Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ακομα τους γαμανε αυτοι οι υπαλληλοι της τροικας και των διεθνων τοκογλυφων????

ατι να τους πεταξουν εξω απο την ελλαδα καθομαστε και τους ανεχομαστε
Αυτόν που σε δανειζει και ζεις...δεν τον "ανεχεσαι" ακριβως...
Αναγκη τον εχεις.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι? για να εχουμε ακυβερνησια?

ενω τωρα με τη σοβαρη μνημονιακη κυβερνηση που εχουυμε περναμε υπεροχα στο γερμανικο προτεκτορατο ( ελλαδα) κυριως χωρις φτωχεια και εξαθλιωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ενω τωρα με τη σοβαρη μνημονιακη κυβερνηση που εχουυμε περναμε υπεροχα στο γερμανικο προτεκτορατο ( ελλαδα) κυριως χωρις φτωχεια και εξαθλιωση
Και θελεις να ειμαστε δεκα φορες χειροτερα δηλαδή?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και παιρνει μεγαλο μερος του ΑΕΠ σε τοκοχρεωλυσια

εεεε τι να κάνουμε ρε παίκτη… ??

κατ αρχήν σε τόκους παίρνει ελάχιστα… χρεωλύσια κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουμε και αυτά που δανειζόμαστε δεν νομίζεις ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και θελεις να ειμαστε δεκα φορες χειροτερα δηλαδή?

ελα ρε .. η πείνα που φέρνουν οι αντιμνημονιακοί είναι καλύτεροι από την φτώχεια που φέρνουν οι μνημονιακοί

κατά το “αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας αντιμνημονιακός δήμαρχος” της Δούρου...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ουστ ρε υποταγμενε. Ναι ρε παπαρα 10 φορες χειροτερα κ ελευθερος παρα πρεζακι με αυτο το χαλι

στη νδ ειναι πατριωτες φιλε μου οταν η τροικα πρωτα διαταζει και μετα τους περναει και ενα χερακι  :2on1: :2on1: :2on1: δειχνουν αυταπαρνηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
στη νδ ειναι πατριωτες φιλε μου οταν η τροικα πρωτα διαταζει και μετα τους περναει και ενα χερακι  :2on1: :2on1: :2on1: δειχνουν αυταπαρνηση
Σημερα μαθαμε ότι είναι καλυτερα να ζουμε δεκα φορες χειροτερα, επειδή ειμαστε κομπλεξικοι και δεν θελουμε να μας κυβερναει η δεξια.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε ότι είναι καλυτερα να ζουμε δεκα φορες χειροτερα, επειδή ειμαστε κομπλεξικοι και δεν θελουμε να μας κυβερναει η δεξια.

οχι σημερα πρεπει να μαθεις οτι ενας πρωθυπουργος οφειλει να κυβερναει το κρατος βαση του συνταγματος και οχι βαση εντολων απο διεθνεις τοκογλυφικους οργανισμους και αλλα κρατη

δηλαδη με ποιο δικαιωμα ερχετε καποιος και σου λεει σαν κρατος πρεπει να μειωθουν οι μισθοι να γινουν απολυσεις να κοπουν συνταξεις με ποιο δικαιωμα???? και αντι να τον πεταξει εξω απο τον γραφειο του καθετε και του παιρνει πιπες  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι σημερα πρεπει να μαθεις οτι ενας πρωθυπουργος οφειλει να κυβερναει το κρατος βαση του συνταγματος και οχι βαση εντολων απο διεθνεις τοκογλυφικους οργανισμους και αλλα κρατη

δηλαδη με ποιο δικαιωμα ερχετε καποιος και σου λεει σαν κρατος πρεπει να μειωθουν οι μισθοι να γινουν απολυσεις να κοπουν συνταξεις με ποιο δικαιωμα???? και αντι να τον πεταξει εξω απο τον γραφειο του καθετε και του παιρνει πιπες  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Αν τον πεταξει εξω, δεν θα εχεις μειωμενο μισθο και συνταξη,
αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ μισθο και συνταξη.
Πετα τον εξω λοιπον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν σου είπε ακριβώς αυτό …

σου είπε "Κάνε τα κουμάντα σου θέλω τα λεφτά μου πίσω… "
και σύ είπες “Αμάν βρε δεν έχω τι να κάνω?”
και σου είπε “Καλά εγώ θα σε βοηθήσω πληρώνοντας σε αυτούς που χρωστάς τις δόσεις στην ώρα τους αλλά εσύ θα πρέπει να συμμαζευτείς και μου τα δίνεις… και αν δεν συμμαζευτείς τους αφήνω απλήρωτους και σε γαμάνε ασάλιωτα "

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν σου είπε ακριβώς αυτό …

σου είπε "Κάνε τα κουμάντα σου θέλω τα λεφτά μου πίσω… "
και σύ είπες “Αμάν βρε δεν έχω τι να κάνω?”
και σου είπε “Καλά εγώ θα σε βοηθήσω πληρώνοντας σε αυτούς που χρωστάς τις δόσεις στην ώρα τους αλλά εσύ θα πρέπει να συμμαζευτείς και μου τα δίνεις… και αν δεν συμμαζευτείς τους αφήνω απλήρωτους και σε γαμάνε ασάλιωτα "

οπως και την ιρλανδια να φανταστω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οπως και την ιρλανδια να φανταστω

και την Ιρλανδία και την Πορτογαλία

απλά αυτοί κάνανε τα περισσότερα κουμάντα μόνοι τους και δεν χρειάστηκε να τους τα πούνε …

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και την Ιρλανδία και την Πορτογαλία

απλά αυτοί κάνανε τα περισσότερα κουμάντα μόνοι τους και δεν χρειάστηκε να τους τα πούνε …

ειδικα στην ιρλανδια που σε δημοψηφισμα ψηφησαν κατα του μνημονιου και τους ξαποστειλαν πριν καν πλησιασουν αφηνοντας της τραπεζες να πτωχευσουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ειδικα στην ιρλανδια που σε δημοψηφισμα ψηφησαν κατα του μνημονιου και τους ξαποστειλαν πριν καν πλησιασουν αφηνοντας της τραπεζες να πτωχευσουν

πότε κάνανε στην Ιρλανδία δημοψήφισμα κατά μνημονίου ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom