Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εχει αλλαξει εδω και 5 χρονια
και γω με 9μηνο λογο μειωμενης θητειας εκανα 6 μηνες και με κατ εξαιρεση μεταθεση στο ΓΕΕΘΑ
Ενοπλο ησουνα? Ρωταω γιατι καπου ειχε παρει το ματι μου ότι εχεις καποια προβληματάκια. Δεν το αναφερω από κακία, δημοσια το ειχες πει.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή αν καθόταν σπίτι του δεν θα έκανε έξοδα ??

Οι κομμουνιστες δεν ειμαστε κατα της θητειας.
Αλλα στο επιχειρημα σου θα μπορουσε καποιος να πει οτι τα εξοδα αυτα θα ηταν για παρτη του και οχι εξαναγκαστικα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι κομμουνιστες δεν ειμαστε κατα της θητειας.
Αλλα στο επιχειρημα σου θα μπορουσε καποιος να πει οτι τα εξοδα αυτα θα ηταν για παρτη του και οχι εξαναγκαστικα.

αναλογα φιλε μου αναλογα εμενα η προσωπικη μου αποψη ειναι κατα της θητειας οπως ειναι σημερα και σιγουρα πρεπει να υπαρχει και η επιλογη της κοινωνικης εργασιας στον ιδιο ακριβως χρονο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενοπλο ησουνα? Ρωταω γιατι καπου ειχε παρει το ματι μου ότι εχεις καποια προβληματάκια. Δεν το αναφερω από κακία, δημοσια το ειχες πει.

αν ενοεις τη σωματικη κατασταση ημουν Ι4 παθολογικο προληπτηκα δεν επιασα οπλο ουτε ειχα κρανος ουτε συμμετειχα σε ασκησεις εκπεδευσεις
σε ολη την θητεια μου ημουν γραφεας

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αναλογα φιλε μου αναλογα εμενα η προσωπικη μου αποψη ειναι κατα της θητειας οπως ειναι σημερα και σιγουρα πρεπει να υπαρχει και η επιλογη της κοινωνικης εργασιας στον ιδιο ακριβως χρονο

Θεση του ΚΚΕ ειναι ο χρονος της θητειας να μετραει ως συνταξιμος, αυξηση του μισθου των φανταρων και πληρης ατελεια στις μετακινησεις τους. Και ει δυνατον παροχη επαγγελματικης πιστοποιησης σε σχεση με την ειδικοτητα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θεση του ΚΚΕ ειναι ο χρονος της θητειας να μετραει ως συνταξιμος, αυξηση του μισθου των φανταρων και πληρης ατελεια στις μετακινησεις τους. Και ει δυνατον παροχη επαγγελματικης πιστοποιησης σε σχεση με την ειδικοτητα.

εμενα η προσωπικη μου γνωμη ειναι η αμμεση καταργηση της στρατιωτικης θητειας και δημιουργιας επαγγελματικου στρατου και υποχρεωση απο ολους τους πολιτες (ανδρες και γυναικες) 3μηνη υποχρεωτικη κοινωνικη εργασια

αληθεια βαση της ισοητας γιατι σημερα υποχρεωση θητειας εχουν μονο οι ανδρεςκαι οχι οι γυναικες???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΚΚΕ στυριζεις τυπε? Ιδεολογικα η πρακτικα?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ΚΚΕ στυριζεις τυπε? Ιδεολογικα η πρακτικα?

Οχι πρακτικα. Κομμουνιστης ειμαι αλλα με την τακτικη του ΚΚΕ σημερα διαφωνω. Στο πανεπιστημιο ημουν σε ανεξαρτητο αριστερο χωρο. Δεν εχω ψηφισει ποτε κατι αλλο απο αριστερα. Μονο Συριζα εχω ψηφισει σε εθνικες (2009, 2012). Στις αυτοδιοικητικες φετος πρωτο γυρο εριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οχι πρακτικα. Κομμουνιστης ειμαι αλλα με την τακτικη του ΚΚΕ σημερα διαφωνω. Στο πανεπιστημιο ημουν σε ανεξαρτητο αριστερο χωρο. Δεν εχω ψηφισει ποτε κατι αλλο απο αριστερα. Μονο Συριζα εχω ψηφισει σε εθνικες (2009, 2012). Στις αυτοδιοικητικες φετος πρωτο γυρο εριξα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
οι ανταρσια ειναι οι τζημεροι της αριστερας... :S :S :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εισαι ο αντιχριστος για τον αλεξ δλδ  :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
οι ανταρσια ειναι οι τζημεροι της αριστερας... :S :S :S

Μ αρεσει η μαχητικοτητα τους, και ιδιαιτερα εκτιμω την Δεσποινα Κουτσουμπα. Χαιρομαι πολυ που και με την ψηφο μου βγηκε περιφερειακη συμβουλος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
To σημερινο ΚΚΕ εγινε δεκανικη της ΝΔ. Κριμα. Εαν αναλαβει ποτε η κανελη θα ανεβει το ΚΚΕ αν και δεν το παω καθολου σαν κομα. Απο που και ως που εγινε το κομα του εργαζομενου κτλπ κτλπ συνθηματα που λενε.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μ αρεσει η μαχητικοτητα τους, και ιδιαιτερα εκτιμω την Δεσποινα Κουτσουμπα. Χαιρομαι πολυ που και με την ψηφο μου βγηκε περιφερειακη συμβουλος.
πρακτορικο κι υπονομευτικο μου κανει εμενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom