Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οχι?ετσι νομιζω...βαψομαλλιας ο τραμουντανας? :S
οχι?ετσι νομιζω...βαψομαλλιας ο τραμουντανας? :S
τυπε εσενα σε λεει περουκιανο ομως :Sοχι?ετσι νομιζω...
Λες να το βάφει κορακι? ή καφε αμπαζουρ?βαψομαλλιας ο τραμουντανας? :S
ωχ η κοιλια μου,,,ουστ αρκούδι... το περουκίνι από μακρυά ξεχώριζε ακόμη και στο ημίφως του κωλόμπαρου
4 πίντες .. ;)
ωχ η κοιλια μου,,,
ρε μαλ..α μην πινεις σε πειραζει,,,
κατι για περουκινια εγραψε τωρα,,με εβαλε σε υποψιες,,νεξτ ταιμ ,θα βαλω την μπαργουμαν να του χαλασει την χωριστρα..Λες να το βάφει κορακι? ή καφε αμπαζουρ?
Λες να το βάφει κορακι? ή καφε αμπαζουρ?
τότε να φτιάξουμε τον ΕΟΦ και όχι να καταργήσουμε τα γενόσημα (από τα οποία το 85% είναι και ελληνικής κατασκευής)
δεν είπε κανείς να καταργήσουμε τα γενόσημα, απλά να είμαστε σίγουροι για το τι κυκλοφορεί στην αγορά...
και με την λογική της μείωσης κόστους δεν είμαι σίγουρος πως δεν θα εκγριθούν γενόσημα που εκ των υστέρων μπορεί να αποδειχτούν προβληματικά...
εδώ διεθνώς εγκρίνεται η κυκλοφορία φαρμάκων που εκ των υστέρων αποδεικνύονται προβληματικά...
και η λογική της μείωσης του κόστους δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον έλεγχο....
εξάλλου δραστικές ουσίες για φάρμακα (ακόμη και για τα πρωτότυπα) κατασκευάζουν 3-5 βιομηχανίες σε όλον τον κόσμο...από αυτές αγοράζουν όλοι (ακόμη και οι κατασκευαστές του πρωτότυπου όταν λήξει η πατέντα του)
Σαμαράς: Η μοίρα το θέλησε να είμαι Πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα
http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/sklaboi_tes_moiras_-_002.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το σωστο ειναι το αναποδο
η χωρα ειναι σε δυσκολη επειδη εχει αυτους τους κλωνους κ κυβερνανε..κι ενα μαλακα λαο.. :tickedoff:
Σαμαράς: Η μοίρα το θέλησε να είμαι Πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα
http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/sklaboi_tes_moiras_-_002.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ τον ακουσα ρε τυπε και κυλισε ενα δακρυ....!!!!! Οχι για τα λεγομενα του αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι και τον πιστευουν. ΕΑΝ δεν του αρεσει ας παει σπιτι του
τυπε αρχισε να ανακατευει μοιρες,προφητειες,ελ και νεφελιμ ο χαπακιαςΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ τον ακουσα ρε τυπε και κυλισε ενα δακρυ....!!!!! Οχι για τα λεγομενα του αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι και τον πιστευουν. ΕΑΝ δεν του αρεσει ας παει σπιτι του
τυπε εσενα σε λεει περουκιανο ομως :S
τελικα τι ειναι χειροτερο να εισαι περουκιανος ή βαψομαλλιας?
τυπε αρχισε να ανακατευει μοιρες,προφητειες,ελ και νεφελιμ ο χαπακιας
λιγα λογια για τον επιτιμο δημοτη ναυπλιέων τυπε
Ο Δημαρχος με ποιον συνδιασμο βγηκε στο ναυπλιο?λιγα λογια για τον επιτιμο δημοτη ναυπλιέων τυπε