ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
urban legend
οοοχι οντως τουριξε φαπες και κλοτσηδον μεχρι το διαδρομο.
urban legend
μουρθε κατι τωρα...οταν ο γκλετσος πλακωσε στις φαπες εναν εργολαβο που πηγε στο γραφειο να συζητησει για λαδωμα δεν ειδα κανενα να τον πει φασιστα παντως. περιεργο
Καλα του εκανε. Στα λαμογια πουτσα και ξυλο. Οι ΧΑτες πλακωσαν ποτε κανενα λαμογιο;
Εμμεσα ναι. Οταν αλλα λεει στα ζαπεια κ αλλα κανει...? Τι ειναι αυτο?
λοιπόν, ωραία...
στο πανηγύρι πήρε μέρος το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τώρα θα πάρει μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καλα του εκανε. Στα λαμογια πουτσα και ξυλο. Οι ΧΑτες πλακωσαν ποτε κανενα λαμογιο;
ποιητης φανφαρας ηταν ο σαμαρας οπως και ο τσιπρας τωρα η πιστευεις οτι λεει θα τα πραγματοποιησει;
αν γινοταν σε κυβερνητικο επιπεδο θα μιλαγανε για χουντα οι μισοι ομως
Τα ιδια θα λεγαμε η λεγαμε οταν το Πασοκ η Νδ ηταν 2ο κομμα..! Οσο για τον τσιπρα δεν εχω τπτ αλλο παρα να περιμενω να δω τι θα κανειποιητης φανφαρας ηταν ο σαμαρας οπως και ο τσιπρας τωρα η πιστευεις οτι λεει θα τα πραγματοποιησει;
Τα ιδια θα λεγαμε η λεγαμε οταν το Πασοκ η Νδ ηταν 2ο κομμα..! Οσο για τον τσιπρα δεν εχω τπτ αλλο παρα να περιμενω να δω τι θα κανει
οοοχι οντως τουριξε φαπες και κλοτσηδον μεχρι το διαδρομο.
Ακόμη στο εκλογικό βιβλιάριο έχεις μείνει γεροξούρα. Όπως τότε που το ίνδαλμα σου ο Καραμανλής έβαζε να ψηφίζουν οι νεκροί και τα δέντρα.
σε μία περίπτωση τους εμπόδισε ο πύρρος ;)
σε μία περίπτωση τους εμπόδισε ο πύρρος ;)
Τα ιδια θα λεγαμε η λεγαμε οταν το Πασοκ η Νδ ηταν 2ο κομμα..! Οσο για τον τσιπρα δεν εχω τπτ αλλο παρα να περιμενω να δω τι θα κανει
Δεν πειραζει ας ακουσει κ αλλιως μερικα καντιλια...ο Σαμαροβενιζελος κουραστηκεμε την μονη διαφορα οταν φτασει ο καιρος για να καταλαβεις το τι θα εχει κανει θα ειναι αργα για να εχεις την πολυτελεια να τον βριζεις οπως κανεις τωρα με το πασοκ και την νδ
και ο νοων νοειτω
Γιατι; Ειναι ο Τατσοπουλος μιζαδορος η καταχραστης;
Και στις άλλες;