txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 496
Με τόσους πόντους φχαριστιέται η κωλοτρυπίδα σου μωρή σαμαρικιά φλύκταινα;
Αν διασκεδαζεις με τετοια εισαι μικρόνους.
Ελα ρε, πληγωθηκα τωρα.εσυ τι δικηγορικες υποθεσεις εχεις στο χωριο τυπε?
εχεσε το προβατο του γειτονα στην αυλη μου?
η απηγαγαν αλβανοι τα προβατα μου?![]()
Εκτος που δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο στην ζωη μου,πανε αυτα τυπε.Απο το 2015 θα μου πληρωνεις 1800από τότε που ο καπετάνιος τον έβαλε τον μαστεράκο να καθαρίσει το κομοδέσιο και να γυαλίσει τα μπρούτζα και τους χαβαλέδες έχει πάρει σασί...
Εκτος που δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο στην ζωη μου,πανε αυτα τυπε.Απο το 2015 θα μου πληρωνεις 1800![]()
Λιγο να συζητησεις με τον κοσμο θα καταλαβεις οτι δεν προκειται οχι 18% να παρει αλλα ουτε 12.Εχεις εξωκειλει τελειως. Λυπάμαι ειλικρινα. Η ενταξη στον Συριζα βλαπτει σοβαρα τον εγκεφαλο. Το 18% της ΝΔ είναι ψεμα και οι αναποφάσιστοι "λογικα" θα πανε στον συριζα. Ελα. μπορεις και χειροτερα.
Λιγο να συζητησεις με τον κοσμο θα καταλαβεις οτι δεν προκειται οχι 18% να παρει αλλα ουτε 12.
Απλα πραγματα.Εγω δεν ειπα οτι ολοι θα πανε προς το συριζα αλλα ενα αρκετο ποσοστο.Εδω θα τον ψηφισω εγω
που καποτε εβγαζα σπυρακια ακουγοντας για αριστερα.
Από πού θα με πεταξουν? Από το Φ104?Εσένα και τους ομοίους σου θα πετάξουν έξω οι ψηφοφόροι μωρή άεργη λούγκρα στις επόμενες εκλογές.
Αντε παλι οι "συζητήσεις με τον κοσμο στα καφενεία"...Λιγο να συζητησεις με τον κοσμο θα καταλαβεις οτι δεν προκειται οχι 18% να παρει αλλα ουτε 12.
Απλα πραγματα.Εγω δεν ειπα οτι ολοι θα πανε προς το συριζα αλλα ενα αρκετο ποσοστο.Εδω θα τον ψηφισω εγω
που καποτε εβγαζα σπυρακια ακουγοντας για αριστερα.
Τωρα μαλιστα.Η ντορα εκανε κι αλλο λιφτιγκ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/a5df7720b9e2f64d039d34b87286905d_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="alex71, post: 5809418"]
Παλι σαρωνει ο συριζα? Αυτό το ερημο το 26% πότε θα το ξεπερασει???
[/quote]Mυαλο δεν βαζεις εσυ ετσι? Δεν πειραζει θα το παθεις το εγκεφαλικο μια και καλη
Ποιοι εχουν κωλοκατσει? Αυτοι που είναι στην κυβερνηση με την ψηφο σου?Από'κει που έχετε κωλοκάτσει και τρώτε με δέκα μασέλες μωρή ξεκωλιασμένη κουνίστρα.
Δε μπορω αλλο, εχω εθιστει πλεον.σαμαρικιά φλύκταινα; Αεργη λουγκρα
Το οτι εδω μεσα,σε ενα φορουμ που καποτε ειχε ορκισμενους οπαδους της νδ εχετε απομεινει μονο εσυ και ο τρομπας,Αντε παλι οι "συζητήσεις με τον κοσμο στα καφενεία"...
Καλα, το ότι θα τον ψηφισεις εσυ δεν μου λεει τιποτα...
Εννοεις αυτό το φορουμ που δινει σε κάθε ψηφοφορια στην Χρυση Αυγη 60%?Το οτι εδω μεσα,σε ενα φορουμ που καποτε ειχε ορκισμενους οπαδους της νδ εχετε απομεινει μονο εσυ και ο τρομπας,
ουτε αυτο σου λεει τιποτα;![]()
Σου πατήσαμε τον κάλο ε? Ντρεπεσαι να πεις ότι ο Σαμαρας είναι πρωθυπουργος με την ψηφο σου? Αντε ψηφισε τις ροζ γλίτσες για να εξιλεωθείς...Εκει καταντησες...Βούλωσε το μωρή αδήλωτη πόρνη. Πήγαινε πίσω στο λαγούμι σου μπας και γλιτώσεις την υπόλοιπη ξεφτίλα.
Οι ψηφοφοριες δεν παιζουν ρολο και το ξερεις καλα,ο καθενας μπορει να φτιαξει κλωνους και να ριχνει 100-200 ψηφους.Εννοεις αυτό το φορουμ που δινει σε κάθε ψηφοφορια στην Χρυση Αυγη 60%?
Α ενώ οι αριστεροι δεν φτιαχνουν κλωνους για να ποσταρουν...Οι ψηφοφοριες δεν παιζουν ρολο και το ξερεις καλα,ο καθενας μπορει να φτιαξει κλωνους και να ριχνει 100-200 ψηφους.
Ατυχες πολυ το παραδειγμα σου.Εγω σου μιλαω για ενεργη συμμετοχη στο φορουμ.Θυμασαι τι μαχες γινονταν καποτε;
Τωρα βλεπεις κανεναν απο αυτους τους δεξους;οχι....