kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ναι ναι. Φανταζομαι δεν θα εξαφανισθείς το βραδυ των εκλογων ε?
και τα Σερρας και η Θεσσαλονικη πανω απο 25% ΝΔ δν βγαζουν πλεον
Ναι ναι. Φανταζομαι δεν θα εξαφανισθείς το βραδυ των εκλογων ε?
Τι βγαζουν? Αυτους που στηριζουν Δημοκρατια της Μακεδονιας? Περαστικα σας.και τα Σερρας και η Θεσσαλονικη πανω απο 25% ΝΔ δν βγαζουν πλεον
Τι βγαζουν? Αυτους που στηριζουν Δημοκρατια της Μακεδονιας? Περαστικα σας.
Σιγα μην σκισεις κανενα καλσον.Ζωντανα τωρα στην τβ κλαιγεται ο αντωνακης, ποσο πιο χαμηλα θα πεσετε ρε κωλοδεξιοι...
Σκασε φλωρε.Σιγα μην σκισεις κανενα καλσον.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΣκασε φλωρε.
Ζωντανα τωρα στην τβ κλαιγεται ο αντωνακης, ποσο πιο χαμηλα θα πεσετε ρε κωλοδεξιοι...
Εμ γι αυτό διαφωνω καθετα με την παραχωρηση που εκανε σημερα. Γιατι ειστε ζωαδια και δεν καταλαβαίνετε ότι πρεπει η χωρα να εχει κυβερνηση αυτό το διμηνο.Άστον να κλαίγεται ο μαλάκας.Όσο δείχνει πως καίγεται για την εκλογή ΠτΔ τόσο θα πάρει τα 3 όταν θα φάει την πούτσα στις 29
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Εσενα ποιος σε πληρωνει?
Παντως αμα δεν σε πληρωνει το νδ και καθεσαι σαν μαλακας απο το πρωι μεχρι το βραδυ και υπερασπιζεσαι ενα κομμα. Εισαι το λιγοτερο καημενος και πανηλιθιος!
Κανενας ουτε εμενα αλλα ουτε εσενα, για πλακα στο ειπα...απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω ζωη και θελω να αλλαξει προς το καλυτερο. Ενω εσυ βρεξει χιονισει,ειτε ειναι η νδουλα ειτε βγει ο συριζα εδω μεσα θα εισαι και θα γραφεις μλκ γιατι πολυ απλα δεν εχει ζωη.Εσενα ποιος σε πληρωνει?
Nα μου πεις από που πηρες τη γυαλινη σφαιρα που τα βλέπεις όλα. Μεσα σε όλα επεσες ρε μπαγάσα.Κανενας ουτε εμενα αλλα ουτε εσενα, για πλακα στο ειπα...απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω ζωη και θελω να αλλαξει προς το καλυτερο. Ενω εσυ βρεξει χιονισει,ειτε ειναι η νδουλα ειτε βγει ο συριζα εδω μεσα θα εισαι και θα γραφεις μλκ γιατι πολυ απλα δεν εχει ζωη.
Αντε και γαμησου τωρα, γιατι πολυ ωρα ασχοληθηκα με μαλακες σαν και σενα.
Nα μου πεις από που πηρες τη γυαλινη σφαιρα που τα βλέπεις όλα. Μεσα σε όλα επεσες ρε μπαγάσα.
νεα αυτοδυναμη κυβερνηση συριζα 2015-2019
μικρη πιθανοτητα να συμβει κατα το ημισι.νεα αυτοδυναμη κυβερνηση συριζα 2015-2019
νεα αυτοκινουμενη κυβερνηση συριζα