kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω αν εκανα ραντεβου με τον τρομπα το μονο που θα εκανα ηταν να τον κατουρησω...ραντεβου θανατου ψηνεται τυπε?
εγω αν εκανα ραντεβου με τον τρομπα το μονο που θα εκανα ηταν να τον κατουρησω...ραντεβου θανατου ψηνεται τυπε?
υγρη απαξιωση τυπε?εγω αν εκανα ραντεβου με τον τρομπα το μονο που θα εκανα ηταν να το κατουρησω...
σύντομη εργασία για τον ΦΙΛΟ μου παπαζόλη:
τα δεδομένα:
- κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το σάιτ, ΚΑΝΕΝΑΣ
- ακόμα και αν ξεφύγει κάποια στιγμή επιστρέφει έστω και με κλώνο, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
- δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΟΣ κλώνος
- οι έξυπνοι κλώνοι έξυπνα καλύπτονται, ΩΣΠΟΥ να τους αποκαλύψει κάποιος
το συμπέρασμα:
πιντέροφ=ίσιος
Αυτο με την καποτα το κανεις copy paste ετσι? αχαχχαχαχα
3 χρονια περιμενει να βγει η σοδια. Αυτα τα 3 χρονια πως θα ζησει ρε μπασταρδε?τον μαλακα τον πατερα σου που δεν τραβηχτηκε ο μαλακας
Ανετα φιλε κ αμα γουσταρει του πληρωνω κ τα ticket να ερθει ο καριοληςραντεβου θανατου ψηνεται τυπε?
Δεν ειχε λεφτα μαλακα να αγορασει καποτες..! Εαν ηξερε τι πουυστρα θα εβγαζε θα σε ειχε πεταξει στην θαλλασα μαλακα..ισως θα ηταν κ το μονο καλο που θα εκανε...γιατι μαλλον το ιδιο ισως κ χειροτερος σκατοψυχος θα ηταν σαν εσενα...σιγά μην περιμένει να ζήσει από τα 13 στρεματα ρόδια...
τον σκατόσπαγγοραμένο τον γέρο σου που αγόραζε μεταχειρισμένα προφυλακτικά
δεν ειναι απαξιωση τυπε....του αρεσει και θα του δωσω και να φραγκο στο τελος ;)υγρη απαξιωση τυπε?
Ανετα φιλε κ αμα γουσταρει του πληρωνω κ τα ticket να ερθει ο καριολης
Ελα μωρη πουστρα λεγε που θες ραντεβου? Τα @@ μου θα βρεις μονος σου. Θα πρεπει να ψαξεις περιπου 600 μετρα απο την ΙΡ μου ΜΑΛΑΚΑ λαλακη.Εχω μεγαλη wi-fi κεραια. Ελα να στην γνωρισω μπορει να σου ταιριαζει super στο κολαρακι σουσιγά ρε χουβαρντά ... κράτα τα να πλερώσεις αυτά που δανείζεσαι (όπως είπες) με στόχο να τα σαγονιάσεις...
και που είσαι ... γύρω στις 15 θα είμαι στην Αθήνα... θα σε βρώ...
πως θα τον βρεις τυπε?. γύρω στις 15 θα είμαι στην Αθήνα... θα σε βρώ...
Δεν ειχε λεφτα μαλακα να αγορασει καποτες..! Εαν ηξερε τι πουυστρα θα εβγαζε θα σε ειχε πεταξει στην θαλλασα μαλακα..ισως θα ηταν κ το μονο καλο που θα εκανε...γιατι μαλλον το ιδιο ισως κ χειροτερος σκατοψυχος θα ηταν σαν εσενα...
γιατι εχει προσβαση στις ip ο τραμουντανας τυπε?Ελα μωρη πουστρα λεγε που θες ραντεβου? Τα @@ μου θα βρεις μονος σου. Θα πρεπει να ψαξεις περιπου 300 μετρα απο την ΙΡ μου ΜΑΛΑΚΑ λαλακη
Μακαρι να με βρει....αυτα καταγραφονται... ;)πως θα τον βρεις τυπε?
θα αρχισει να παιρνει τσιμπουκια παντου και θα ρωταει.....καποια στιγμη θα μαθειπως θα τον βρεις τυπε?
Δεν ειχε ρε μαλακα λεφτα ουτε για να με ριξει... ευτυχως για να πιδαω κατι πουστρακια σαν εσεναεεεμμμ τον σπαγγοραμένο τον γέρο σου αγόραζε μεταχειρισμένες καπότες... τσιγκουνεύτηκε και να δώσει λεφτά για να σε ρίξει η μάνα σου... που να ήξερε ο έρμος τι θα έφερνε στον κόσμο...
αλήθεια σου μιλάει ή σε έχει αποκηρύξει ?? μήπως σε δώσανε σε κανένα ίδρυμα και έχεις απωθημένα ??
σιγά ρε χουβαρντά ... κράτα τα να πλερώσεις αυτά που δανείζεσαι (όπως είπες) με στόχο να τα σαγονιάσεις...
Ποτε δεν ξερεις...μπορει να σκασει χρημα σε κανεναν μπορει να ειναι στους anonymous κ να μας το παιζει ιστορια....αλλα μακαρι να με βρει ο λακηςγιατι εχει προσβαση στις ip ο τραμουντανας τυπε?
Τι ωρα φτανεις μωρη πουστρα???? Θα σε υποδεχτω στο αεροδρομιο..σιγά ρε χουβαρντά ... κράτα τα να πλερώσεις αυτά που δανείζεσαι (όπως είπες) με στόχο να τα σαγονιάσεις...
τυπε δεν περνανε σιδερικα απτους ανιχνευτες ;)Τι ωρα φτανεις μωρη πουστρα???? Θα σε υποδεχτω στο αεροδρομιο..