Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ??Πλακα πλακα, γνωριζω μερικους που σκέφτονται ετσι. Αριστερα-αριστερα, αλλά στο διαολο οι ξενοι.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ??Πλακα πλακα, γνωριζω μερικους που σκέφτονται ετσι. Αριστερα-αριστερα, αλλά στο διαολο οι ξενοι.
Κακο δεν ξερω, ανακόλουθο σιγουρα...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ??
ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΟΝΗΘΕΙΚΑΜΕ...
μπα ,τον εχω ικανο να παει στο ριο(και αντιριο) κ θα ρωταει αν υπαρχει κανας dredd σ εκεινα τα μερη,,,ριο σου λεει κι αυτο βραζιλια θαναι,,,
ειναι ο ΓΑΠ σας λεω,,στοιχημα
ε για αυτο ΔΕΝ ειμαι συριζα,,προτιμω ναμαι ανκολουθος για εσαςΚακο δεν ξερω, ανακόλουθο σιγουρα...
Αλλά ψηφίζεις συριζα. Αυτό είναι ο ορισμος της ανακολουθίαςε για αυτο ΔΕΝ ειμαι συριζα,,προτιμω ναμαι ανκολουθος για εσας
δεν υπαρχει αλλη επιλογη,,ειναι μια δοκιμη με αποτελεσματα αμφιβολα,αλλα πρεπει να γινει,με το μοντελο της "δεξιας" ο θεος να την κανει δηλ,δεν παει αλλοΑλλά ψηφίζεις συριζα. Αυτό είναι ο ορισμος της ανακολουθίας
,,ειναι μια δοκιμη με αποτελεσματα αμφιβολα,αλλα πρεπει να γινει,
κι ο αλλος το λεει κ θελει τζημερο,,ο νταννυς,,,
ειπαμε,,καθεις λεει την μαλλ,του εδω μεσα
απλα ΜΟΝΟ εγω ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!
ετσι σε θελω,,"εξοχοτατη"///ότι πείς πασάκα μου... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο....
έτσι απαιτεί η θεραπεία σου...
ο τραμμυ γαμει εως 49 ετων ,,οχι πιο πουρεςΑδειούχος ων σήμερις, κατέβηκα Oxfοrd St. να παραλάβω τη συμβία από τη δουλειά της για μεσημεριανό. Έξω από το Debenhams άκουσα ελληνική στιχομυθία...Μία χοντρούλα 55ρα έσερνε έναν 25ρη μουρόχαυλο κανακάρη με μούσι-γυαλί και του έλεγε "ανεπρόκοπος σαν τον πατέρα σου, μόνο σε πανέρια ξέρεις να το παίζεις άντρας".
Τους ξέρεις, τράμυ;
Αδειούχος ων σήμερις, κατέβηκα Oxfοrd St. να παραλάβω τη συμβία από τη δουλειά της για μεσημεριανό. Έξω από το Debenhams άκουσα ελληνική στιχομυθία...Μία χοντρούλα 55ρα έσερνε έναν 25ρη μουρόχαυλο κανακάρη με μούσι-γυαλί και του έλεγε "ανεπρόκοπος σαν τον πατέρα σου, μόνο σε πανέρια ξέρεις να το παίζεις άντρας".
Τους ξέρεις, τράμυ;
Του έλεγε κι άλλα, "μα, να γίνεις πούστης και να ξημεροβραδιάζεσαι στο Σόχο. Ο κουβαλητής ο πατέρας σου δουλεύει 24/7/365 ονλάιν προμόσιον στου Σαμαρά και ποτέ του δε διανοήθηκε να ξενογαμήσει. Κι οι ιστορίες για στραπονιάσματα με τους ο-Ντάριους είναι αποκυήματα της φαντασίας των βδελυρών Πασοκτζήδων, γιε μου!"
Λέγε ρε λεβεντόπουστα, γνωρίζεσθε;
"Σπαστός" πολύ όμως βρε παιδί μου ο...νεαρός ρινόκερος της Σουμάτρας. Θα έλεγε κανείς ότι το έχουν οικογενειακό να είναι "τέρατα" και να ζητούν ενέσεις κρεατίνης στον πωπό τους...
H δε μάνα του ρινόκερου, σωστός οχετός. Παίζει σίγουρα να δέρνει τον πατέρα του στο σπίτι κι αυτός να κλείνεται στο δωμάτιο και να το παίζει μπρούκλης στο ίντερνετ.
<<Οδυσσέας και Μεγαλέξανδρος>>. Πες καλύτερα ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ να είσαι μέσα, γερο-τράμυ
Πάντως, στο τέλος της αντιμίλησε άσχημα ο ρινόκερος και της είπε ότι πάει να βρει τον Πακιστανό αγόρι του στο Punter, Soho, ενταύθα. Και κάτι έλεγαν για πανέρια, τη Ντάρια με το στραπόν και το Τζήμερο. Κλινικές περιπτώσεις, μικροαστοί μάλλον...Σε κανένα ημιυπόγειο του Παγκρατίου, με θέρμανση από κλανίλα και καυσαέριο λεωφορείου θα τους ζει ο προκομμένος Ντάν(τ)υ...
τον ίδιο γαμιά έχετε με τον αδελφό σου ?? τόσο κοινοκτημοσύνη βρε παιδί μου ή τόση αφραγκία ??