jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
καταγελλω φωτομονταζ,,,
απο βραζιλια η απο ελβετια;
καταγελλω φωτομονταζ,,,
τυπε πως οι ναζι εφευγαν και πηγαιναν αργεντινη στο τελος του ww2απο βραζιλια η απο ελβετια;
Για το τυπικο της υποθεσης ρωταω τυπε....!για να βραβευει το σαμαρα θελει ρώτημα τυπε?
με κυνηγοθσαν παντου τυπετυπε πως οι ναζι εφευγαν και πηγαιναν αργεντινη στο τελος του ww2
ετσι και ο δικαστης πηγε ελβετια για να γλυτωσει απτα πολλα μουνια
Παραπανω απο 50-60 ατομα βλεπω εγω οπως ανεφεραν πριν μερικα παπαγαλακια...εεεε συγνωμη εγκριτα ατομα του μπου
τυπε υπαρχει αμφιβολια οτι το 80% του κοσμου οταν ακουσει σαμαρας μουτζωνει?Παραπανω απο 50-60 ατομα βλεπω εγω οπως ανεφεραν πριν μερικα παπαγαλακια...εεεε συγνωμη εγκριτα ατομα του μπου
Οταν του εβγαλαν τα δικα του απλυτα στην φορα εκλαιγε να μην ασχολουντε μαζι τουσκατα στον ταφο του ζουγκλα,,,
βραζιλια ειναι τα καμενα 200γρ του εγκεφαλου σου τζωννυ,,,απο βραζιλια η απο ελβετια;
για αυτο εφυγε απο σκωτια μετα το μουντιαλ???τυπε υπαρχει αμφιβολια οτι το 80% του κοσμου οταν ακουσει σαμαρας μουτζωνει?
Παραπανω απο 50-60 ατομα βλεπω εγω οπως ανεφεραν πριν μερικα παπαγαλακια...εεεε συγνωμη εγκριτα ατομα του μπου
ναι τυπεγια αυτο εφυγε απο σκωτια μετα το μουντιαλ???
Αυτή είναι η λίστα με τα νέα μέτρα που στείλαμε στην τρόικα
μετρώντας πόδια και διαιρώντας με το τέσσερα τους βγάζω 78....
η ηπιες τις μπυρες του χαπακια η εφαγες τηγανια στο κεφαλι και τα βλεπεις διπλα
Αντε και σου ειπα το αποτελεσμα ποιο θα ειναι? Θα πεις τις μαλακιες σου και τελειωσε το θεμα. Αρα τσαμπα κοποςθα μας πείς και ποιά ακριβώς είναι τα μέτρα και πόθεν προκύπτουν εκ του κειμένου ??
Αντε και σου ειπα το αποτελεσμα ποιο θα ειναι? Θα πεις τις μαλακιες σου και τελειωσε το θεμα. Αρα τσαμπα κοπος
Spiegel: Τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ύψους 10 δισ. ευρώ