Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τότε να φτιάξουμε τον ΕΟΦ και όχι να καταργήσουμε τα γενόσημα (από τα οποία το 85% είναι και ελληνικής κατασκευής)

δεν είπε κανείς να καταργήσουμε τα γενόσημα, απλά να είμαστε σίγουροι για το τι κυκλοφορεί στην αγορά...
και με την λογική της μείωσης κόστους δεν είμαι σίγουρος πως δεν θα εκγριθούν γενόσημα που εκ των υστέρων μπορεί να αποδειχτούν προβληματικά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν είπε κανείς να καταργήσουμε τα γενόσημα, απλά να είμαστε σίγουροι για το τι κυκλοφορεί στην αγορά...
και με την λογική της μείωσης κόστους δεν είμαι σίγουρος πως δεν θα εκγριθούν γενόσημα που εκ των υστέρων μπορεί να αποδειχτούν προβληματικά...

εδώ διεθνώς εγκρίνεται η κυκλοφορία φαρμάκων που εκ των υστέρων αποδεικνύονται προβληματικά...

και η λογική της μείωσης του κόστους δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον έλεγχο....

εξάλλου δραστικές ουσίες για φάρμακα (ακόμη και για τα πρωτότυπα) κατασκευάζουν 3-5 βιομηχανίες σε όλον τον κόσμο...από αυτές αγοράζουν όλοι (ακόμη και οι κατασκευαστές του πρωτότυπου όταν λήξει η πατέντα του)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εδώ διεθνώς εγκρίνεται η κυκλοφορία φαρμάκων που εκ των υστέρων αποδεικνύονται προβληματικά...

και η λογική της μείωσης του κόστους δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον έλεγχο....

εξάλλου δραστικές ουσίες για φάρμακα (ακόμη και για τα πρωτότυπα) κατασκευάζουν 3-5 βιομηχανίες σε όλον τον κόσμο...από αυτές αγοράζουν όλοι (ακόμη και οι κατασκευαστές του πρωτότυπου όταν λήξει η πατέντα του)

και λοιπόν; τι σημαίνει αυτό; πως δεν πρέπει να γίνεται έλεγχος; μιλάς για γενόσημα; μόνο original ξέρω να έχει συμβεί...

η λογική της μείωσης της δαπάνης με ανησυχεί γιατί μπορεί να εγκριθούν φάρμακα γενόσημα που δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές...

την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα μεγάλε και συμφωνήσαμε πως διαφωνούμε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαμαράς: Η μοίρα το θέλησε να είμαι Πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα

URL]]

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σαμαράς: Η μοίρα το θέλησε να είμαι Πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα

http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/sklaboi_tes_moiras_-_002.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το σωστο ειναι το αναποδο
η χωρα ειναι σε δυσκολη επειδη εχει αυτους τους κλωνους κ κυβερνανε..κι ενα μαλακα λαο.. :tickedoff:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/sklaboi_tes_moiras_-_002.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ τον ακουσα ρε τυπε και κυλισε ενα δακρυ....!!!!! Οχι για τα λεγομενα του αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι και τον πιστευουν. ΕΑΝ δεν του αρεσει ας παει σπιτι του

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ τον ακουσα ρε τυπε και κυλισε ενα δακρυ....!!!!! Οχι για τα λεγομενα του αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι και τον πιστευουν. ΕΑΝ δεν του αρεσει ας παει σπιτι του
τυπε αρχισε να ανακατευει μοιρες,προφητειες,ελ και νεφελιμ ο χαπακιας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom