SM.Art.Lady
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εσύ είσαι που πίστευες ότι ο Τσίπρας θα φυτέψει λεφτόδεντρα να έχουμε να κόβουμε δραχμές?
Καλά κρασιά!
Ότι του φανεί...
Εσύ είσαι που πίστευες ότι ο Τσίπρας θα φυτέψει λεφτόδεντρα να έχουμε να κόβουμε δραχμές?
Καλά κρασιά!
Ότι του φανεί...
Θα ακολουθούσα Σώρρα αλλά αυτός χρέωνε είσοδο για να τον ακούσω.Ααα μάλιστα, τσούζει η αλήθεια, ξεχάσαμε τον προεκλογικό αγώνα.
Σας έστησε τώρα στα 4 και σας πηδά ο Αλέξης κι ο Πάνος!
Πουλά και αφεντριλίκι κάποια που πιστεύει σε ουτοπίες?
«Επιτέλους, Λίγη Σοβαρότητα Κύριε Χολμς», στην χώρα που κάποια δουλεύει παράνομα, (κοινώς φοροδιαφεύγει) έχει το θράσος να κάνει και υποδείξεις περί εθνικής οικονομίας! :S
Θα ακολουθούσα Σώρρα αλλά αυτός χρέωνε είσοδο για να τον ακούσω.
Εγώ μπορεί να έλεγα αυτά που έλεγα, να προδόθηκα και να μετάνιωσα όπως όλοι που πίστεψαν στην μπουρδολογία του,
αλλά για πες μας εσύ τι "καλό" ψήφισες, μια που το παίζεις μάγκας, κρυμμένος πίσω από τον υπολογιστή σου!
Και όταν απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα, σε παρακαλώ μη με απασχολήσεις ξανά με τα θέματα σου.
(όχι τουλάχιστον εδώ) Δεν με αφορούν
πάρε τηλέφωνο φίλε να ρωτήσεις αν είναι ανοικτό είχε πάει πραξιτέλους αλλά αν μπεις στο μπλόκ του γράφει ότι έκλεισε από αφέντρες δείχνει μόνο την νανά βρετού αλλά από ότι ξέρω ετοιμάζει δικό της ντάτζεονΤελικά σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει το SamePlace ή με τη νέα του ονομασία που είχε όταν μετακόμισε στο κέντρο?
H Νανα έχει να ανενεωσει τη σελίδα της στο Facebook κάτι μήνες και στη σελίδα του same το κείμενο που έχει είναι σα να έκλεισε. Απλά ίσως να άνοιξανε κάτι παόμοιο κάποιες από εκεί...πάρε τηλέφωνο φίλε να ρωτήσεις αν είναι ανοικτό είχε πάει πραξιτέλους αλλά αν μπεις στο μπλόκ του γράφει ότι έκλεισε από αφέντρες δείχνει μόνο την νανά βρετού αλλά από ότι ξέρω ετοιμάζει δικό της ντάτζεον
δεν γνωρίζω ούτε έχουν αγγελίες όπως πρώτα μπορεί να ετοιμάζουν κάτι καινούργιοH Νανα έχει να ανενεωσει τη σελίδα της στο Facebook κάτι μήνες και στη σελίδα του same το κείμενο που έχει είναι σα να έκλεισε. Απλά ίσως να άνοιξανε κάτι παόμοιο κάποιες από εκεί...