alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ρε αντε αλλαξε σωβρακο ρε κακομοιρη...Άντε ψόφα μωρή οπισθογεμής σουρτούκω μπας και ξεβρωμίσει λίγο το φόρουμ.
Ρε αντε αλλαξε σωβρακο ρε κακομοιρη...Άντε ψόφα μωρή οπισθογεμής σουρτούκω μπας και ξεβρωμίσει λίγο το φόρουμ.
συρε μωρή στέρφα γουρούνα στον βόθρο σου...
Τωρα δηλαδη εσυ βλεπεις τον τραμουντανα να εχει κομπλεξ, ναι?Λενε οτι εχεις κομπλεξ με τον πιεξ γιατι ειναι πετυχημενος επιστημονας.
www.imagebam.com/image/70db1a365709596]Τελικα η παρεμβαση σου τι ακριβως σκοπο ειχε?
Το 2012 αποφαση κατα της χρησιμοποιησης της ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικου μηχανισμου και φετος ο Αρειος Παγος εκρινε τη ρυθμιση αντισυνταγματικη στο συνολο της.
www.tovima.gr/society/article/?aid=565366]http://www.tovima.gr/society/article/?aid=565366[/url]
Αποδειξε μου οτι δεν ειναι αστυνομικοι με πολιτικα.www.imagebam.com/image/70db1a365709596][/URL]
Στην παραπάνω φωτογραφία ποιοι είναι οι αστυνομικοί ?
www.imagebam.com/image/05abce365709604][/URL]
Οι κουκουλοφόροι και άπλυτοι δεν είναι αυτοί που τα σπάνε ?
Στην φωτογραφία κάνουν ξεκουράζονται με τον αστυνομικό και συζητανε για γκόμενες ?
ρε συ για το στε δεν ειπες;
Απέδειξε μου ότι δεν είναι αυτοί που σπάνε βιτρίνες και που βάλαν φωτιά στην Μαρφιν.Αποδειξε μου οτι δεν ειναι αστυνομικοι με πολιτικα.
Σκλετζα ελεος δηλαδη, αυτα που διαβαζω ειναι αστεια.
Σωστα, μπορει να ηταν και εξωγηινοι.Απέδειξε μου ότι δεν είναι αυτοί που σπάνε βιτρίνες και που βάλαν φωτιά στην Μαρφιν.
Φαινεται οτι νιωθουν τύψεις που τους δειρανε και τωρα ριχνουν γεφυρες.ξερει το κομμουνι απο κουκουλοφορους
![]()
Και ξαναλεω, πες μου τι θα μου πουν. Οτι οι κουκουλοφοροι ειναι συνεργατες της αστυνομιας και σπανε τα μαγαζια ΓΙΑΤΙ?Απέδειξε μου ότι δεν είναι αυτοί που σπάνε βιτρίνες και που βάλαν φωτιά στην Μαρφιν.
ΥΓ.Ξαναγράφω ,πήγαινε στα καταστήματατα των Εξαρχείων και ρώτα τους καταστηματάρχες,τι και πως.
Άντε ψόφα μωρή οπισθογεμής σουρτούκω μπας και ξεβρωμίσει λίγο το φόρουμ.
συρε μωρή στέρφα γουρούνα στον βόθρο σου...
Να κοιτας ποιος το ξεκιναει ομως...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υψηλης ποιοτητας πολιτικος διαλογος
Να αφήσεις την ζεστασιά του καναπέ σου και τράβα να ρωτήσεις.Και ξαναλεω, πες μου τι θα μου πουν. Οτι οι κουκουλοφοροι ειναι συνεργατες της αστυνομιας και σπανε τα μαγαζια ΓΙΑΤΙ?
Θα ειχε ενδιαφερον να μου πεις γιατι τοτε οταν συλλαμβανονται κουκουλοφοροι και απλυτοι και πανε στα δικαστηρια, μαζευεται ολο το απλυταριο και φασισταριο να τους στηριξει. Αστυνομικους στηριζουν δηλαδη?
Τρικυμια...
Δεν υπαρχει απαντηση λοιπον. Ενταξει...Να αφήσεις την ζεστασιά του καναπέ σου και τράβα να ρωτήσεις.
Ευκαιρία να βγεις απο τον μικρόκοσμο σου και να μιλήσεις με τον απλό κόσμο.
Εμ δεν έχεις πάει ΠΟΤΕ σε πορεία,εμ εκφέρεις και γνώμη.
Να κοιτας ποιος το ξεκιναει ομως...
Και ξαναλεω, πες μου τι θα μου πουν. Οτι οι κουκουλοφοροι ειναι συνεργατες της αστυνομιας και σπανε τα μαγαζια ΓΙΑΤΙ?
Θα ειχε ενδιαφερον να μου πεις γιατι τοτε οταν συλλαμβανονται κουκουλοφοροι και απλυτοι και πανε στα δικαστηρια, μαζευεται ολο το απλυταριο και φασισταριο να τους στηριξει. Αστυνομικους στηριζουν δηλαδη?
Τρικυμια...