tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Οκ και παλι πολυ ειναι. Τσαμπα σας κρατανε για χαμαλικη
σιγά κουράζονται... λες και κάνουν τίποτε όλη μέρα.. το κωλοβάρεμα πάει σύγνεφο..
Οκ και παλι πολυ ειναι. Τσαμπα σας κρατανε για χαμαλικη
Εξοδα ειναι ρε τυπε. Δεν περιμενα να αντιδρασεις...!σιγά κουράζονται... λες και κάνουν τίποτε όλη μέρα.. το κωλοβάρεμα πάει σύγνεφο..
Εδώ και χρονια είναι 9 μηνες.εισαι απο οικογένεια πολύτεκνη η αλλαξε ο χρόνος θητείας;
Εξοδα ειναι ρε τυπε. Δεν περιμενα να αντιδρασεις...!
Εδώ και χρονια είναι 9 μηνες.
Εδώ και χρονια είναι 9 μηνες.
Ενοπλο ησουνα? Ρωταω γιατι καπου ειχε παρει το ματι μου ότι εχεις καποια προβληματάκια. Δεν το αναφερω από κακία, δημοσια το ειχες πει.εχει αλλαξει εδω και 5 χρονια
και γω με 9μηνο λογο μειωμενης θητειας εκανα 6 μηνες και με κατ εξαιρεση μεταθεση στο ΓΕΕΘΑ
δηλαδή αν καθόταν σπίτι του δεν θα έκανε έξοδα ??
Οι κομμουνιστες δεν ειμαστε κατα της θητειας.
Αλλα στο επιχειρημα σου θα μπορουσε καποιος να πει οτι τα εξοδα αυτα θα ηταν για παρτη του και οχι εξαναγκαστικα.
Ενοπλο ησουνα? Ρωταω γιατι καπου ειχε παρει το ματι μου ότι εχεις καποια προβληματάκια. Δεν το αναφερω από κακία, δημοσια το ειχες πει.
Εσυ τον ταιζεις οπως και να εχει...!δηλαδή αν καθόταν σπίτι του δεν θα έκανε έξοδα ??
αναλογα φιλε μου αναλογα εμενα η προσωπικη μου αποψη ειναι κατα της θητειας οπως ειναι σημερα και σιγουρα πρεπει να υπαρχει και η επιλογη της κοινωνικης εργασιας στον ιδιο ακριβως χρονο
Θεση του ΚΚΕ ειναι ο χρονος της θητειας να μετραει ως συνταξιμος, αυξηση του μισθου των φανταρων και πληρης ατελεια στις μετακινησεις τους. Και ει δυνατον παροχη επαγγελματικης πιστοποιησης σε σχεση με την ειδικοτητα.
ΚΚΕ στυριζεις τυπε? Ιδεολογικα η πρακτικα?Θεση του ΚΚΕ ειναι ο χρονος της θητειας να μετραει ως συνταξιμος, αυξηση του μισθου των φανταρων και πληρης ατελεια στις μετακινησεις τους. Και ει δυνατον παροχη επαγγελματικης πιστοποιησης σε σχεση με την ειδικοτητα.
ΚΚΕ στυριζεις τυπε? Ιδεολογικα η πρακτικα?
οι ανταρσια ειναι οι τζημεροι της αριστερας... :S :S :SΟχι πρακτικα. Κομμουνιστης ειμαι αλλα με την τακτικη του ΚΚΕ σημερα διαφωνω. Στο πανεπιστημιο ημουν σε ανεξαρτητο αριστερο χωρο. Δεν εχω ψηφισει ποτε κατι αλλο απο αριστερα. Μονο Συριζα εχω ψηφισει σε εθνικες (2009, 2012). Στις αυτοδιοικητικες φετος πρωτο γυρο εριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
εισαι ο αντιχριστος για τον αλεξ δλδΟχι πρακτικα. Κομμουνιστης ειμαι αλλα με την τακτικη του ΚΚΕ σημερα διαφωνω. Στο πανεπιστημιο ημουν σε ανεξαρτητο αριστερο χωρο. Δεν εχω ψηφισει ποτε κατι αλλο απο αριστερα. Μονο Συριζα εχω ψηφισει σε εθνικες (2009, 2012). Στις αυτοδιοικητικες φετος πρωτο γυρο εριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
οι ανταρσια ειναι οι τζημεροι της αριστερας... :S :S :S
To σημερινο ΚΚΕ εγινε δεκανικη της ΝΔ. Κριμα. Εαν αναλαβει ποτε η κανελη θα ανεβει το ΚΚΕ αν και δεν το παω καθολου σαν κομα. Απο που και ως που εγινε το κομα του εργαζομενου κτλπ κτλπ συνθηματα που λενε.Οχι πρακτικα. Κομμουνιστης ειμαι αλλα με την τακτικη του ΚΚΕ σημερα διαφωνω. Στο πανεπιστημιο ημουν σε ανεξαρτητο αριστερο χωρο. Δεν εχω ψηφισει ποτε κατι αλλο απο αριστερα. Μονο Συριζα εχω ψηφισει σε εθνικες (2009, 2012). Στις αυτοδιοικητικες φετος πρωτο γυρο εριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
πρακτορικο κι υπονομευτικο μου κανει εμενα...Μ αρεσει η μαχητικοτητα τους, και ιδιαιτερα εκτιμω την Δεσποινα Κουτσουμπα. Χαιρομαι πολυ που και με την ψηφο μου βγηκε περιφερειακη συμβουλος.