Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ποσα απο οσα εχει διαψευσει καποιο υπουργειο οντως ισχυουν?????Οσα θυμαμαι 9 στα 10 ελεγαν παπαριες

Αν γίνει τέτοιος νόμος που δινει αμνηστία στους αλήτες, τότε ανοιγει η πορτα για αμνηστία σε όλους τους κλεφτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άντε ψόφα ρε σαμαρικό λαμόγιο, υπερασπιστή του Μπαλτάκου και του Χρύσανθου.
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• 10_02_2014_22_48_25.jpg
    10_02_2014_22_48_25.jpg
    135,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δύσκολο έργο το ξεσκάτιασμα του δημοσίου, αλλα απο κάπου πρέπει να ξεκινησει. Και θα ξεκινησει εστω και αν αυτό δεν αρέσει στα παράσιτα (συνδικαλες, υπάλληλος δουρου, πλαστογραφοι κλπ)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δύσκολο έργο το ξεσκάτιασμα του δημοσίου, αλλα απο κάπου πρέπει να ξεκινησει. Και θα ξεκινησει εστω και αν αυτό δεν αρέσει στα παράσιτα (συνδικαλες, υπάλληλος δουρου, πλαστογραφοι κλπ)
Nα σου πω μιας κ κυβερναει η ΝΔ εχεις να πεις τπτ?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Nα σου πω μιας κ κυβερναει η ΝΔ εχεις να πεις τπτ?

Εχω να πω

1. Μεγαλυτερη τόλμη στο ξεσκάτιασμα
2. ναι στις απολύσεις ΔΥ, να σπασει επιτέλους το ταμπου
3. πουλο στους λαϊκιστες τυπου ντινοπουλογυφτας
4. Λιγότεροι φόροι
5. ρευστό στην αγορά
6. Πουλο στους λαθρομεταναστες. Αρκετά.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.

Μαν απαντηση πηρες τελικα απο τους μοντ η ακομα; :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παρακολουθει κανεις το τι λέει η υπάλληλος δουρου; παρακαλώ ενημερώστε γιατί με καθε της λέξη εξευτελίζεται ακόμα περισσότερο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παρακολουθει κανεις το τι λέει η υπάλληλος δουρου; παρακαλώ ενημερώστε γιατί με καθε της λέξη εξευτελίζεται ακόμα περισσότερο
Δεν ειπες οτι ειναι σκουπιδια? τι σε ενδιαφερει?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειπες οτι ειναι σκουπιδια? τι σε ενδιαφερει?

Μιλάει με τόσα πολλά αριστερά κλισέ, και προσπαθει να βάλει στο λόγο της και εξυπναδες..ενω παράλληλα ειναι εκτος τόπου και χρόνου...και ειναι τόσο πολύ ψωνισμενη με τον εαυτό της...μιλάμε προκειται για κωμωδία που θα καταλήξει σε δράμα για την ίδια και το τζιπριτζαμ. Και αυτο το κωμικότραγικό, εχει ενδιαφέρον απο καλλιτεχνικης απόψεως και μόνο - όχι πολιτικης φυσικά

Επισκέπτης

Εσένα από ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα σου  είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σωστά ? Άμα δηλαδή αύριο πρωί τους απέλυαν όλους εσείς πιστευεις ότι τα προβλήματα θα λύνονταν όλα ?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα από ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα σου  είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σωστά ? Άμα δηλαδή αύριο πρωί τους απέλυαν όλους εσείς πιστευεις ότι τα προβλήματα θα λύνονταν όλα ?

δε θέλω να τους απολύσουν όλους. Θέλω να παρουν πούλο τα παράσιτα, και να αμειβονται καλά όσοι ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ πραγματικά. Γιατί όσο τα παράσιτα παιρνουνε τα φραγκα, δεν υπάρχει χρήμα για όσους εργαζονται.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

www.egiakoumis.com/index.php/politics/item/11118-2014-10-03-06-43-50]http://www.egiakoumis.com/index.php/politics/item/11118-2014-10-03-06-43-50[/url]

[size=16pt]Η επιστροφή του Θ. Ρουσόπουλου[/size]

Επιστρέφει στο πολιτικό προσκήνιο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, κ. Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ρουσόπουλος θα παραστεί στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΔ για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Στέγη Γραμμάτων και θα δώσει την ευκαιρία στην παράταξη να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο.

Όπως αποκαλύπτει με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Βήμα ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός, η επανεμφάνιση του κ. Ρουσόπουλου σχετίζεται με τις συντονισμένες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά για συσπείρωση όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς.

θα παει με της μιζες απο το βατοπαιδι η οχι????

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ψήφο εμπιστοσύνης στο free wifi!

Κάντε το κουίζ για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητεί η κυβέρνηση και δείτε τα αποτελέσματά σας...

Θέλω να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να μακροημερεύσει η κυβέρνηση:

1. Για να μου βάλει ο Σαμαράς free Wi-FI

2. Για να τρώω εγώ και να ζηλεύουν οι γείτονες.

3 Για να φύγει στην ξενιτιά ο γιος της διπλανής που γλυκοκοιτάει την κόρη μου.

4. Για να απολυθούν όλοι στο σόι μου και να είναι εγώ ο μόνος/η επιτυχημένος/η που δουλεύει part time.

5. Για να κλείσει και το μανάβικο και το ψαράδικο της πλατείας που μου χαλάνε το feng shui.

6. Για να μείνει νηστικός ο σκύλος της από πάνω και να πάψει να μου κάνει χαρούλες στην είσοδο.

7. Για να συνεχίσει ο Πρετεντέρης το έργο του (στην ίδια κατηγορία Μπάμπης Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε κ.λπ.)

8. Για να μείνουμε και πάλι χωρίς ρεύμα και να χορτάσουμε ρομαντισμό.

9. Για να μη βάλουμε πετρέλαιο, καθότι κρύο... καιρός για δύο.

10. Για να μη στενοχωρηθεί ο Άδωνις.

11. Για να ζήσει ο εφοπλιστής καλά κι οι συνταξιούχοι χειρότερα.

12. Για να κλάψουνε μανούλες.

* Αν έχετε απαντήσει έστω και ένα "ναι" μην ξαναδιαβάσετε τη στήλη! Θα αναγκαστώ να σας βρίσω και δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου...

πηγη 
α ρε γελασαμε και σημερα

Συνημμένα

• pesei kiberisi.jpg
    pesei kiberisi.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 21

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Ψήφο εμπιστοσύνης στο free wifi!

Κάντε το κουίζ για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητεί η κυβέρνηση και δείτε τα αποτελέσματά σας...

Θέλω να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να μακροημερεύσει η κυβέρνηση:

1. Για να μου βάλει ο Σαμαράς free Wi-FI

2. Για να τρώω εγώ και να ζηλεύουν οι γείτονες.

3 Για να φύγει στην ξενιτιά ο γιος της διπλανής που γλυκοκοιτάει την κόρη μου.

4. Για να απολυθούν όλοι στο σόι μου και να είναι εγώ ο μόνος/η επιτυχημένος/η που δουλεύει part time.

5. Για να κλείσει και το μανάβικο και το ψαράδικο της πλατείας που μου χαλάνε το feng shui.

6. Για να μείνει νηστικός ο σκύλος της από πάνω και να πάψει να μου κάνει χαρούλες στην είσοδο.

7. Για να συνεχίσει ο Πρετεντέρης το έργο του (στην ίδια κατηγορία Μπάμπης Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε κ.λπ.)

8. Για να μείνουμε και πάλι χωρίς ρεύμα και να χορτάσουμε ρομαντισμό.

9. Για να μη βάλουμε πετρέλαιο, καθότι κρύο... καιρός για δύο.

10. Για να μη στενοχωρηθεί ο Άδωνις.

11. Για να ζήσει ο εφοπλιστής καλά κι οι συνταξιούχοι χειρότερα.

12. Για να κλάψουνε μανούλες.

* Αν έχετε απαντήσει έστω και ένα "ναι" μην ξαναδιαβάσετε τη στήλη! Θα αναγκαστώ να σας βρίσω και δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου...

πηγη 
α ρε γελασαμε και σημερα
Πολύ σημαντικοί λόγοι να μείνει η κυβέρνηση πολλά χρόνια..πάντως αν μου κοπει το internet θα με πειραξει καπως...αν ειναι να το κοψει ο συριζα την πατησα.
Ερωτημα, γιατι ζηταει ψηφο εμπιστοσυνης αφου σε λιγες μερες θα εχουμε ψηφιση προυπολογισμου που ειναι σαν ψηφος εμπιστοσυνης...μαλον εχουν χεστει και βλεπουν το τελος να πλησιαζει

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ σημαντικοί λόγοι να μείνει η κυβέρνηση πολλά χρόνια..πάντως αν μου κοπει το internet θα με πειραξει καπως...αν ειναι να το κοψει ο συριζα την πατησα.
Ερωτημα, γιατι ζηταει ψηφο εμπιστοσυνης αφου σε λιγες μερες θα εχουμε ψηφιση προυπολογισμου που ειναι σαν ψηφος εμπιστοσυνης...μαλον εχουν χεστει και βλεπουν το τελος να πλησιαζει

εννοει το φρει ιντερνετ που ακομα να ξεκινησει τη λειτουργια του οχι αυτο που πληρωνεις στο σπιτι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom