alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ποια ρεστα ρε σιχαμα? Σου χρωσταμε?Άντε πάρε καμιά πίπα από τον Τρελαντώνη μωρή υστερικιά μεσσαλίνα που ζητάς και τα ρέστα.
Ποια ρεστα ρε σιχαμα? Σου χρωσταμε?Άντε πάρε καμιά πίπα από τον Τρελαντώνη μωρή υστερικιά μεσσαλίνα που ζητάς και τα ρέστα.
Δεν υπαρχει απαντηση λοιπον. Ενταξει...
Αρα αν αρχισω να σε βριζω κι εγω ετσι ανευ λογου, θα το βρεις απλως πλακα.κοιταω
παντως εχει πλακα
Ρε μήπως είσαι ο Πρετεντέρης ?Και ξαναλεω, πες μου τι θα μου πουν. Οτι οι κουκουλοφοροι ειναι συνεργατες της αστυνομιας και σπανε τα μαγαζια ΓΙΑΤΙ?
Θα ειχε ενδιαφερον να μου πεις γιατι τοτε οταν συλλαμβανονται κουκουλοφοροι και απλυτοι και πανε στα δικαστηρια, μαζευεται ολο το απλυταριο και φασισταριο να τους στηριξει. Αστυνομικους στηριζουν δηλαδη?
Τρικυμια...
Απαντηση δεν υπαρχει λοιπον. Μονο εξυπναδες. Οκ...Κριμα, σε ειχα για σοβαροτερο.Ρε μήπως είσαι ο Πρετεντέρης ?
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ξέρεις,στο κούτελο σου δεν γράφει ότι ψηφίζεις ΝΔ,ούτε έχεις κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά.Δεν υπαρχει απαντηση λοιπον. Ενταξει...
Ξέρεις,στο κούτελο σου δεν γράφει ότι ψηφίζεις ΝΔ,ούτε έχεις κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά.
Μην φοβάσαι λοιπόν να πας στα Εξάρχεια.
Απάντησε μου τώρα όμως,
σε πόσες πορείες έχεις πάει και σε πόσα επεισόδια ήσουν παρών ?
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.Απαντηση δεν υπαρχει λοιπον. Μονο εξυπναδες. Οκ...Κριμα, σε ειχα για σοβαροτερο.
Παρα πολυ ενδιαφερον.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Παρα πολυ ενδιαφερον.
Εκει στο ΠΑΜΕ λοιπον, πιανετε ασφαλιτες (με ποια δικαιοδοσια τους "πιανετε"?) και τους επιστρεφετε στους...δικους τους.
Γιατι?
Φοβαστε μην συκοφαντηθούν τα παιδια?
1)Ονομάζεται περιφρούρηση.Παρα πολυ ενδιαφερον.
Εκει στο ΠΑΜΕ λοιπον, πιανετε ασφαλιτες (με ποια δικαιοδοσια τους "πιανετε"?) και τους επιστρεφετε στους...δικους τους.
Γιατι?
Να υποθεσουμε οτι ΠΑΜιτες και Ασφαλιτες γνωριζονται καλα?δηλαδη οταν πιανουν τους ασφαλιτες εχουν πανω τους ταυτοτητα η εχουν φακελους το παμε για καθε ασφαλιτη;
Αρα η λυση για τα επεισοδια στην Αθηνα, θα ειναι να ανατεθει στο ΠΑΜΕ η αστυνομευση των διαδηλωσεων.1)Ονομάζεται περιφρούρηση.
2)Μήπως να τους πηγαίναμε για καφέ στου Φλόκα ?
3)Γιατί νομίζεις ότι δεν γίνονται επεισόδια στο μπλογκ του ΠΑΜΕ ?
Να υποθεσουμε οτι ΠΑΜιτες και Ασφαλιτες γνωριζονται καλα?
Οσο αποπειραται να εξηγησει παντως, τοσες μεγαλυτερες αποριες μού δημιουργουνται.ελα ντε
παραξενα μας τα λεει ο φιλος
λες και εχεις κατεβει απο τον Αρη κανεις ωρες ωρεςΠαρα πολυ ενδιαφερον.
Γιατι?
Ναι γιατι ειναι πιο ευκολο να πετυχουν τον σκοπο τους οι λιτες και να γαμησουν μια πορεια. Αλλιως εαν δλδ δεν τα καταφερουν, απλα κανουν ντου τα ματ σε οποιον διαδηλωτη βρουν μπροστα τους με σκοπο να δημιουργισουν απο το πουθενα επεισοδια.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
λες και εχεις κατεβει απο τον Αρη κανεις ωρες ωρες
Εσυ εισαι δηλαδη ως πρωην νεοδημοκρατης, μπαρουτοκαπνισμενος στις πορειες και τα γνωριζεις καλα ε?λες και εχεις κατεβει απο τον Αρη κανεις ωρες ωρες