alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Get a life ειπαμε.σε περιμένω απόψε το βράδυ στο θρεντ του μακελειό.γρ μπούλη να είσαι εκεί να ξεπλύνεις την τιμή σου
Get a life ειπαμε.σε περιμένω απόψε το βράδυ στο θρεντ του μακελειό.γρ μπούλη να είσαι εκεί να ξεπλύνεις την τιμή σου
Γιατί να έχουμε ως δεδομένο ότι πρέπει να μου την καταστρέψουν;Ε, ωραία εσύ κάτσε να σου καταστρέψουν τη ζωή άδικα και μετά μην ζητήσεις ρέστα που σου την κατέστρεψαν.
Δυστυχως στην πραξη, η βαρυτητα του εγκλήματος παιζει καθοριστικο ρολο.δεν εναι ακριβως ετσι...παιζουν και αλλες προυποθεσεις για να προφυλακιστει καποιος.....
κακουργημα (κατα 99%), υπονοια φυγης ή υποτροπης κτλ.....
τωρα πως εφαρμοζεται στην πραξη η προφυλακιση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
Δυστυχως στην πραξη, η βαρυτητα του εγκλήματος παιζει καθοριστικο ρολο.
Ας πουμε εγω δεν συμφωνω με την προφυλακιση του παιδοκτόνου από το Αστρος.
Ποια η διαφορα ενδειξης και απόδειξης? Για να σε δω...
Eδώ...οι προφυλακισμένοι δεν έχουν καταδικαστεί για να είναι ένοχοι...κάνω λάθος;Πού διαφωνούμε?
Και μιλαμε παντα για μη απαραιτητες προφυλακίσεις ΕΝΟΧΩΝ.
Μπορω να αραδιάσω ένα κατεβατό ζητήματα που θελουν ρυθμιση αμεσα.Εσύ δηλαδή βλέπεις την ελληνική δικαιοσύνη(ως προς την εκτέλεση των ποινών) και την νομοθεσία τέλεια έτσι; Χωρίς ούτε ένα ψεγάδι;
εισαι μαλακας? ελληνικα δεν ξερεις?
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ 6,5% ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΜΟ.
Μετα με την καταδίκη, δεν διαπιστώνουμε αν ηταν αδικη ή όχι η προφυλακιση?Eδώ...οι προφυλακισμένοι δεν έχουν καταδικαστεί για να είναι ένοχοι...κάνω λάθος;
Γιατί να έχουμε ως δεδομένο ότι πρέπει να μου την καταστρέψουν;
Γιατί έτσι,ποιος φταίει κατά την νομική γνώμη σου;Μπορω να αραδιάσω ένα κατεβατό ζητήματα που θελουν ρυθμιση αμεσα.
εσυ γνωριζεις ρε πιρφορε δηλαδη? με τι προσοντα? 3 εγκριτους συνταγματολογους σου εχω βαλει ως παραδειγματα και επιμενεις πως εσυ ξερεις καλυτερα συμβολαιογραφε της κακιας ωρας? αυτη ειναι η καταρα της ελλαδας, πως εχουν αποψη για νομικα και συνταγματικα θεματα ανθρωποι που δεν εχουν περασει ουτε απεξω απο δικαστικη αιθουσα και που νομιζουν πως το συνταγμα ειναι η πλατεια που εχει το τσουρεκαδικο ο τερπενλης
Α εδώ,δεν το γράφεις έτσι πάντως...Μετα με την καταδίκη, δεν διαπιστώνουμε αν ηταν αδικη ή όχι η προφυλακιση?
Και μιλαμε παντα για μη απαραιτητες προφυλακίσεις ΕΝΟΧΩΝ.
Μια χαρα το γραφω.Α εδώ,δεν το γράφεις έτσι πάντως...
Και ο Χρυσογονος.ποιοί είναι οι έγκριτοι συνταγματολόγοι ?? ο Κατρούγκαλος να πούμε ??
Το επιχείρημα μου είναι πως η προφυλάκιση είναι άδικη εκ των πραγμάτων...αυτό λέω...δεν έχει δικαίωμα κανείς να σου κάψει την ζωή.Διότι αυτό είναι το δεδομένο της παρούσης.
Η ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ.
Επί αυτού μιλάμε. Έστω ότι έγινε αυτό λέμε και συζητάμε για το τι πρέπει να πάθει αυτός που το έκανε κακώς και πώς πρέπει να αποζημιωθεί αυτός που το υπέστη κακώς
ποιοί είναι οι έγκριτοι συνταγματολόγοι ?? ο Κατρούγκαλος να πούμε ??
Πείτε μας όμως και ποιους θεωρείτε έγκριτους...τον Μπενύ;Και ο Χρυσογονος.
Κακές νοοτροπίες, ασχετοι με το αντικειμενο υπουργοι επι δεκαετιες, έλλειψη όρεξης για προσφορά.Γιατί έτσι,ποιος φταίει κατά την νομική γνώμη σου;
Οι υπουργοί της παρούσας κυβέρνησης τί σου λένε; Οι καλύτεροι να υποθέσω;Κακές νοοτροπίες, ασχετοι με το αντικειμενο υπουργοι επι δεκαετιες, έλλειψη όρεξης για προσφορά.
Θελει και λιγο καύλα με το αντικειμενο για να ασχοληθείς.
Εδώ όμως είχαμε καποτε υπουργο τον...Καστανιδη, τι να λεμε τωρα.
Ξερεις ποιος ειχε προσφερει πολλα? Ο Βαγγελης ο Γιαννόπουλος.