kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι αεροδρομιο ρε...με το κτελ ερχετε.....Τι ωρα φτανεις μωρη πουστρα???? Θα σε υποδεχτω στο αεροδρομιο..
τι αεροδρομιο ρε...με το κτελ ερχετε.....Τι ωρα φτανεις μωρη πουστρα???? Θα σε υποδεχτω στο αεροδρομιο..
Απο το λονδινο?τι αεροδρομιο ρε...με το κτελ ερχετε.....
μιση πουτσα ειναι ο τραμαλακας τι να το κανεις το σιδερικο????τυπε δεν περνανε σιδερικα απτους ανιχνευτες ;)
καλυτερα να τον περιμενεις απεξω
Ε ναι ρε κανονικα..να μας πει τι ωρα φτανει...τυπε δεν περνανε σιδερικα απτους ανιχνευτες ;)
καλυτερα να τον περιμενεις απεξω
Εχει τα κιλα του ο λαλακης...και εχω πληροφοριες οτι το βαφει το μαλλι...μιση πουτσα ειναι ο τραμαλακας τι να το κανεις το σιδερικο????
ναι....απο το κατω λιανοκλαδι ερχετε ρε πιο λονδινο?Απο το λονδινο?
Ε τοτε τι μας τσαμπουναει για λονδινο κτλπ? αχχαχααχχαχαχαχ Αληθεια που ειναι τωρα γιατι δεν μιλαει? Περνει τα χαπια του?ναι....απο το κατω λιανοκλαδι ερχετε ρε πιο λονδινο?
Τι ωρα φτανεις μωρη πουστρα???? Θα σε υποδεχτω στο αεροδρομιο..
οχι και βαψομαλλιας τυπεΕχει τα κιλα του ο λαλακης...και εχω πληροφοριες οτι το βαφει το μαλλι...
συσκεψη στο μαξιμου κανει...Ε τοτε τι μας τσαμπουναει για λονδινο κτλπ? αχχαχααχχαχαχαχ Αληθεια που ειναι τωρα γιατι δεν μιλαει? Περνει τα χαπια του?
Ναι καπως ετσι.χαχαχαχαχααχσαν τον βουτσα τυπε?
Για τον καφε θα συμφωνησω..! Για το παρκινγ δεν εχς θεμα εχω φιλο που εχει θεσει στα VIP...και ενα απο τα 3 parking εχω καρτα free ;)Δε βολευει. Φρουρείται και θα σας διακόψουν σχεδον αμέσως. Αφηστε που εχει πανάκριβο πάρκινγκ και απαίσιο καφέ.
Δωστε ραντεβού κάπου πιο βολικά.
Και γιατι ρε ξεκολιαρη να το πουλησει? Παραγωγη κανει ο ανθρωπος...σαλτα κ γαμησου γιατι εχω τρελα νευρα κ θα την πληρωσεις εσυ.!(και να μην ειχα παλι θα σε κραζω γιατι ειαι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ)
Για τον καφε θα συμφωνησω..! Για το παρκινγ δεν εχς θεμα εχω φιλο που εχει θεσει στα VIP...και ενα απο τα 3 parking εχω καρτα free ;)
Δε βολευει. Φρουρείται και θα σας διακόψουν σχεδον αμέσως. Αφηστε που εχει πανάκριβο πάρκινγκ και απαίσιο καφέ.
Δωστε ραντεβού κάπου πιο βολικά.
Aυτό το Revenues τι πάει να πεί φίλε ? ?
Γεροξεκούτη, ακόμη να βγει το μεροκάματο; Στα πόσα ποστ σου υποσχέθηκε μερτικό ο αλεξάκος;
Δεν ειπες ομως τι ωρα φτανεις?σιγά μην πάει και με αμάξι ο φτωχομπινές ... με το λεωφορείο και στο λάθρο ο γύφτος...
Έσοδα.
Και μάλιστα ας κάνουμε τον εξής υπολογισμό.
Τα έσοδα από το ΕΝΦΙΑ του 2013 προβλέπονται να είναι 2,6 δισ. Ευρώ. Όταν το ΑΕΠ της χώρας ήταν 182 δισ. Ευρώ το 2013 τα έσοδα αυτά αντιπροσωπεύουν το 1,48% του ΑΕΠ.
Στην Ιταλία σύμφωνα με το άρθρο τα έσοδα από τον αντίστοιχο φόρο IMU το 2013 ήταν 24 δισ. Ευρώ και το ΑΕΠ 1.560 δισ. Ευρώ. Επομένως το 1,54% του ΑΕΠ.
Οι δύο φόροι λοιπόν σχετικά με το μέγεθος της κάθε οικονομίας είναι απολύτως συγκρίσιμοι και με μάλιστα τον Ελληνικό ελαφρά μικρότερο.