Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εεε τότε αφού δεν έχεις να βγάλεις τον κώλο σου.. εγώ δεν χρειάζομαι πληρώνω στην ώρα μου...
Μα πως??? Πρεπει να δειξεις το καλο παραδειγμα σε εμας που δεν εχουμε...!ΕΑΝ δεν το εχεις κανει ακομα γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ για να εχεις τετοιες αποψεις...να το ξεκινησεις απο αυριο.....!Δεν μπορει να προτινεις σε εμας να βγαλουμε γυναικες κ κορες στην πιατσα κ εσυ να μην το κανεις...δεν ειναι σωστο..!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα πως??? Πρεπει να δειξεις το καλο παραδειγμα σε εμας που δεν εχουμε...!ΕΑΝ δεν το εχεις κανει ακομα γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ για να εχεις τετοιες αποψεις...να το ξεκινησεις απο αυριο.....!Δεν μπορει να προτινεις σε εμας να βγαλουμε γυναικες κ κορες στην πιατσα κ εσυ να μην το κανεις...δεν ειναι σωστο..!

είπα εγώ πληρώνω στην ώρα τους αυτά που χρωστάω... όσοι δεν πληρώνουν και λένε ότι δεν έχουν να το κάνουν..

εγώ έχω ή βρίσκω και πληρώνω...

αει σύρε και γαμίσου τώρα... σκάσε και πλήρωνε αυτά που χρωστάς...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
είπα εγώ πληρώνω στην ώρα τους αυτά που χρωστάω... όσοι δεν πληρώνουν και λένε ότι δεν έχουν να το κάνουν..

εγώ έχω ή βρίσκω και πληρώνω...

αει σύρε και γαμίσου τώρα... σκάσε και πλήρωνε αυτά που χρωστάς...
Να βγαλεις το σοι σου στην πιατσα τυπε οπως λες να κανουμε κ εμεις...να αποκτησεις περισσοτερα..και εαν δεν τα θες να τα δωσεις στο κρατος (Ελληνικο) που τοσο αγαπας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να βγαλεις το σοι σου στην πιατσα τυπε οπως λες να κανουμε κ εμεις...να αποκτησεις περισσοτερα..και εαν δεν τα θες να τα δωσεις στο κρατος (Ελληνικο) που τοσο αγαπας

καλά… βγάλε πρώτα το δικό σου το σόι να πληρώσεις αυτά που ήδη χρωστάς και άμα δεν φτάσουν τότε έλα να σου δώσω τα υπόλοιπα…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εγώ το μόνο που απαιτώ είναι να πληρώνετε αυτά που χρωστάτε… το πώς θα το κάνετε μου είναι αδιάφορο…. πουλήστε τα σπίτια σας, πουλήστε τα νεφρά σας, βγείτε στο κλαρί … ουδόλως με ενδιαφέρει το τι θα κάνετε….

πληρώστε όμως αυτά που χρωστάτε….

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
εγώ το μόνο που απαιτώ είναι να πληρώνετε αυτά που χρωστάτε… το πώς θα το κάνετε μου είναι αδιάφορο…. πουλήστε τα σπίτια σας, πουλήστε τα νεφρά σας, βγείτε στο κλαρί … ουδόλως με ενδιαφέρει το τι θα κάνετε….

εγω παλι το μονο που απαιτω ειναι η αρση της μονιμοτητας στο Δημοσιο και να διωξουνε ολους τους τεμπελχαναδες που πιασανε γραφεια και τους πληρωνω
Δεν ξερω πως θα το κανετε... διωξτε απο το Δημοσιο την Γυναικα του Τραμουντανα...βαλτε την να στελνει βιογραφικα...βρειτε της δουλεια για 400 ευρω και να στηνεται στο αφεντικο... ουδολως με ενδιαφερει πως θα το κανετε αρκει να μην ακουμπει τον μισθο της σε αυτον τον Μαλακα !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγω παλι το μονο που απαιτω ειναι η αρση της μονιμοτητας στο Δημοσιο και να διωξουνε ολους τους τεμπελχαναδες που πιασανε γραφεια και τους πληρωνω
Δεν ξερω πως θα το κανετε... διωξτε απο το Δημοσιο την Γυναικα του Τραμουντανα...βαλτε την να στελνει βιογραφικα...βρειτε της δουλεια για 400 ευρω και να στηνεται στο αφεντικο... ουδολως με ενδιαφερει πως θα το κανετε αρκει να μην ακουμπει τον μισθο της σε αυτον τον Μαλακα !!!

παίκτη μου η γυναίκα μου δεν έχει ανάγκη να δουλέψει… 30 χρόνια ένσημα κόλλησε και πήρε πλήρη σύνταξη σαν μητέρα ανηλίκων… και να μην έπαιρνε πάλι δεν έχει ανάγκη, φέρνω παραπάνω από όσα χρειάζεται…
τα δικά σας να κοιτάτε…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

πολυ τον αγαπατε τον τραμου βλεπω  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

σε σενα χρωσταμε τυπε? :think: :think: :think: :think: και αν δεν χρωσταμε τιποτα τοτε τι κανουμε? :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παίκτη μου η γυναίκα μου δεν έχει ανάγκη να δουλέψει… 30 χρόνια ένσημα κόλλησε και πήρε πλήρη σύνταξη σαν μητέρα ανηλίκων… και να μην έπαιρνε πάλι δεν έχει ανάγκη, φέρνω παραπάνω από όσα χρειάζεται…
τα δικά σας να κοιτάτε…
τυπε πολυ εργατικη γυναικα πηρες :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα δικά σας να κοιτάτε…

αρα εργαζοταν στο δημοσιο με μονιμοτητα και μισθο μεγαλητερο εκ του βασικου και εσυ θες τωρα στο δημοσιο να γινουν απολυσεις και σου φταινε για ολα οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι μισθοι τους

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6

ετσι ακριβως οπως το πες,με αυτα τα λογια.πηγαινε σε οποιοδηποτε καφενειο της ελλαδας ,κατσε στο κεντρο του καφενειου και πες αυτα τα λογια.να μας ενημερωσεις μονο για να βαλουμε στοιχημα ποσες μαπες θα μαζεψεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ετσι ακριβως οπως το πες,με αυτα τα λογια.πηγαινε σε οποιοδηποτε καφενειο της ελλαδας ,κατσε στο κεντρο του καφενειου και πες αυτα τα λογια.να μας ενημερωσεις μονο για να βαλουμε στοιχημα ποσες μαπες θα μαζεψεις.

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αρα εργαζοταν στο δημοσιο με μονιμοτητα και μισθο μεγαλητερο εκ του βασικου και εσυ θες τωρα στο δημοσιο να γινουν απολυσεις και σου φταινε για ολα οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι μισθοι τους

τα ένσημα σου λένε για δημόσιο βλάκα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom