jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
εγω που ήμουν ναυτικός και ξέρεις εσύ
που ησουν ρε; μουτσος στο αμπαρι παρεα με τα ποντικια;
εγω που ήμουν ναυτικός και ξέρεις εσύ
απο την στιγμη που δεν είναι σε ελληνική σημαία μπορεί να κανει οτι θέλει και δεν του λέει και κανεις τίποτα.και καλά κανει,πληρώνουν εδώ οι ναυτικοί μας 320 ευρώ τον μήνα νατ αλλά πρεπει να έχει πανω απο 4 μηνες δουλειάς για να τον ασφαλίσουν για ενα χρονο.ενω αν έκανες μια ιδιωτική ασφάλιση με 450 ευρώ το χρονο είχες πραγματική περίθαλψη όχι την μιδαμινη που δινει το ελληνικο κρατοςΦιλος που ειναι στα κρουαζιεροπλοια γνωστης κυπριακης εταιριας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ...Τα περνει ΜΑΥΡΑ
Εγω τα ξερω αλλοι δεν τα ξερουν η κανουν πωε δεν τα ξερουν κ λενε πιπες μονο κ μονο για να πει οτι εχει δικιοαπο την στιγμη που δεν είναι σε ελληνική σημαία μπορεί να κανει οτι θέλει και δεν του λέει και κανεις τίποτα.και καλά κανει,πληρώνουν εδώ οι ναυτικοί μας 320 ευρώ τον μήνα νατ αλλά πρεπει να έχει πανω απο 4 μηνες δουλειάς για να τον ασφαλίσουν για ενα χρονο.ενω αν έκανες μια ιδιωτική ασφάλιση με 450 ευρώ το χρονο είχες πραγματική περίθαλψη όχι την μιδαμινη που δινει το ελληνικο κρατος
ποσοι μαλακες ειναι μαζεμενοι εκει μεσα...κοντευουν οι παλιοπουστες,να ξεπερασουν σε συλλεκτικα τεμαχια μαλακιας και τους πασοκους!!!προσπαθούσα να βρω αυτήν με το μπουρνούζι, αλλά...
Το καλοκαίρι του 2007, συνέβη μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Εκτεταμένες πυρκαγιές σε πολλά μέρη της χώρας, κυρίως τον μήνα Αύγουστο, έκαψαν περισσότερα από 268.834 εκτάρια (≈2.700km2) γης,[1] με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 63 ανθρώπων.[2] Μέχρι τις 30 Αυγούστου κάηκαν 1.500 σπίτια και μείναν 6.000 άστεγοι. Το ύψος των καταστροφών φθάνει τα πέντε δισεκατομμύρια Ευρώ.[3] Η φωτιά έκαψε 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα καθώς και 60.000 ζωντανά (πρόβατα και κατσίκες). Οι περιοχές οι οποίες επλήγησαν, αφορούσαν τους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αχαΐας, Λακωνίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Αττικής και Ευβοίας, Φθιώτιδος με το νομό Ηλείας να δέχεται το πιο εκτεταμένο και φονικό πλήγμα.
Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007
Φιλος που ειναι στα κρουαζιεροπλοια γνωστης κυπριακης εταιριας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ...Τα περνει ΜΑΥΡΑ
40 χρόνια πολεμούμε τους τρομοκράτες.
http://[URL unfurl="true"]www.jodigraphics.net/wp-content/uploads/2014/09/40xronia-nd-fwtografiko-yliko-31-1024x647.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι λες ρε παιδι μου.
Η ΝΔ τον ξυλοκοπησε?
Α ξεχασα. Όταν δερνει ή σκοτωνει η αστυνομια επι δεξιας, φταιει η δεξια.
Όταν δερνει ή σκοτωνει επι ΠΑΣΟΚ, φταιει η αστυνομια.
Αυτόν εδώ τον τρομοκρατη ποιος τον σκοτωσε τύπε?
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFGZ8bD5LhQL2ixs2XWYBCn2VxeNNFBg6g6BU-izQruEh9Z4xJ
οταν θα σβησει το δημοσιο
Τα εχω βγαλει προ πολλού, γι αυτό εξαλλου και δεν τον ψηφισα για δημαρχο.ρε αλεξακη κοιτα τον απο πανω βλαμμενο και βγαλε τα συμπερασματα σου!
Προβλεπω ότι θα συγχωνευθεί.αλεξ ποιοτικο τοπικ τι λες;
Ποιοι να ξεκουμπιστουν?πότε ρε γαμωτο θα ξεκουμπιστουν ?
Ναι, τι ακριβως θελεις να πεις? Ότι εφταιγε η ΝΔ που μπηκαν την ιδια στιγμη 150 φωτιες?
Αντι να μέμφεσαι στην τοτε κυβερνηση, να αναζητήσεις ποιανού ηταν το σχεδιο του καψιματος.
Αν εμενα μου καψουν το σπιτι, δεν θα στραφω κατά της πυροσβεστικης που δεν ειχε έναν πυροσβεστη απ εξω νυχθημερόν, αλλά κατά αυτου που το εκαψε.
Απλα πραγματα.
ειναι επαιτειακο θρεντ αυτο τυπε,πρεπει να ειναι μοναδικοΠροβλεπω ότι θα συγχωνευθεί.
ειναι επετειακο θρεντ αυτο τυπε,πρεπει να ειναι μοναδικοΠροβλεπω ότι θα συγχωνευθεί.
Τι λες ρε παιδι μου.
Η ΝΔ τον ξυλοκοπησε?
Α ξεχασα. Όταν δερνει ή σκοτωνει η αστυνομια επι δεξιας, φταιει η δεξια.
Όταν δερνει ή σκοτωνει επι ΠΑΣΟΚ, φταιει η αστυνομια.
Αυτόν εδώ τον τρομοκρατη ποιος τον σκοτωσε τύπε?
απο την στιγμη που δεν είναι σε ελληνική σημαία μπορεί να κανει οτι θέλει και δεν του λέει και κανεις τίποτα.και καλά κανει,πληρώνουν εδώ οι ναυτικοί μας 320 ευρώ τον μήνα νατ αλλά πρεπει να έχει πανω απο 4 μηνες δουλειάς για να τον ασφαλίσουν για ενα χρονο.ενω αν έκανες μια ιδιωτική ασφάλιση με 450 ευρώ το χρονο είχες πραγματική περίθαλψη όχι την μιδαμινη που δινει το ελληνικο κρατος
sthrizoymeεχετε κακο προηγουμενο
δεξια = αστυνομικο κρατος και παρακρατος
ειστε φημισμενοι
Μαστερακο πας καλα?απο την στιγμη που δεν είναι σε ελληνική σημαία μπορεί να κανει οτι θέλει και δεν του λέει και κανεις τίποτα.και καλά κανει,πληρώνουν εδώ οι ναυτικοί μας 320 ευρώ τον μήνα νατ αλλά πρεπει να έχει πανω απο 4 μηνες δουλειάς για να τον ασφαλίσουν για ενα χρονο.ενω αν έκανες μια ιδιωτική ασφάλιση με 450 ευρώ το χρονο είχες πραγματική περίθαλψη όχι την μιδαμινη που δινει το ελληνικο κρατος