εισέρχονται στην εφηβεία 4 με 5 μήνες νωρίτερα από τους δεξιόχειρες.
4 από τους 5 σχεδιαστές των υπολογιστών Μάκιντος ήταν αριστερόχειρες.
1 στους 4 αστροναύτες του διαστημικού προγράμματος της NASA «Απόλλων» ήταν αριστερόχειρες - 250% περισσότερο από το φυσιολογικό επίπεδο.
Οι αριστερόχειρες είναι γενικώς πιο έξυπνοι, όμορφοι, ευφάνταστοι και πολυτάλαντοι από τους δεξιόχειρες, σύμφωνα με το Κλαμπ των Αριστερόχειρων!

ΠΗΓΗ:
Χρόνια μου πολλά! :dancing:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αχα!!!! αριστερος ε?

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

Left-Handers_Day.jpg

Η 13η Αυγούστου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων το 1992 από το Κλαμπ Αριστερόχειρων της Μεγάλης Βρετανίας και με το χρόνο απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια.

Ως στόχο έχει την ενημέρωση των αριστερόχειρων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ζώντας σ' ένα κόσμο δεξιόχειρων...

Στατιστικά Στοιχεία:
Η πλειονότητα των αριστερόχειρων ζωγραφίζει φιγούρες, που βλέπουν προς τα δεξιά.
Υπάρχει μεγάλη στατιστική πιθανότητα το ένα από τα δίδυμα να γεννηθεί αριστερόχειρας.
Η δυσαρθρία και η δυσλεξία εμφανίζονται συχνότερα στους αριστερόχειρες, ειδικότερα σε όσους έχουν εξαναγκασθεί να αλλάξουν χέρι γραψίματος στην παιδική τους ηλικία.
Οι αριστερόχειρες είναι πολλές φορές απρόθυμοι να δουν υποβρυχίως.
Οι αριστερόχειρες συνήθως διαπρέπουν στο τένις, στο μπέιζμπολ, στην κολύμβηση και την ξιφασκία.
Οι αριστερόχειρες εισέρχονται στην εφηβεία 4 με 5 μήνες νωρίτερα από τους δεξιόχειρες.
4 από τους 5 σχεδιαστές των υπολογιστών Μάκιντος ήταν αριστερόχειρες.
1 στους 4 αστροναύτες του διαστημικού προγράμματος της NASA «Απόλλων» ήταν αριστερόχειρες - 250% περισσότερο από το φυσιολογικό επίπεδο.
Οι αριστερόχειρες είναι γενικώς πιο έξυπνοι, όμορφοι, ευφάνταστοι και πολυτάλαντοι από τους δεξιόχειρες, σύμφωνα με το Κλαμπ των Αριστερόχειρων!

ΠΗΓΗ:
Χρόνια μου πολλά! :dancing:
πέρα από την Μαντάμ Κιουρί ποιος άλλος αριστερόχειρας είναι ανάλογος 13/08/…1863 Ferdinand Victor Eugène Delacroix giok65,1871 Karl Liebknecht for37?,1899 Sir Alfred Joseph Hitchcock,1909 Wilhelmina von Bremen-1.82m,1912 Salvatore Edoardo Luria nobmed1969,1913 Felix Wankel,1913 Μιχαήλ Χριστοδούλου Μούσκος,1927 Fidel Alejandro Castro Ruz,1942 Robert Lee Stewart,1943 Gary Steven Ilman,1943 Yuri Fedorovich Isaulov,1968 Ο Αλέκος Παναγούλης αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον δικτάτορα,1971 Camille Marie Thompson-1.90m,1980 Tatyana Vasilyevna Kazankina wr1500m…
:headbang:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πέρα από την Μαντάμ Κιουρί ποιος άλλος αριστερόχειρας είναι ανάλογος
Κι εγώ, μαλακία με το αριστερό βαράω. Από μικρός.
Γι αυτό (νομίζω) η ψωλή μου έχει μια ελαφριά κλίση αριστερά.
Όχι "Πρώτη φορά" (αριστερά), μόνιμα αριστερά.
Μετράει?

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κι εγώ, μαλακία με το αριστερό βαράω. Από μικρός.
Γι αυτό (νομίζω) η ψωλή μου έχει μια ελαφριά κλίση αριστερά.
Όχι "Πρώτη φορά" (αριστερά), μόνιμα αριστερά.
Μετράει?
για μαλάκες αριστερόχειρες δεν ασχολούμαι...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σαν σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2001,
συνετελέσθει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας με την επίθεση εξτρεμιστικών Ισλαμικών στοιχείων στους διδύμους πύργους της Νέας Υόρκης με απολογισμό περίπου 3000 νεκρών και 3000 τραυματιών.
Ελπίζω η ΔΥΣΗ να βάλει μυαλό και να περιορίσει ΑΜΕΣΑ και με ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ τις μεταναστευτικές ροές και όχι να τους ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ και να προκαλεί το αίσθημα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των Ευρωπαίων πολιτών.

11921708_1036556526379258_5770201087914523150_n.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι δίδυμοι πύργοι ήταν μούφα τύποι  ;)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Οι δίδυμοι πύργοι ήταν μούφα τύποι  ;)
Έπεσαν τα αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους; Ψεύτικη η έκρηξη της Βοστώνης; Σε πόσα τρομοκρατικά χτυπήματα εμφανίζονται… ηθοποιοί; Σπάμε τη σιωπή! Μην πιστεύετε αυτά που σας δείχνουν‼!

Δύο συγκλονιστικά βίντεο που αναλύουν την προπαγάνδα που γίνεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Προβάλουν ψεύτικες ειδήσεις με σκοπό την τρομοκρατία; Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την αλήθεια πίσω από το ψέμα…

:tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom