alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τις ηθελες αργοτερα? Ποτέ δεν ξερεις...δυστηχως μεχρι το φλεβαρη εκλογες μεσα μαρτιου θα γινουν
Τις ηθελες αργοτερα? Ποτέ δεν ξερεις...δυστηχως μεχρι το φλεβαρη εκλογες μεσα μαρτιου θα γινουν
Αυτόν που σε δανειζει και ζεις...δεν τον "ανεχεσαι" ακριβως...ακομα τους γαμανε αυτοι οι υπαλληλοι της τροικας και των διεθνων τοκογλυφων????
ατι να τους πεταξουν εξω απο την ελλαδα καθομαστε και τους ανεχομαστε
Τις ηθελες αργοτερα? Ποτέ δεν ξερεις...
Γιατι? για να εχουμε ακυβερνησια?οχι πολλυ νωρητερα ακομα και αυριο
Αυτόν που σε δανειζει και ζεις...δεν τον "ανεχεσαι" ακριβως...
Αναγκη τον εχεις.
Γιατι? για να εχουμε ακυβερνησια?
Και θελεις να ειμαστε δεκα φορες χειροτερα δηλαδή?ενω τωρα με τη σοβαρη μνημονιακη κυβερνηση που εχουυμε περναμε υπεροχα στο γερμανικο προτεκτορατο ( ελλαδα) κυριως χωρις φτωχεια και εξαθλιωση
και παιρνει μεγαλο μερος του ΑΕΠ σε τοκοχρεωλυσια
Ουστ ρε υποταγμενε. Ναι ρε παπαρα 10 φορες χειροτερα κ ελευθερος παρα πρεζακι με αυτο το χαλιΚαι θελεις να ειμαστε δεκα φορες χειροτερα δηλαδή?
Και θελεις να ειμαστε δεκα φορες χειροτερα δηλαδή?
Ουστ ρε υποταγμενε. Ναι ρε παπαρα 10 φορες χειροτερα κ ελευθερος παρα πρεζακι με αυτο το χαλι
Σημερα μαθαμε ότι είναι καλυτερα να ζουμε δεκα φορες χειροτερα, επειδή ειμαστε κομπλεξικοι και δεν θελουμε να μας κυβερναει η δεξια.στη νδ ειναι πατριωτες φιλε μου οταν η τροικα πρωτα διαταζει και μετα τους περναει και ενα χερακι![]()
![]()
δειχνουν αυταπαρνηση
Σημερα μαθαμε ότι είναι καλυτερα να ζουμε δεκα φορες χειροτερα, επειδή ειμαστε κομπλεξικοι και δεν θελουμε να μας κυβερναει η δεξια.
Αν τον πεταξει εξω, δεν θα εχεις μειωμενο μισθο και συνταξη,οχι σημερα πρεπει να μαθεις οτι ενας πρωθυπουργος οφειλει να κυβερναει το κρατος βαση του συνταγματος και οχι βαση εντολων απο διεθνεις τοκογλυφικους οργανισμους και αλλα κρατη
δηλαδη με ποιο δικαιωμα ερχετε καποιος και σου λεει σαν κρατος πρεπει να μειωθουν οι μισθοι να γινουν απολυσεις να κοπουν συνταξεις με ποιο δικαιωμα???? και αντι να τον πεταξει εξω απο τον γραφειο του καθετε και του παιρνει πιπες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι σημερα πρεπει να μαθεις οτι ενας πρωθυπουργος οφειλει να κυβερναει το κρατος βαση του συνταγματος και οχι βαση εντολων απο διεθνεις τοκογλυφικους οργανισμους και αλλα κρατη
δηλαδη με ποιο δικαιωμα ερχετε καποιος και σου λεει σαν κρατος πρεπει να μειωθουν οι μισθοι να γινουν απολυσεις να κοπουν συνταξεις με ποιο δικαιωμα???? και αντι να τον πεταξει εξω απο τον γραφειο του καθετε και του παιρνει πιπες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν τον πεταξει εξω, δεν θα εχεις μειωμενο μισθο και συνταξη,
αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ μισθο και συνταξη.
Πετα τον εξω λοιπον.
δεν σου είπε ακριβώς αυτό …
σου είπε "Κάνε τα κουμάντα σου θέλω τα λεφτά μου πίσω… "
και σύ είπες “Αμάν βρε δεν έχω τι να κάνω?”
και σου είπε “Καλά εγώ θα σε βοηθήσω πληρώνοντας σε αυτούς που χρωστάς τις δόσεις στην ώρα τους αλλά εσύ θα πρέπει να συμμαζευτείς και μου τα δίνεις… και αν δεν συμμαζευτείς τους αφήνω απλήρωτους και σε γαμάνε ασάλιωτα "
οπως και την ιρλανδια να φανταστω
και την Ιρλανδία και την Πορτογαλία
απλά αυτοί κάνανε τα περισσότερα κουμάντα μόνοι τους και δεν χρειάστηκε να τους τα πούνε …
ειδικα στην ιρλανδια που σε δημοψηφισμα ψηφησαν κατα του μνημονιου και τους ξαποστειλαν πριν καν πλησιασουν αφηνοντας της τραπεζες να πτωχευσουν