Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

  • 1-2

    Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

    Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

    Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

    Ψήφοι: 45 62,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
40  Xρόνια Κομπίνας - κλεψιάς - απάτης - βολέματος ημετέρων -ψευτιάς καί ξεπουλήματος της Χώρας σε ξένα  συμφέροντα. SERAPIS.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
720144796.jpg

 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιο κομμα η νεα δημοκρατια
 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
3.113
Κριτικές
2
Like
735
Πόντοι
96
o υμνος σου αρεσει τυπε;
καλος ειναι αλλα θα γουσταρα να τον τραγουδαγε μια καλομοιρα ετσι και για το γουρι αν και οι επομενες εκλογες παλι αντωνακη θα εχουν πρωτο
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!
Μηπως κύριε Σάλλα θα εκχωρησετε την αχυρενια εταιρεια στον κύριο Βγενοπουλο; Ή απλως αποφασίσατε να παίξετε τον νοσοκόμο, ε, και η κυβερνησούλα σας είπε να σας κανει ενα δωράκι…
Τα ίδια αρπακτικά που κατάφεραν να βάλουν χέρι στα σπίτια και τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων πολιτών, τα ίδια κοράκια που έχουν υποβάλει τον ελληνικό λαό σε υποχρεωτική αφαίμαξη, οι ίδιοι αυτοί τοκογλύφοι αλώνουν τώρα και την υγεία!
Με όρους πλιάτσικου και με ένα αστείο ποσό ύψους περίπου 115 εκατ. ευρώ η Τράπεζα Πειραιώς εξαγόρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

aygi-banner.jpg


ποτε θα μαθετε τσυριζακια οτι δεν δικαιουστε να κριτικαρετε;
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλος ειναι αλλα θα γουσταρα να τον τραγουδαγε μια καλομοιρα ετσι και για το γουρι αν και οι επομενες εκλογες παλι αντωνακη θα εχουν πρωτο
διαβαζεις τις προβλεψεις του αλεξ τυπε;
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
aygi-banner.jpg


ποτε θα μαθετε τσυριζακια οτι δεν δικαιουστε να κριτικαρετε;
Tι μας δειχνεις ρε κατακαθι του πασοκ? Διαφημησει απο site τις πειραιως? Καλα εκαναν και την εβαλαν. Κατι αλλο απο προπερσυνα νεα εχεις να μας πεις????
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Σαμαράς Vs Τσίπρας: Η ελπίδα πάντα κερδίζει…

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

Την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ισορροπήσει, μεταξύ ΕΝΦΙΑ, Μέρκελ, τρόικας και ηλίθιων-εγκληματικών για την οικονομία δηλώσεων τύπου Άδωνη Γεωργιάδη, ο βασικός του αντίπαλος επιμελώς «χτίζει το προφίλ του», προσελκύοντας συντηρητικούς και παραδοσιακούς ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς και του κέντρου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η F&MVoice και αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα στο φύλλο έκδοσης που κυκλοφορεί, η Γερμανίδα καγκελάριος -σε αντίθεση μ’ άλλες φορές- παρότρυνε τον Αντώνη Σαμαρά να βρει τρόπο και να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό σε πρόωρες εκλογές. Γιατί λέτε να το έκανε αυτό; Να «αγάπησε» ξαφνικά τον Τσίπρα; Να θέλει να σπρώξει στον «γκρεμό» τον Σαμαρά;

Μα, αν θέλει να τον τιμωρήσει γιατί έπαψε να την (υπ)ακούει τυφλά, έχει κι άλλους, πάμπολλους τρόπους, χωρίς να βάλει σε κίνδυνο τη δεδηλωμένη μιας (συγ)κυβέρνησης που την (εξ)υπηρετεί απολύτως. Έχει πάντα τον τρόπο της η Μέρκελ… Απλώς γνωρίζει, όπως κι αρκετοί, μεταξύ αυτών και η fmvoice.grότι όσο κυλούν οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, τόσο η ΝΔ θα βυθίζεται και το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανίζεται! Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Αλέξη Τσίπρα, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς, θα «εκτοξεύεται» σε ποσοστά που ασφαλώς και του δίνουν πανηγυρική αυτοδυναμία. Ο έλεγχος της κατάστασης τείνει να χαθεί!

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να ζητά διακαώς το υπερπολύτιμο «δώρο» του «κουρέματος» και της επιμήκυνσης με χαμηλό επιτόκιο του χρέους, όπως αποκαλύπτει η έντυπη F&MVoice, ξέροντας ότι μ’ αυτό το «όπλο» και ΠτΔ βγάζει και εκλογές όποτε θελήσει κερδίζει, η Μέρκελ όμως όσο κι αν τον θέλει στην καρέκλα του πρωθυπουργού της χώρας, δεν δύναται να του δώσει… Δεν θέλει να ακούει για «κούρεμα»! Προτιμά λοιπόν να «κουρέψει» τον Σαμαρά και μετά να εκβιάσει τον Τσίπρα! Έτσι είναι η Μέρκελ… Αυτή είναι! Και τι κάνει ο Σαμαράς; Ακούει πεισματικά όσους του λένε μην αφήσουν ακόμη την εξουσία… Αγοράζοντας χρόνο μπορεί και να τα καταφέρουμε… Κι αν όχι, θα έχουμε κερδίσει έστω κάποιους μήνες εξουσίας παραπάνω. Η κατάσταση θυμίζει το μελλοθάνατο που ενώ μετρά ώρες για να φύγει απ’ την επάρατο νόσο, τον έχουν σε καταστολή και με παυσίπονα προκειμένου να μην πονάει και ο ίδιος νομίζει ότι μπορεί να γίνει καλά.

Πράγματι, αν υπήρχαν πιθανότητες να μπορούσε ο πρωθυπουργός να πετύχει το «κούρεμα», η προσωπική μου πολιτική διαίσθηση λέει ότι θα κέρδιζε μια ζωή… όσες εκλογές κι αν έκανε! Όμως, πως μπορεί να ευελπιστεί να του δώσει ο Γιούνκερ αυτό που δεν τον αφήνει να πάρει η Μέρκελ; Κι αυτό αν ήταν θα φαινόταν στο τετ – α – τετ του Βερολίνου, όπου το μόνο που φάνηκε είναι ότι «καρατομήθηκε» ο εξάδελφος του, Έλληνας Πρέσβης, γιατί ο Λαζαρίδης του χρέωσε το «Βατερλό»!

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς άγχος και ανασφάλεια, με καρτερικότητα, υπομονή και επιμονή, δεν πιέζει άλλο… Μόνο «χτίζει»! Όταν οι μετρήσεις που του πάνε, αυτές δηλαδή που βλέπει στην πραγματικότητα και ο πρωθυπουργός, καταγράφουν τη ΝΔ στο 12, 14 και 15%, τον δε ΣΥΡΙΖΑ στο 29-32%, τι άλλο να κάνει; «Χτυπάει» μία – μία κοινωνική ομάδα, έναν – έναν επαγγελματικό χώρο, κάθε παραδοσιακό κεντροδεξιό και κεντρώο ψηφοφόρο, ξέροντας ότι απ’ αριστερά έχει πιάσει «οροφή»!

Οι ενδείξεις όλες λένε ότι «καλπάζει» στο 35% plus!!! Γιατί; Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, έχει κατορθώσει να πανικοβάλει τον «πολιτικό εχθρό» του, ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στις επιλογές του, ενώ ο ίδιος πείθει πλέον ότι φέρνει κάτι νέο και φρέσκο. Κάτι που ο Έλληνας μπορεί να ελπίζει… Και η ελπίδα στην επικοινωνία και τις εκλογές πάντα κερδίζει!!! Όπως ο κ. Σαμαράς ελπίζοντας ότι μπορεί να του έρθει το «θείο δώρο» αφήνει το χρόνο να κυλάει και επιλέγει το «ρίσκο», έτσι και ο ελληνικός λαός, καλώς ή κακώς, επιλέγει αυτή τη φορά το «ρίσκο», ελπίζοντας ότι μπορεί να αλλάξει η ζωή του…

 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Σαμαρά: «Ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» - See more at:
Ελλάδα «Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.    «Αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει στην ανακοίνωση, ενώ χαρακτηρίζει απολύτως λογική την κίνηση αυτή «για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση και τώρα προσπαθεί με καινούρια ψέματα να μείνει στην εξουσία». :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

« :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
- See more at:
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
ποτε θα μαθετε τσυριζακια οτι δεν δικαιουστε να κριτικαρετε;
Κυρ. Μητσοτάκης: Έχει ημερομηνία λήξης η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ

ην πεποίθησή του πως: «Η κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι οι εθνικές εκλογές», εξωτερίκευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στη Real News.

Ακόμα, τόνισε: «Η μοναδική επιλογή που ενέχει ρίσκο για τη χώρα μας είναι η επιστροφή στις πρακτικές της μεταπολίτευσης που έστρωσαν το χαλί για το Μνημόνιο" αναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τάσσεται υπέρ της αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου ενώ για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας αναφέρει ότι "για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλά πρόσωπα και όχι κατ΄ανάγκη από τον χώρο της ενεργού πολιτικής».

Όσον αφορά την αντιπαράθεση με τη Ρένα Δούρου σημείωσε: «όταν η ΝΔ παραδέχεται με γενναιότητα ότι επί δικών της ημερών έγιναν παράνομοι διορισμοί, είναι αδιανόητο να βρίσκει αντίπαλο την Αριστερά».


Το ΠΑΣΟΚ εχει ηδη ληξει το ιδιο κ η ΝΔ αλλα δεν το παραδεχονται...ακομα
 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
3.035
Like
2
Πόντοι
16
(1) όλοι ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία δηλαδή το δημόσιο σχολείο... αυτό είναι ίδιο για όλους φτωχούς και πλουσίους... και δεν το κάνανε μπουρδέλο οι πλούσιοι (που δεν στέλνουν τα παιδιά τους γιατί τα στέλνουν στα χειρότερα μπουρδέλα τα ιδιωτικά) αλλά οι φτωχοί που δεν του δίνουν την πρέπουσα σημασία ....

(2) φυσικά και δεν πρέπει να πεθάνει σαν ζώον... υπάρχει όμως μια διαφορά.. ότι δεν μπορεί να απαιτεί... και ότι πρέπει να λέει που και που και κανένα ευχαριστώ...

(3) το αν είναι τραγικό ή όχι καλά θα κάνεις να αφήσεις να εκφέρουν άποψη αυτοί που θα κληθούν να το πληρώσουν... και το κυριώτερο θα πρέπει να αφήσεις αυτούς που πληρώνουν να κάνουν και το κουμάντο σε αυτήν την βοήθεια και να στοχεύουν εκεί που πρέπει έτσι ώστε το χρήμα που οι ίδιοι δίνουν να αποδίδει τα μέγιστα...

για να καταλάβεις αρνούμαι να πληρώσω παραπάνω για την υποτιθέμενη κοινωνική πολιτική χωρίς να έχω λόγο για το ποιά θα είναι αυτή και ποιούς θα ευεργετήσει...

1) Δηλαδη ξεκιναει απο την ιδια αφετηρια ο γιος του βουλευτη με το γιο του εργατη; Ο Βοριδης του κολλεγιου Αθηνων εχει ιδιες ευκαιριες με το παιδι που σπουδασε με κουπονια σιτισης; Αμφιβαλλω και αν και εσυ ο ιδιος τα πιστευεις αυτα.

2) Που το ειδες αυτο; Κοινωνικη πολιτικη και ανθρωπισμος δεν ειναι ουτε φιλανθρωπια ουτε καλες πραξεις να παμε στον παραδεισο. Ειναι αποδοση δικαιωματων σε αυτους που στερηθηκαν για οποιοδηποτε λογο. Εν προκειμενω δικαιωμα να μην πεθανουν απο το κρυο και την πεινα και να εχουν μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια ως ανθρωπινα οντα.

3)Αν εχουν λογο οι του συναφιου σου πιο πιθανο ειναι να πανε τα λεφτα για να ξελασπωσουν Λαυρεντιαδηδες και λοιπα μπουμπουκια παρα σε κανεναν που οντως εχει αναγκη.

 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.254
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα παπαράκο ή διάβασε και ξεστραβώσου ή βγάλε τον σκασμό

http://[URL unfurl="true"]www.yen.gr/media/25164/dinami.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι είναι αυτά βρε βλαμενε διάβασε τι γράφει,σε ελληνικά συμβεβλημένα με το νατ λέει,ποιος σου ειπε οτι τα πλοία με ξένη σημαία έχουν νατ;μαλακά λες να μην ξέρω εγω που ήμουν ναυτικός και ξέρεις εσύ
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
τι είναι αυτά βρε βλαμενε διάβασε τι γράφει,σε ελληνικά συμβεβλημένα με το νατ λέει,ποιος σου ειπε οτι τα πλοία με ξένη σημαία έχουν νατ;μαλακά λες να μην ξέρω εγω που ήμουν ναυτικός και ξέρεις εσύ
Φιλος που ειναι στα κρουαζιεροπλοια γνωστης κυπριακης εταιριας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ...Τα περνει ΜΑΥΡΑ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom