Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μετα τον πρετεντερη και τη γκαφα τον ομολογων ο σαμαρας δινει ρεσιταλ αμα υλοποιησει και αυτην την προταση θα γελασουν μεχρι και τα τσιμεντα

[size=20pt]Για πρόεδρος της Δημοκρατίας ο… Βαγγέλης Μαρινάκης!

Η Ρεπούμπλικα αναφέρει πως στις σκέψεις του Αντώνη Σαμαρά είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού
[/size]
Μία διαφορετική πρόταση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας φέρνει στο προσκήνιο η ιταλική ιστοσελίδα repubblica.it.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Αντώνης Σαμαράς, στην προσπάθειά του να βρει τον κατάλληλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σ’ ένα ρεπορτάζ που φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι και αναφέρεται συνολικά στην οικονομική κατάσταση των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, υπάρχει αναφορά και στο όνομά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να μην προκύψουν πρόωρες εκλογές στη χώρα.

πηγη 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν πειράζει… αυτόν θα τον ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο χέρια… ειδικά η Δούρου που είναι και συνδαιτημόνας του…

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δηλαδή αυτός ή μέσα θα μπει με τα στημένα, ή θα γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φοβερο τυπε.....ποσο λυπαμε να μιλανε με καλα λογια ξενοι για την χωρα μου και εδω να προσκυναμε....
μπανκ ραν τυποι αλλα τα λεφτα να μεινουν στην ελλαδα.γινετε?
μπορουμε να τους παρουμε τα σωβρακα αλλα εδω εχει μιλιονια ταμουντανες,γλυφτες,κακομοιρηδες,σκυφτες

μάλιστα… να δούμε όμως και ποιός μιλάει…

"Trisakti University (where Rodney is Visiting Professor of Binary Economics teaching on the international postgraduate Islamic Economics and Finance program) is the largest private university in Indonesia, the second overall in prestige, and the birthplace of the Indonesian reformasi revolution. Rodney has also been offered, and has accepted, a Professorship at a large private university in another country. He is a Cambridge MA, a qualified UK Barrister,and a well-known paper presenter and lecturer particularly at Islamic conferences dealing with money, the real economy, binary economics, and social and economic justice. In these fields, the leading Islamic academic is Professor Masudul Alam Choudhury with whom Rodney is at present co-operating on a major work ─ The Universal Paradigm and the Islamic World-system (to be published in 2007) ─ which is permeated throughout by binary economics particularly as it has developed over the last four years.

Shakespeare is a frequent critic of Jews and Israel, claiming Israel seeks to take over the entire Middle East from "the Mediterranean to the Euphrates" as described in the notorious forgery The Protocols of Zion. He stated this on Press TV October 20, 2013 in an attack on journalist Lee Kaplan.

Critics have described him as conspiracy theorist who does not produce any evidence to back his tall claims. Many critics have pointed out that many of his allegations of Isreal don't relate to reality; for instance, there is no evidence that Israel is looking to occupy the whole of Middle East ;neither does this relate to the practical reality whereby the Jewish state is surrounded by Muslims neighbours from all sides and is always worried about its survival amidst so many enemies.”

δηλαδή ένας καραγκιόζης…. αντε γειά

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν πειράζει… αυτόν θα τον ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο χέρια… ειδικά η Δούρου που είναι και συνδαιτημόνας του…

[size=20pt]καλα νομιζεις προπαγανδιστη και για να σε προλαβω

Διαψεύδει η Δούρου τα περί μυστικής συνάντησης[/size]

Οπως αναφέρει η Ρένα Δούρου στον Γιώργο Παπαχρήστο των Νέων δεν έφαγαν μαζί και δεν επρόκειτο για μυστική συνάντηση.

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα και στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Πηγή: Δείπνο Ρένας Δούρου-Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά -Τι λένε οι δύο πλευρές [βίντεο] | iefimerida.gr

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
[size=20pt]καλα νομιζεις προπαγανδιστη και για να σε προλαβω

Διαψεύδει η Δούρου τα περί μυστικής συνάντησης[/size]

Οπως αναφέρει η Ρένα Δούρου στον Γιώργο Παπαχρήστο των Νέων δεν έφαγαν μαζί και δεν επρόκειτο για μυστική συνάντηση.

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα και στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Πηγή: Δείπνο Ρένας Δούρου-Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά -Τι λένε οι δύο πλευρές [βίντεο] | iefimerida.gr

είπα εγώ ποτέ ότι ήταν μυστική ?? φανερή συνάντηση ήταν (σιγά μην έχει στάλα τσίπας επάνω της η Δούρου)…

εγώ την απεκάλεσα συνδαιτημόνα που όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που έχει η ιστοσελίδα που έβαλες εσύ ο ίδιος είναι… στο ίδιο τραπέζι κάθονται και τα λένε μια χαρά και φιλικώτατα… και φυσικά κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είπανε…

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.812
Πόντοι
6.515
Μία διαφορετική πρόταση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας φέρνει στο προσκήνιο η ιταλική ιστοσελίδα repubblica.it.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Αντώνης Σαμαράς, στην προσπάθειά του να βρει τον κατάλληλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

πηγη 

o τυπος είναι ικανος προκειμενου να μη σωκωθει από την καρεκλα να προτεινει για προεδρο τον ιδιο τον τσιπρα  :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είπα εγώ ποτέ ότι ήταν μυστική ?? φανερή συνάντηση ήταν (σιγά μην έχει στάλα τσίπας επάνω της η Δούρου)…

εγώ την απεκάλεσα συνδαιτημόνα που όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που έχει η ιστοσελίδα που έβαλες εσύ ο ίδιος είναι… στο ίδιο τραπέζι κάθονται και τα λένε μια χαρά και φιλικώτατα… και φυσικά κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είπανε…

για 5 ολοκληρα λεπτα μην ξεχνας οτι ηταν και συμβουλοι του σγουρου στο μαγαζι και με αυτους μιλησε αλλα 3 λεπτα. Πω πω δολιοτητες

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
o τυπος είναι ικανος προκειμενου να μη σωκωθει από την καρεκλα να προτεινει για προεδρο τον ιδιο τον τσιπρα  :2funny:

το μονο που μενει τωρα για προεδρος της δημοκρατιας ειναι ο αλεφαντος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.812
Πόντοι
6.515
αυτόν που τα λέει αυτά τον γνωρίζεις ??

όχι ρε τυπε, και ουτε προκειται να απολογηθω γι αυτά που λεει. Δηλωνεται οικονομικος αναλυτης.
Εγω τα βρηκα ενδιαφεροντα και τα παραθεσα.  :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για 5 ολοκληρα λεπτα μην ξεχνας οτι ηταν και συμβουλοι του σγουρου στο μαγαζι και με αυτους μιλησε αλλα 3 λεπτα. Πω πω δολιοτητες

κατά δήλωσιν της πέντε λεπτά… κατά δήλωσιν της…

και ποιός άκουσε αυτά που είπανε ??

και ποιός μου λέει ότι πρέπει να την πιστέψω?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατά δήλωσιν της πέντε λεπτά… κατά δήλωσιν της…

και ποιός άκουσε αυτά που είπανε ??

και ποιός μου λέει ότι πρέπει να την πιστέψω?

εσυ πιστευε καλητερα τον σαμαρα

α και τον μωραλη τον στηριξε και ο τζημερος στο β γυρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εσυ πιστευε καλητερα τον σαμαρα

α και τον μωραλη τον στηριξε και ο τζημερος στο β γυρο

εγώ πιστεύω αυτά που βλέπω… και βλέπω ακόμη και στο βιντεάκι που εσύ πόσταρες την Δούρου παρέα με τον Μαρινάκη…

από κεί και πέρα αυτά που λέει ο καθένας κρίνονται για την αξιοπιστία τους από το ποιόν και την συμπεριφορά αυτού που τα λέει…

και η μέχρις στιγμής συμπεριφορά της Δούρου δεν πείθει για την αξιοπιστία των λόγων της (άρνηση συμμόρφωσης με νόμους ελληνικού κράτους, πισωγύρισμα και μπαχαλοποίηση της διαχείρισης αποριμμάτων της Αττικής κλπ)

και ο Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την σχέση Δούρου-Μαρινάκη…

και εγώ δεν γουστάριζα τον Μιχαλολιάκο δήμαρχο Πειραιά και φυσικά δεν ήθελα να δώ στα μάτια μου το γελοίο υποκείμενο και κύριο Τίποτα τον Δρίτσα… οπότε Μώραλη ήθελα που στο κάτω κάτω της γραφής ήταν και επιτυχημένος στον ρόλο που είχε στην ζωή του (σε αντίθεση φυσικά με τον Δρίτσα ο οποίος ανάθεμα τον και αν έχει κάνει και κάτι στην ζωή του…

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγώ πιστεύω αυτά που βλέπω… και βλέπω ακόμη και στο βιντεάκι που εσύ πόσταρες την Δούρου παρέα με τον Μαρινάκη…

από κεί και πέρα αυτά που λέει ο καθένας κρίνονται για την αξιοπιστία τους από το ποιόν και την συμπεριφορά αυτού που τα λέει…

και η μέχρις στιγμής συμπεριφορά της Δούρου δεν πείθει για την αξιοπιστία των λόγων της (άρνηση συμμόρφωσης με νόμους ελληνικού κράτους, πισωγύρισμα και μπαχαλοποίηση της διαχείρισης αποριμμάτων της Αττικής κλπ)

και ο Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την σχέση Δούρου-Μαρινάκη…

και εγώ δεν γουστάριζα τον Μιχαλολιάκο δήμαρχο Πειραιά και φυσικά δεν ήθελα να δώ στα μάτια μου το γελοίο υποκείμενο και κύριο Τίποτα τον Δρίτσα… οπότε Μώραλη ήθελα που στο κάτω κάτω της γραφής ήταν και επιτυχημένος στον ρόλο που είχε στην ζωή του (σε αντίθεση φυσικά με τον Δρίτσα ο οποίος ανάθεμα τον και αν έχει κάνει και κάτι στην ζωή του…
Σε τι ηταν επιτυχημενος βρε μπουφε ο Μωραλης;Στο να συντονιζει τους οργανωμενους του ολυμπιακου;Η στην διοικηση της Σουπερ Λιγκ που τα εκανε και εκει μπαχαλο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σε τι ηταν επιτυχημενος βρε μπουφε ο Μωραλης;Στο να συντονιζει τους οργανωμενους του ολυμπιακου;Η στην διοικηση της Σουπερ Λιγκ που τα εκανε και εκει μπαχαλο;

σε αυτούς που απευθύνεται και γιαυτούς που ενδιαφέρονται είναι πολύ πετυχημένος… τα άλλα τα ακούω βερεσέ…

στο κάτω κάτω της γραφής στον Πειραία βγήκε δήμαρχος … Ολυμπιακοί είναι (πρόβλημα τους) , ο Ολυμπιακός πάει καλά (άρα ο Μώραλης ξέρει να κάνει καλά την δουλειά) του.. άρα για τους Πειριαώτες στους οποίους απευθύνεται είναι μια χαρά…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Εξώδικο Κουρτάκη στην "Αυγή" για Μαρινάκη και "Παραπολιτικά"

Τακτικός αναγνώστης της «Αυγής» ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης, για μια ακόμη φορά -μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον μας προ μηνών με δικηγόρο τον Μ. Βορίδη- επανέρχεται με εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία. Όπως και με την αγωγή, έτσι και σήμερα με το εξώδικο, ο Γ. Κουρτάκης επιχειρεί να αποσυνδέσει το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», την οποία διευθύνει ο ίδιος.

Τι λέει η πλευρά Μαρινάκη

Τα περί ολιγόλεπτης συνάντησης και όχι προκαθορισμένου δείπνου με τη Δούρου τα υποστηρίζει και η πλευρά Μαρινάκη. Ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης αναφέρει στα Νέα ότι δεν έγινε δείπνο, αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές.

«Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...»

ολα τυχαια; ε χαπακι;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.812
Πόντοι
6.515
η Δουρου και ο άλλος ο βλακας με τα καροτα που πηγαινε για δήμαρχος θελανε μερικες ψηφους περαν των οπαδων τους για να κερδισουν.

Ο βλακας βγηκε το ιδιο βραδυ στα καναλια και χωρις λογο αρχισε να βριζει φασιστες που ψηφισαν ΧΑ κλπ.

Η Δουρου δεν ειχε καποιο λογο να ανοιξει τετοιο μετωπο και στον Β γυρο κερδισε το φαβορι και ευνοουμενο του εργολαβου και της ΑΕΚ Σγουρο

Τωρα αν επαιξε και ο μαρινακης καποιο ρολο υπερ της δουρου αυτό το γνωριζουν οι δυο τους  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom