Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
To σημερινο ΚΚΕ εγινε δεκανικη της ΝΔ. Κριμα. Εαν αναλαβει ποτε η κανελη θα ανεβει το ΚΚΕ αν και δεν το παω καθολου σαν κομα. Απο που και ως που εγινε το κομα του εργαζομενου κτλπ κτλπ συνθηματα που λενε.
το κκε κη η χα σημερα ξεφτυλιζουν δυο δυναμικους χωρους απ οπου ισως μπορουσε να βγει μια αληθινη αντιδραση,,

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
το κκε κη η χα σημερα ξεφτυλιζουν δυο δυναμικους χωρους απ οπου ισως μπορουσε να βγει μια αληθινη αντιδραση,,
Τυπε και οι 2 υποστιριζουν το συστημα. ΕΑΝ ολα αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω ισχυουν. Τωρα εαν εννοεις σαν ονομασιες ισως να εχεις και δικαιο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε φασιστακια σας ελειψε ο κασιδιαρης και τον αναφερεται

Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Ο κ. Στύλιος νωρίτερα ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ. «Οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λεκτικές υπερβολές. Προφανώς, δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη και της ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος η αναφορά στο όνομα του κ. Κασιδιάρη και στις συμπεριφορές του, τις οποίες καταδικάζω» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Η Λιάνα Κανέλλη είχε καταθέσει ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας που αφορούσε στα προγράμματα σίτισης στα σχολεία και είχε σχολιάσει την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος, είπε ότι «της θυμίζει τη Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι».

Ο υφυπουργός είχε μιλήσει για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το υπουργείο Παιδείας, ανάμεσα στις οποίες και το πρόγραμμα «βάλε το φρούτο στη ζωή σου», ενώ πρόταση του ΚΚΕ είναι ένα γεύμα την ημέρα σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία.

«Μου ακουστήκατε σαν τη Μαρία Αντουανέτα. Σαν τον μύθο. Τα παιδιά πεινάνε. Δώστε τους ένα φρούτο την ημέρα. Δώστε τους παντεσπάνι. Εκτός και αν δεν ξέρετε τι θα πει πείνα. Λιποθυμία από την πείνα. Δώστε στο παιδί ένα μανταρίνι, ένα πορτοκάλι, να μην έχει φάει ένα 24ωρο και θα σωθεί», είναι η φράση της κ. Κανέλλη για την οποία ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γ. Στύλιος: Δεν με εκφράζουν τα μεγάλα λόγια, δεν με εκφράζουν οι υπερβολές. Έχω τελειώσει το Δημοτικό Σχολείο σε χωριό, στην Άρτα, σε ορεινό χωριό με τους συμμαθητές μου και δεν δέχομαι κυρία Κανέλλη να μου κάνετε μάθημα εσείς. Δεν έχετε μεγαλώσει εκεί που μεγάλωσα εγώ. Δεν είχατε τους ίδιους συμμαθητές. Λοιπόν και δεν ήμουν ευνοημένος. Σας αρέσει, σας εκφράζει η ένταση κυρία Κανέλλη. Κυρία Κανέλλη η ένταση όπου εσείς…

Λ. Κανέλλη: Αρνούμαι να ακούσω την απάντησή σας. Σας κόβω στις εξετάσεις. Που ήρθατε με το προσωπικό σας παράδειγμα να μιλήσετε για τα παιδιά που πεινάνε στην Ελλάδα…

Γ. Στύλιος: Κύριε πρόεδρε και κυρία Κανέλλη, τις εξετάσεις τις δίνουμε στον ελληνικό λαό. Τις εξετάσεις… (σ.σ. φωνές από το έδρανο της κ. Κανέλλη). Η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη! Αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης! Να το γνωρίζετε αυτό…

Λ. Κανέλλη: Παρακαλώ…

Γ. Στύλιος: θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη. Δεν θα γίνω Κασιδιάρης όμως. Γιατί έχω περάσει τις εξετάσεις αριστεύοντας και διότι δίνω εξετάσεις στον Αρτινό λαό και στον ελληνικό λαό κάθε ημέρα. Και δεν με ενδιαφέρει η δική σας η βαθμολογία η προσωπική. Με ενδιαφέρει η βαθμολογία του κόμματος και του φορέα τον οποίο εκπροσωπείτε αλλά η προσωπική σας δεν με απασχολεί. Εγώ μίλησα για προγράμματα…

Γ. Κανέλλη: Εγώ έκανα τον Κασιδιάρη, Κασιδιάρη ή ήταν από μόνος του; Σα δεν ντρέπεσαι! Σα δε ντρέπεσαι…Σα δεν ντρέπεσαι!

Γ. Στύλιος: Δεν σας ακολουθώ στην ένταση, στην υπερβολή, στην ένταση και στα μεγάλα λόγια.

Λ. Κανέλλη: …. (Διαμαρτυρίες)

Ι. Δριβελέγκας (προεδρεύων): Να ντρέπομαι εγώ; Εσείς που διακόπτετε και δεν περιμένετε την απάντηση. Ορίστε μας. Κι εσείς κύριε υπουργέ τι εκφράσεις είναι αυτές; Ήθελε να αποχωρήσει, ας αποχωρήσει.

Γ. Στύλιος: Μπορούσατε να κλείσετε το μικρόφωνο κύριε πρόεδρε (σ.σ. για Κανέλλη).

Αμέσως μετά η κ. Κανέλλη κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, τον οποίο ενημέρωσε για το επεισόδιο και ζήτησε την παρέμβασή του.

Τη λύπη του προεδρείου εξέφρασε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Λίγο προτού ο πρόεδρος της Βουλής λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι θα ζητήσει συγνώμη εξ ονόματος της Διάσκεψης των Προέδρων και θα εκφράσει τη συμπαράστασή του στην κ. Κανέλλη.

πηγη   

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Τυπε και οι 2 υποστιριζουν το συστημα. ΕΑΝ ολα αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω ισχυουν. Τωρα εαν εννοεις σαν ονομασιες ισως να εχεις και δικαιο
Στυλιο,μονο ΡΟΚΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.........ΓΑΜΙΩΛΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι εγινε φασιστακια σας ελειψε ο κασιδιαρης και τον αναφερεται

Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Ο κ. Στύλιος νωρίτερα ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ. «Οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λεκτικές υπερβολές. Προφανώς, δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη και της ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος η αναφορά στο όνομα του κ. Κασιδιάρη και στις συμπεριφορές του, τις οποίες καταδικάζω» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Η Λιάνα Κανέλλη είχε καταθέσει ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας που αφορούσε στα προγράμματα σίτισης στα σχολεία και είχε σχολιάσει την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος, είπε ότι «της θυμίζει τη Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι».

Ο υφυπουργός είχε μιλήσει για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το υπουργείο Παιδείας, ανάμεσα στις οποίες και το πρόγραμμα «βάλε το φρούτο στη ζωή σου», ενώ πρόταση του ΚΚΕ είναι ένα γεύμα την ημέρα σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία.

«Μου ακουστήκατε σαν τη Μαρία Αντουανέτα. Σαν τον μύθο. Τα παιδιά πεινάνε. Δώστε τους ένα φρούτο την ημέρα. Δώστε τους παντεσπάνι. Εκτός και αν δεν ξέρετε τι θα πει πείνα. Λιποθυμία από την πείνα. Δώστε στο παιδί ένα μανταρίνι, ένα πορτοκάλι, να μην έχει φάει ένα 24ωρο και θα σωθεί», είναι η φράση της κ. Κανέλλη για την οποία ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γ. Στύλιος: Δεν με εκφράζουν τα μεγάλα λόγια, δεν με εκφράζουν οι υπερβολές. Έχω τελειώσει το Δημοτικό Σχολείο σε χωριό, στην Άρτα, σε ορεινό χωριό με τους συμμαθητές μου και δεν δέχομαι κυρία Κανέλλη να μου κάνετε μάθημα εσείς. Δεν έχετε μεγαλώσει εκεί που μεγάλωσα εγώ. Δεν είχατε τους ίδιους συμμαθητές. Λοιπόν και δεν ήμουν ευνοημένος. Σας αρέσει, σας εκφράζει η ένταση κυρία Κανέλλη. Κυρία Κανέλλη η ένταση όπου εσείς…

Λ. Κανέλλη: Αρνούμαι να ακούσω την απάντησή σας. Σας κόβω στις εξετάσεις. Που ήρθατε με το προσωπικό σας παράδειγμα να μιλήσετε για τα παιδιά που πεινάνε στην Ελλάδα…

Γ. Στύλιος: Κύριε πρόεδρε και κυρία Κανέλλη, τις εξετάσεις τις δίνουμε στον ελληνικό λαό. Τις εξετάσεις… (σ.σ. φωνές από το έδρανο της κ. Κανέλλη). Η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη! Αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης! Να το γνωρίζετε αυτό…

Λ. Κανέλλη: Παρακαλώ…

Γ. Στύλιος: θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη. Δεν θα γίνω Κασιδιάρης όμως. Γιατί έχω περάσει τις εξετάσεις αριστεύοντας και διότι δίνω εξετάσεις στον Αρτινό λαό και στον ελληνικό λαό κάθε ημέρα. Και δεν με ενδιαφέρει η δική σας η βαθμολογία η προσωπική. Με ενδιαφέρει η βαθμολογία του κόμματος και του φορέα τον οποίο εκπροσωπείτε αλλά η προσωπική σας δεν με απασχολεί. Εγώ μίλησα για προγράμματα…

Γ. Κανέλλη: Εγώ έκανα τον Κασιδιάρη, Κασιδιάρη ή ήταν από μόνος του; Σα δεν ντρέπεσαι! Σα δε ντρέπεσαι…Σα δεν ντρέπεσαι!

Γ. Στύλιος: Δεν σας ακολουθώ στην ένταση, στην υπερβολή, στην ένταση και στα μεγάλα λόγια.

Λ. Κανέλλη: …. (Διαμαρτυρίες)

Ι. Δριβελέγκας (προεδρεύων): Να ντρέπομαι εγώ; Εσείς που διακόπτετε και δεν περιμένετε την απάντηση. Ορίστε μας. Κι εσείς κύριε υπουργέ τι εκφράσεις είναι αυτές; Ήθελε να αποχωρήσει, ας αποχωρήσει.

Γ. Στύλιος: Μπορούσατε να κλείσετε το μικρόφωνο κύριε πρόεδρε (σ.σ. για Κανέλλη).

Αμέσως μετά η κ. Κανέλλη κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, τον οποίο ενημέρωσε για το επεισόδιο και ζήτησε την παρέμβασή του.

Τη λύπη του προεδρείου εξέφρασε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Λίγο προτού ο πρόεδρος της Βουλής λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι θα ζητήσει συγνώμη εξ ονόματος της Διάσκεψης των Προέδρων και θα εκφράσει τη συμπαράστασή του στην κ. Κανέλλη.

πηγη   

δεν κατάλαβα τι το κακό είπε ο Στύλιος  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γουσταρεις κασιδιαρη και ξυλο σε κομμουνιστες φτιαχνεσαι εεε παραδεξου το

επαναλαμβάνω τι το κακό είπε ο Στύλιος...?? να μου παραθέσεις το απόσπασμα της ομιλίας του όμως,,,,

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:dancing: :dancing: :dancing:

Την κατάρρευση της κυβέρνησης δείχνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis που ανοίγει την ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πάνω από τις 10 μονάδες. Και η τάση που αποτυπώνει είναι πώς η διαφορά θα διευρύνεται όσο ο καιρός περνάει και πλησιάζει ο Μάρτιος, που ως φαίνεται θα γίνουν οι εκλογές με αφορμή την ανάδειξη νέου Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «βλέπει» αυτοδυναμία.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού SBC και θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι μόλις 19% της Νέας Δημοκρατίας.

Συντριπτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράσταση νίκης, που τον φέρνει να προηγείται με ποσοστό 63%, έναντι 25% της ΝΔ, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι από τις λίγες φορές που δημοσκόπηση δείχνει τη ΝΔ να είναι κάτω από το 20% και τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να μην πιάνουν και τα δύο μαζί 25%.

Στην τρίτη θέση σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5% παρά τον πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και ακολουθεί το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3% και το ΠΑΣΟΚ με 4,1% που καταρρέει όπως η ΝΔ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3% (οριακά μπαίνουν στη Βουλή), οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.

Πρόκειται για μια δημοσκόπηση επιβεβαίωση πώς η κυβέρνηση είναι σε αποσύνθεση και η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να μην προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο χειμώνα, αλλά να τις μεταθέσει για τον Μάρτιο εν’ όψει της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αποδεικνύεται καταστροφική.

Ήδη, τώρα, η διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι διψήφια και η κυβέρνηση έχει μπροστά της έναν βαρύ πολιτικό χειμώνα με πιθανότατο ενδεχόμενο υπογραφής νέου μνημονίου, χαράτσια να «σκάνε», μειώσεις μισθών και συντάξεων να έρχονται όπως και «πάγωμα» από το κρύο.

Υπό τις συνθήκες αυτές και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για αυτοδυναμία και η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά θα ψάχνει την ψήφο της. Όσο για το ΠΑΣΟΚ; Αυτό φαίνεται πώς θα εξαυλωθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εδιωξε το Στυλιο οχι επειδη ειναι χαλια ολα στην παιδεια, τον εδιωξε για μια μαλακια,
γεια σου ρε Αντωνακη που ταιζεις κουτοχορτο Αμφιπολης τους ψηφοφορους σου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη
Με αφορμή την αναφορά στο όνομα του παρενέβη μέσα από τις φυλακές και Ηλίας Κασιδιάρης αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Όποιος τολμήσει να πει μια αυτονόητη αλήθεια για την αριστερά της Εκάλης, με τα πολλά λεφτά και το ύφος βαρύμαγκα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι.
Δυστυχώς, η χώρα χάνεται, οι πολίτες πεθαίνουν από ανέχεια και το πολιτικό σύστημα ασχολείται με "Στύλιους" και "Κανέλλους", δηλαδή ασήμαντα πρόσωπα που φέρουν όμως ακέραια ευθύνη για την παρακμή της Ελλάδος.»
:S :S :S

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επαναλαμβάνω τι το κακό είπε ο Στύλιος...?? να μου παραθέσεις το απόσπασμα της ομιλίας του όμως,,,,

οτι θελει να γινει κασιδιαρης δηλαδη νεοναζιστης και να αρχησει να δερνει η αλλιως να επιβαλει με τη βια της αποψεις του μπα εεε

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οτι θελει να γινει κασιδιαρης δηλαδη νεοναζιστης και να αρχησει να δερνει η αλλιως να επιβαλει με τη βια της αποψεις του μπα εεε
δηλαδη αυτο που κανουν τοσα χρονια πασοκ νδ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εδιωξε το Στυλιο οχι επειδη ειναι χαλια ολα στην παιδεια, τον εδιωξε για μια μαλακια,
:thumbsup: αμα κρινουμε και απο το επιπεδο των ψηφοφορων του εδω στο  σαϊτ τυπε, παιζει να τους πουλαει το κουτοχορτο και για μπον φιλε και να τον πιστευουνε  ;)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
Καλα εσυ μην σκας τυπε,κανενας δεν προκειται να ασχοληθει μαζι σου,μπορεις να κοιμασαι ησυχος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
:thumbsup: αμα κρινουμε και απο το επιπεδο των ψηφοφορων του εδω στο  σαϊτ τυπε, παιζει να τους πουλαει το κουτοχορτο και για μπον φιλε και να τον πιστευουνε  ;)

μονο που αυτοι του κουτόχορτου λιγοστευουν δραματικα τυπε  :think:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ο κ.Σαμαράς απέπεμψε τον υφυπουργό παιδείας. Ποιός όμως θα  αποπέμψει καί θα οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης εκείνον που έφερε στην Χώρα το 1991 τους ληστές-φονιάδες-βιαστές αλλοδαπούς? ? ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Ο κ.Σαμαράς απέπεμψε τον υφυπουργό παιδείας. Ποιός όμως θα  αποπέμψει καί θα οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης εκείνον που έφερε στην Χώρα το 1991 τους ληστές-φονιάδες-βιαστές αλλοδαπούς? ? ?

:rockon:

εχει γατζωθει στη καρεκλα τυπε. Φοβάμαι ότι δεν θα διστασει να παιξει με επεισοδειο με τουρκους για να μην την αφησει  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom