jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Tι δλδ θα γινεις φοροφυγας?????????
οχι απλα δεν πληρωνω δεν πληρωνω
σχολη συριζα
Δεν θα μας λειψεις...........όχι ... απλά δεν θα ξανακάνω μπίζνα στην Ελλάδα...
Κομματόσκυλα,έχετε τελειώσει....
Θα μπείτε "μέσα",όλοι....τωρα οπου ναναι ετοιμασου
Για το κανενας δεν ειμαι σιγουρος....!Αλλα εστω κ λιγοι να την πληρωσουν το θεμα ειναι να σταματησει ολο αυτοκανενας π εφαγε και εκλεψε δν θα τη πληρωσει.
θα τη πληρωσουν μονο οι αθωοι :S
αυτη ειναι η σκληρη αληθεια της ζωης :S
Θα μπείτε "μέσα",όλοι....
Θα μπείτε "μέσα",όλοι....
Eτοιμο σας το εχουμε μην κουραστειτε να πατε στον αγυριστοτσυριζονια ετοιμαστε και κανα ελικοπτερο
δεν ξερεις καμμια φορα μπορει να σας χρειαστει
Για το κανενας δεν ειμαι σιγουρος....!Αλλα εστω κ λιγοι να την πληρωσουν το θεμα ειναι να σταματησει ολο αυτο
Μεχρι τα 2.000 ποδια μετα καπουτ τα καυσιμα..καυσιμα θα εχετε μπολικα υποθετω
τοσα τζαμπα θα σας εστειλε ο μακαριτης ο τσαβες
Eτοιμο το εχουμε
μνμ στο φειςμπουκ απο Αναστασιος Λεβεντης(δεν τον εχω φιλο)
καλα εισαι? βραδυ σαββατα εχει βασιλη λεβεντη 00.30 ωρα live στο και καθε σαββατο παλη κανει μεσημερι ζωντανα στο pella tv 15.00 με 16.30 ωρα. στελνω εδω γιατι 25 χρονια φιμωνουν τον βασιλη λεβεντη ενωση κεντρωων γιατι καταγγελουμε οτι οι 5 μεγαλοι καναλαρχες εκλεψαν στο χρηματιστηριο του 1999 επι σημιτη 96 δις ευρω πολλα τα λεφτα για αυτο μας φιμωνουν καναλια και εφημεριδες. επομενως οι 5 κλεφτες που εχουν τα 5 μεγαλα καναλια tv επειδη ο λεβεντης θα τους χωσει φυλακη σπρωχνουν μονο τα δικα τους τσογλανια κομματα και εφευρουν και αλλα κομματα δεκανικια τυπου ποταμιου για να κοβουν το τιμιο δρομο στον βασ λεβεντη και ο κοσμακης πεφτει σε αυτη τη μεγαλη λουμπα και ετσι ψηφιζει κλεφτες. ξυπναται ολοι
ποιος τον φιμωνει;
δικο του καναλι ειχε επι χρονια παρανομα ; και καθε μερα εκανε εκπομπη
και τωρα εχει δικη του εκπομπη 2-3 ωρες
δν ξερω ρε απλα παρεθεσα τι με εστειλε ο τυπος
δήλωσε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη του κόμματος "τρελούς".
Αυτούς τους ξεφτίλες υπερασπίζεται ο τραβατρόμπας και τα υπόλοιπα ακροδεξιά γιουσουφάκια.
www.newmoney.gr/article/66734/adonis-georgiadis-ean-pesei-i-kyvernisi-ego-tha-vgalo-ta-hrimata-moy-sto-exoteriko]http://www.newmoney.gr/article/66734/adonis-georgiadis-ean-pesei-i-kyvernisi-ego-tha-vgalo-ta-hrimata-moy-sto-exoteriko[/url]
[size=16pt]Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν πέσει η κυβέρνηση εγώ θα βγάλω τα χρήματά μου στο εξωτερικό[/size]
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα πλατό του MEGA μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εάν η παρούσα κυβέρνηση πέσει τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρει στο εξωτερικό ενώ, μάλιστα, δήλωσε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη του κόμματος "τρελούς".
Απαντώντας στα σχόλια αυτά ο Γιώργος Βαρεμένος αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα κάποια τραπεζική αρχή για τα όσα είπε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.