Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μπορουσες,,,μεχρι που επεσε το τειχος... ;) ;) ;)Ναι αγορι μου, ό,τι πεις. Ευτυχως υπηρξε Δεξια σε αυτόν τον τοπο και μπορεις να ζεις ελευθερος.
μπορουσες,,,μεχρι που επεσε το τειχος... ;) ;) ;)Ναι αγορι μου, ό,τι πεις. Ευτυχως υπηρξε Δεξια σε αυτόν τον τοπο και μπορεις να ζεις ελευθερος.
Ναι αγορι μου, ό,τι πεις. Ευτυχως υπηρξε Δεξια σε αυτόν τον τοπο και μπορεις να ζεις ελευθερος.
η ελλειψη ελευθεριας και λογου ηταν το λιπασμα για ολα αυτα κ το βασικο λαθος σε ενα οχι κ τοσο στραβο συστημα εν τελει,,,Γιατι δεν θα αντεχαμε; Θα μας χαλαγε που θα οδηγουσαμε trabant και οχι audi η opel; Αυτοι που δεν αντεχαν ηταν αντεπαναστατες πρακτορες, υποκοσμος και πλανημενοι απο την καπιταλιστικη προπαγανδα.
εσυ δεν το εγραψες;
γουσταρεις βραζιλιανες τζωννυ??ε τωρα το το θεμα
εγω βαζω στοιχημα ο τζωννυς ειναι ο ΓΑΠ...Ρε μαν, ειρωνικα ειπε οτι εκει που ειναι εχει 7 βαθμους, και καλα τυφλα να χει η Βραζιλια.
Δεν εννοουσε οτι ειναι στη Βραζιλια και εχει 7 βαθμους.
Ασε που η Βραζιλια 7 βαθμους ζητημα να χε μια η δυο φορες σ ολη την ιστορια της.
η ελλειψη ελευθεριας και λογου ηταν το λιπασμα για ολα αυτα κ το βασικο λαθος σε ενα οχι κ τοσο στραβο συστημα εν τελει,,,
Σωστα, το ΚΚΕ το πολεμησε και το Κεντρο στον εμφυλιο, μην σας αδικησω.ε τωρα το το θεμα
ναι ρε τσαπαρα,,δεν ειμαι δεξιος στοκος, να λεω θαματος στα κουμουνια
Αναγκαστικά ψηφίζεις αριστερα ειπαμε ε?
Σιγα σιγα τα βγαζεις...
Χωρις ξυλο μαρτυράς...Γιατι κρυβεστε δεν καταλαβαινω...Ντρεπεστε να πειτε "ναι είμαι αριστερος και ψηφιζω συριζα?" Ολο πουστίτσες "αναγκαστικα ψηφιζω" "δεν θα κανει τιποτα κι αυτος" και αμα σε παραζορισουν, "δεν είμαι δεξιος στοκος".ναι ρε τσαπαρα,,δεν ειμαι δεξιος στοκος
πρεπει να υπαρχει κοιν κρατος κ βοηθεια στους αδυναμους
τι ειναι αυτο δηλ?ειμαι κουμουνιστης?
τα αλβανα με λενε ΧΑ,,κι ο τζωννυς βραζιλιανο
καθεις με τον πονο του,,,,
με την λογικη κ το εθνικο μας συμφερον ειμαι απλα
η ελλειψη ελευθεριας και λογου ηταν το λιπασμα για ολα αυτα κ το βασικο λαθος σε ενα οχι κ τοσο στραβο συστημα εν τελει,,,
Αυτό δεν είναι επιχειρημα. Κι εγω μπορω να πω το ιδιο λεγοντας ότι ψηφιζω ΝΔ.με την λογικη κ το εθνικο μας συμφερον ειμαι απλα
ρε τσαπαρα εχεις δει πολλους αριστερους να λενε εξω ολοι οι αλβανοι ΤΩΡΑ...Χωρις ξυλο μαρτυράς...Γιατι κρυβεστε δεν καταλαβαινω...Ντρεπεστε να πειτε "ναι είμαι αριστερος και ψηφιζω συριζα?" Ολο πουστίτσες "αναγκαστικα ψηφιζω" "δεν θα κανει τιποτα κι αυτος" και αμα σε παραζορισουν, "δεν είμαι δεξιος στοκος".
Οκ μαν, παμε παρακατω.
Ε είναι νεα εκδοχή, εθνικομπολσεβικοι.ρε τσαπαρα εχεις δει πολλους αριστερους να λενε εξω ολοι οι αλβανοι ΤΩΡΑ...
κι ο αλλος το λεει κ θελει τζημερο,,ο νταννυς,,,Αυτό δεν είναι επιχειρημα. Κι εγω μπορω να πω το ιδιο λεγοντας ότι ψηφιζω ΝΔ.
κι ο αλλος το λεει κ θελει τζημερο,,ο νταννυς,,,
ειπαμε,,καθεις λεει την μαλλ,του εδω μεσα
απλα ΜΟΝΟ εγω ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!
αυτο δεν τοχα σκεφτει..υπαρχουμε κι αλλοι τετοιοι?να παω να γραφτω-οργανωθωΕ είναι νεα εκδοχή, εθνικομπολσεβικοι.
γι απλακα εγραψα στον τζημερο-νταννυ οτι εμεις εδω ,δηλ ζυριχη,εχουμε 7 κελσιου
βραζιλια δηλ..
ρε μπας κι εισαι ο ΓΑΠ???
Πλακα πλακα, γνωριζω μερικους που σκέφτονται ετσι. Αριστερα-αριστερα, αλλά στο διαολο οι ξενοι.αυτο δεν τοχα σκεφτει..υπαρχουμε κι αλλοι τετοιοι?να παω να γραφτω-οργανωθω
μπα ,τον εχω ικανο να παει στο ριο(και αντιριο) κ θα ρωταει αν υπαρχει κανας dredd σ εκεινα τα μερη,,,ριο σου λεει κι αυτο βραζιλια θαναι,,,Όταν έλεγα στον Χόνι χθες ότι το λειψό του μυαλό δεν αντιλαμβάνεται την ειρωνεία, ήμουν "διακτινησμένος" όπως είπε και εκείνος. Τώρα που το έκανες λιανά μπορεί μέχρι αύριο να αρχίσει να νιώθει.