hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τα ένσημα σου λένε για δημόσιο βλάκα ???
δηλαδη εργαζοταν στον ιδιωτικο τομεα και βγηκε στη συνταξη τοσο νωρις?? δε νομιζω
τα ένσημα σου λένε για δημόσιο βλάκα ???
ετσι ακριβως οπως το πες,με αυτα τα λογια.πηγαινε σε οποιοδηποτε καφενειο της ελλαδας ,κατσε στο κεντρο του καφενειου και πες αυτα τα λογια.να μας ενημερωσεις μονο για να βαλουμε στοιχημα ποσες μαπες θα μαζεψεις.
γιατί έχεις εντύπωση ότι θα φοβηθώ μερικούς μπαταχτσήδες ?? λεφτά για καφενέ και τσίπουρα έχουνε…
για τα δικα τους ναι,για τα δικα σου οχι.αλλα ξαφνικα χρωστανε και τα δικα σου τσιπουρα και του γιωργακη και του κωστακι.γιατι αραγε'ς'.....γιατί έχεις εντύπωση ότι θα φοβηθώ μερικούς μπαταχτσήδες ?? λεφτά για καφενέ και τσίπουρα έχουνε…
σε καλω στο καφενειο της γειτονιας μου
τα τσιπουρα σου δικα μας και οι μαπες μας ολες δικες σου![]()
εσύ θα μου τις ρίξεις ?? γιατί μάλλον για χαμένο σε βλέπω….
ποιοί νομίζετε ρε ότι είστε που θα μου στερήσετε το δικαίωμα να πιστεύω ότι γουστάρω και να το λέω ??
τι νομίζετε ρε ότι είσαστε ?? φασισταριά εε φασισταριά….
σιγα τρομαξαμε
και ναι αν εχεις μπαλακια να βγεις να τα πεις δημοσιως αυτα που εδω τα λες ανωνυμα
κουραδομαγκες του πληκτρολογιου
σιγα τρομαξαμε
και ναι αν εχεις μπαλακια να βγεις να τα πεις δημοσιως αυτα που εδω τα λες ανωνυμα
κουραδομαγκες του πληκτρολογιου
Οτι αλλο θες εκτος απτο δημοσιο, αυτο δεν το ακουμπαει κανεις.εγω παλι το μονο που απαιτω ειναι η αρση της μονιμοτητας στο Δημοσιο και να διωξουνε ολους τους τεμπελχαναδες που πιασανε γραφεια και τους πληρωνω.
Eαν δεν σαρεσει στην τρυπα μαζι με τον αλεξ. Τι εμαθα η γυναικα σου βγηκε προωρα σε συνταξη???????? Τοτε γαμημενη πορνη της Αγγλιας οσοι βγαινουν νωρις στην συνταξη γιατι τους κραζεις????????ΟΥΣΤ μωρη κραγμενη σαβουρα της Αγγλιαςεσύ θα μου τις ρίξεις ?? γιατί μάλλον για χαμένο σε βλέπω….
ποιοί νομίζετε ρε ότι είστε που θα μου στερήσετε το δικαίωμα να πιστεύω ότι γουστάρω και να το λέω ??
τι νομίζετε ρε ότι είσαστε ?? φασισταριά εε φασισταριά….
Προβλημα της...αλλα ηθελα να ηξερα εαν ξερει τις αποψεις του σκατοψυχου...οταν η ιδια εχει παρει συνταξη νωριτερα απο τα προβλεπομενα...Ήρεμα ρε περίεργε. Έλα λίγο στη θέση της γυναίκας του τραβατρόμπα. Φαντάζεσαι τόσα χρόνια να βλέπει κάθε μέρα τη φάτσα του, να μυρίζει το βρωμερό του χνώτο και να του μαγειρεύει κουβάδες φαγητό για να γεμίζει τη χοντροκοιλάρα του;
![]()
![]()
![]()
Μιλησε η συλφιδα...Ήρεμα ρε περίεργε. Έλα λίγο στη θέση της γυναίκας του τραβατρόμπα. Φαντάζεσαι τόσα χρόνια να βλέπει κάθε μέρα τη φάτσα του, να μυρίζει το βρωμερό του χνώτο και να του μαγειρεύει κουβάδες φαγητό για να γεμίζει τη χοντροκοιλάρα του;
![]()
![]()
![]()
Αλλιως τι?Εσύ σιλάνς μωρή ψωλοχυμένη πόρνη της Συγγρού.
Αλλιώς θα φας την καθημερινή σου δόση από μπινελίκια και θ'αρχίζεις να κλαψομουνιάζεις πάλι μωρή ξεφτιλισμένη εταίρα.
Βαριεμαι= Την κανω σαν λαγος...Α καλα, Μαζευτηκανε ολοι οι βλακες παλι. Βαριεμαι.
Στα τσακίδια και να μη μας γράφεις, γαλάζιο σκύβαλο.
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
Α καλα, Μαζευτηκανε ολοι οι βλακες παλι. Βαριεμαι.