Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα κανει και διαγγελμα ο τρομοκρατης, μηπως να ανοιξει και το νταχαου,
Πως τον ανεχεςτε τον πουλημενο τον εκβιαστη
Φαινεται οτι πιανει ομως.Συμφωνα με τελευταια δημοσκοπηση πρωτος βγαινει ο ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνηση η ΝΔ.Κακα τα ψεμματα,φοβαται ο κοσμος και θα τα ζυγιαζει ολα πριν το παραβαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φαινεται οτι πιανει ομως.Συμφωνα με τελευταια δημοσκοπηση πρωτος βγαινει ο ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνηση η ΝΔ.Κακα τα ψεμματα,φοβαται ο κοσμος και θα τα ζυγιαζει ολα πριν το παραβαν.
Α μπραβο. Αρχισατε να το καταλαβαίνετε. Πλεον ολο και περισσοτεροι αντιλαμβάνονται ότι η ΝΔ θα παρει μεγαλυτερο ποσοστο από το 2012. Το αν θα είναι πρωτη ή όχι θα το δουμε.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο εκβιαστης είναι ο Συριζα. Ξυπνα.
Τη μερα των εκλογων θα καταφερεις να πας στην καλπη να ψηφισεις σαμαρα,
Θα παθεις αμνησια εκεινη τη μερα?  (γενικως λεω, οχι προσωπικα)
Σημ.
Ολοι οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο το σαμαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τη μερα των εκλογων θα καταφερεις να πας στην καλπη να ψηφισεις σαμαρα,
Θα παθεις αμνησια εκεινη τη μερα?  (γενικως λεω, οχι προσωπικα)
Σημ.
Ολοι οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο το σαμαρα
Όχι βεβαια, δεν θα παθω αμνησια. Θα θυμαμαι ότι πηρε το 2012 μια χωρα στο χειλος της καταστροφης και την στηριξε στα ποδια της.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μετα απο δυο χρονια παλι στο μηδεν ειμαστε, η μηπως εχω αμνησια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν εισαι στο μηδεν τωρα, τοτε ησουν στο μειον εικοσι.

και αν είχαμε μία κυβέρνηση η οποία ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποφασισμένη να εφαρμόσει τα μέτρα που πρότεινε το ΔΝΤ χωρίς τσιριτζάντζουλες και πουστίτσες και εξαιρέσεις και νυχτερινές τροπολογίες που ψηφιζόταν με διακομματική συναίνεση τότε θα ήμασταν στο +10 ... τόσο από άποψη δημοσίων οικονομικών όσο και από άποψη διεθνούς εμπιστοσύνης...

φωτεινό παράδειγμα η Ιρλανδία...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το 2012 χειροτερο απο το 2014 και το 1922 καλυτερο απο το 1944
Happy?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Όχι βεβαια, δεν θα παθω αμνησια. Θα θυμαμαι ότι πηρε το 2012 μια χωρα στο χειλος της καταστροφης και την στηριξε στα ποδια της.

Θα θυμασαι και οτι ο πρωθυπουργος της "υπευθυνοτητας" οπως θελει να λεει, εκτιναξε τα σπρεντ με τις εντελως ψηφοθηρικες δηλωσεις για εκδιωξη του ΔΝΤ και απαλλαγη απ τους ελεγχους;
Αλλος ενας επικινδυνος πολιτικαντης ειναι ο Σαμαρας. Η αντιπολιτευση στο κατω κατω "νομιμοποιειται" να λεει οτι θελει. Η κυβερνηση εχει τις ευθυνες στα χερια της.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ταυτιση με βουλτεψη

μπραβοοο

Διαφωνω, τζονακο μου, εξ ου και τα εισαγωγικα. Αλλωστε στα καθεστωτα που γουσταρω εγω δεν υπαρχει αντιπολιτευση ετσι και αλλιως.

Αλλα η αστικη δημοκρατια ετσι δεν δουλευει;
Εσυ διαφωνεις οτι η ευθυνη ειναι των κυβερνησεων και οχι των αντιπολιτευσεων; Και ποσο υπευθυνος ειναι τελος παντων ενας πρωθυπουργος που λεει οτι οι εκλογες ειναι θανατος αλλα δεν εχει προβλημα να βαλει τη χωρα σε προεκλογικη περιοδο για ενα χρονο προκειμενου να ολοκληρωσει τα τελευταια του ρουσφετακια;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πασο,
Μερικοι δεν καταλαβαινουν , λογικο.
Εγω παντως οταν ο ηγετης μου μου λεει οτι οι εκλογες ειναι κινδυνος θα του δωσω μαυρο  και οχι ψηφο, λογικο κι αυτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διαφωνω, τζονακο μου, εξ ου και τα εισαγωγικα. Αλλωστε στα καθεστωτα που γουσταρω εγω δεν υπαρχει αντιπολιτευση ετσι και αλλιως.

Αλλα η αστικη δημοκρατια ετσι δεν δουλευει;
Εσυ διαφωνεις οτι η ευθυνη ειναι των κυβερνησεων και οχι των αντιπολιτευσεων; Και ποσο υπευθυνος ειναι τελος παντων ενας πρωθυπουργος που λεει οτι οι εκλογες ειναι θανατος αλλα δεν εχει προβλημα να βαλει τη χωρα σε προεκλογικη περιοδο για ενα χρονο προκειμενου να ολοκληρωσει τα τελευταια του ρουσφετακια;

Αυτό με τις εκλογές τώρα ανεπιθύμητες θάνατος και στα τέλη του 2015 μια χαρά δεν το καταλαβαίνω και εγώ.Δηλαδή ελπίζουν οτι τα μέτρα που θα τους πουν η ΕΕ και το ΔΝΤ να πάρουν θα ... αποδώσουν και θα έχουν περισσότερους ψηφοφόρους άμα υπογράψουν το μνημόνιο 3?Τι διάολο?Ποιος ξέρει τι ετοιμάζουν.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ενα ειναι σιγουρο.για οτι συμβει θα φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους προδοτες του πασοκ νδ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι η διαφορα μας...Στα καθεστώτα που γουστάρω εγω, μπορεις να υπάρχεις και να μιλας.
Στα καθεστώτα που γουστάρεις εσυ εγω δεν θα μπορουσα να μιλησω.
Δημοκράταρε, αρχιυποκριτη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτή είναι η διαφορα μας...Στα καθεστώτα που γουστάρω εγω, μπορεις να υπάρχεις και να μιλας.
Στα καθεστώτα που γουστάρεις εσυ εγω δεν θα μπορουσα να μιλησω.
Δημοκράταρε, αρχιυποκριτη.

ελα ρε τώρα.... αφού το καθεστώς που γουστάρει ο παπάριτς είναι τόσο καλό που αυτοί που λένε εναντίον του είναι αντικοινωνικά στοιχεία, εχθροί του λαού, πράκτορες, ομοφυλόφιλοι κλπ κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom