Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
η ντόρα δεν κλώτσαγε σαν παλιάλογο όσο ήταν στη ν.δ. μέχρι που πήρε τον πούλο με τις και καλά αντιμνημονιακές της ορέξεις και τη δημιουργία νέου κόμματος.

η μόνη που μπορεί να πάρει τη ν.δ. και να την επαναφέρει είναι αυτή, με το "καθαρό" μητρώο.
ο δένδιας όντας σαμαρικός είναι ακόμα βρώμικος για να πάρει το κόμμα.
Ναι, γι αυτο εκλεχτηκε βουλευτης πισω απο τον..Κικιλια.
Εικοσι χρονια για την Ντορα ακουω. 70 χρονων κοντευει, ελεος.
Ουτε κατα διανοια δεν υπαρχει περιπτωση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
...στην επιστροφη απο την καλαματα που ψηφησε ,τα 3 αυτοκινητα της πομπης απογειωθηκαν....με οριο 100-120 ,ηταν καβαλα τα250.......θα ετρεχε να προκανει τις εξελιξεις....

kz28

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
ο ξεφτυλας ουτε να κατσει να παραδωσει δεν ειχε τα μουτρα .......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ενώ η στημένη προβοκάτσια με τις δήθεν εξαγορές βουλευτών για να ψηφίσουν Πρόεδρο δεν ήταν ας πούμε μέγιστη πολιτική αλητεία των 2 νυν πλέον κυβερνητικών εταίρων
..παλερμο ,μην τρελαινεσαι....γυρναγε κουμπαρας για ρεφενε γυρω γυρω....απλα ο καμμενος ειχε πολλα μαζεμενα του στραβου και δε μασησε!!!! ;)

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
ενώ η στημένη προβοκάτσια με τις δήθεν εξαγορές βουλευτών για να ψηφίσουν Πρόεδρο δεν ήταν ας πούμε μέγιστη πολιτική αλητεία των 2 νυν πλέον κυβερνητικών εταίρων

Αν την βλέπεις ως πολιτική προβοκάτσια, οκ. Εγώ πάλι, έτσι όπως το βλέπω, αυτός είναι ο τρόπος χρηματισμού. Τώρα, αν συμφωνείς με το πολιτικό ήθος του αρχιπροδότη Σαμαρά, του ανθρώπου που δεν δίστασε να ρίξει τη κυβέρνηση του 49%, αυτού που έφερε τον πολιτικό σκοταδισμό, ως πολιτική άποψη, τότε εντάξει, έχεις δίκιο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν την βλέπεις ως πολιτική προβοκάτσια, οκ. Εγώ πάλι, έτσι όπως το βλέπω, αυτός είναι ο τρόπος χρηματισμού. Τώρα, αν συμφωνείς με το πολιτικό ήθος του αρχιπροδότη Σαμαρά, του ανθρώπου που δεν δίστασε να ρίξει τη κυβέρνηση του 49%, αυτού που έφερε τον πολιτικό σκοταδισμό, ως πολιτική άποψη, τότε εντάξει, έχεις δίκιο.
συγγνωμη εσυ πιστευεις ακομα οτι προσπαθησαν να χρηματισουν το χαικαλη;
δηλαδη διατηρεις ακομα αμφιβολιες οτι μπορει και να στεκουν οσα κατηγγειλε;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ο σαμαρας ηταν μακραν ο χειροτερος πολιτικος στην σκοτεινοτερη στιγμη της νεοτερης ιστοριας...μαζεψε ολα τα ακροδεξια τσογλανια της πιατσας ,πουλησε τρελα για να παρει την καρεκλα,απεκλεισε τον μεσαιο χωρο απο τη νδ και αποθεωσε την εσωστρεφια....ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....δεν περιμενω τους δεξιους να καταλαβουν,αν ειναι ποτε δυνατον,αλλα στηριξανε τον χειροτερο εφιαλτη τους...

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
συγγνωμη εσυ πιστευεις ακομα οτι προσπαθησαν να χρηματισουν το χαικαλη;
δηλαδη διατηρεις ακομα αμφιβολιες οτι μπορει και να στεκουν οσα κατηγγειλε;

Είμαι σίγουρος, ότι ΣΤΕΚΟΥΝ όσα κατήγγειλε. Έτσι γίνονται, πολλά χρόνια, τώρα οι χρηματισμοί. Βάζεις έναν εντελώς μαλάκα να κάνει τη δουλειά. Αν τα καταφέρει, όλα καλώς. Αν τα κάνει σκατά, τον καις. Όσο για τα λεφτά, σκέψου το λίγο. 20 ψήφοι * 3.000.000 ευρά = 60.000.000 ευρά. Σιγά τα ωά για μια νέα διακυβέρνηση τετραετίας. Επίσης, μιλάμε για τον Σαμαρά. Είμαι βέβαιος. Καλημέρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είμαι σίγουρος, ότι ΣΤΕΚΟΥΝ όσα κατήγγειλε. Έτσι γίνονται, πολλά χρόνια, τώρα οι χρηματισμοί. Βάζεις έναν εντελώς μαλάκα να κάνει τη δουλειά. Αν τα καταφέρει, όλα καλώς. Αν τα κάνει σκατά, τον καις. Όσο για τα λεφτά, σκέψου το λίγο. 20 ψήφοι * 3.000.000 ευρά = 60.000.000 ευρά. Σιγά τα ωά για μια νέα διακυβέρνηση τετραετίας. Επίσης, μιλάμε για τον Σαμαρά. Είμαι βέβαιος. Καλημέρα.
μαλιστα
θες να μου πεις και τι ψηφισες;

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Άντε ψόφα ρε σκατόψυχε κηφήνα κι'εσύ και ο φίλος σου ο μπουχέσας της Ραφήνας που τα έκανε πουτάνα όλα.

Αφού σου διευκρινήσω ότι δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ,
Θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς ψύχραιμα και θα βγάλεις
χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο "μπουχέσας" ήταν ο πρωθυπουργός που δύο (2) φορές
αποδεδειγμένα, πήγαν να τον ρίξουν με το ζόρι.
Πρώτη φορά με τις φωτιές στην Πελοπόννησο το 2007
και τη δεύτερη με τα γεγονότα του 2008 μετά την
δολοφονία του Αλέξη. Ποιοί και γιατί το έκαναν;
Έχω μια υποψία αλλά δεν τη λέω.
Ξέρω σίγουρα όμως ποιόν είχαν ετοιμάσει για να
αναλάβει την πρωθυπουργία.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
οκ τυπε
αυτο ηθελα να επιβεβαιωσω
οτι καποιος που πιστευει οτι οι καταγγελιες του χαικαλη εχουν βαση, ψηφιζει τσιπρα

Ψηφίζει Τσίπρα, αυτός που δεν δέχεται να ψηφίσει ούτε νεκρός τον Σαμαρά. Αυτός που είναι μέλος του κόμματος από το 1986 και οργανωμένος από τα χρόνια της ΜΑΚΙ και της ΟΝΝΕΔ. Αυτός που ψήφιζε, μέχρι που έφυγε ο Κωστάκης και ανέλαβε ο προδότης και που έχει κολλήσει πολύ αφίσα στα νεανικά του χρόνια. Τώρα, δικαίωμά σου είναι να βγάζεις συμπεράσματα, όπως και δικό μου, αντίστοιχα. Υποχρέωσή σου όμως είναι να κρίνεις κάποιον από τη διαδρομή του και να μην στηρίζεσαι σε κλισεδάκια του τύπου Χαϊκάλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ψηφίζει Τσίπρα, αυτός που δεν δέχεται να ψηφίσει ούτε νεκρός τον Σαμαρά. Αυτός που είναι μέλος του κόμματος από το 1986 και οργανωμένος από τα χρόνια της ΜΑΚΙ και της ΟΝΝΕΔ. Αυτός που ψήφιζε, μέχρι που έφυγε ο Κωστάκης και ανέλαβε ο προδότης και που έχει κολλήσει πολύ αφίσα στα νεανικά του χρόνια. Τώρα, δικαίωμά σου είναι να βγάζεις συμπεράσματα, όπως και δικό μου, αντίστοιχα. Υποχρέωσή σου όμως είναι να κρίνεις κάποιον από τη διαδρομή του και να μην στηρίζεσαι σε κλισεδάκια του τύπου Χαϊκάλη.
Ααααααααα μαλιστα.
Παραδοσιακος νεοδημοκρατης λοιπον, που ψηφισε Συριζα για να τραγουδανε καποιοι χθες τον υμνο του ΕΑΜ.

Εισαι λοπον ενας απο αυτους που το μονο που του αξιζει ειναι φτυσιμο στα μουτρα.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Ααααααααα μαλιστα.
Παραδοσιακος νεοδημοκρατης λοιπον, που ψηφισε Συριζα για να τραγουδανε καποιοι χθες τον υμνο του ΕΑΜ.

Εισαι λοπον ενας απο αυτους που το μονο που του αξιζει ειναι φτυσιμο στα μουτρα.

Εσύ, ίσως είσαι ικανός, να μου φιλήσεις τ'αρχίδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσύ, ίσως είσαι ικανός, να μου φιλήσεις τ'αρχίδια

Εσυ παντως ησουν ικανος να τραγουδανε καποιοι τον υμνο του ΕΑΜ με την ψηφο σου επειδη σου ξινιζουν τα μουτρα του Σαμαρα.

Θα ερθει μια μερα που θα ντρεπεσαι και δεν θα σε λυπηθει κανενας.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Εσυ παντως ησουν ικανος να τραγουδανε καποιοι τον υμνο του ΕΑΜ με την ψηφο σου επειδη σου ξινιζουν τα μουτρα του Σαμαρα.

Θα ερθει μια μερα που θα ντρεπεσαι και δεν θα σε λυπηθει κανενας.

Αδερφέ, θα ντραπώ επειδή δεν ψήφισα Σαμαρά? Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα. Πολύ θα έλεγα, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ελπίζω να είσαι καλά με τν επιλογή σου εσύ κι άσε εμάς να κρίνουμε τις δικές μας. Δεν με γνωρίζεις κι απαιτώ από σένα να μην με χαρακτηρίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom