alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα μου απαντησεις? Τι είναι το "παραβολο" στην αγωγη?απεξω απο δικαστηριο τουλαχιστον εχεις περασει ποτε?
Δεν θα μου απαντησεις? Τι είναι το "παραβολο" στην αγωγη?απεξω απο δικαστηριο τουλαχιστον εχεις περασει ποτε?
ωφελιμενοι ειναι τυπε....! 2-3 ατομα τους υποστιριζουν εδω μεσα...! Φοβουνται μην χασουν τα αφεντικα κ χασουν τα προνομια. Ο αλεξ παραδεχτηκε οτι τον γνωριζει προσωπικα τον αντωνακη...κ πως ειναι δικηγορος επαρχιας (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ)τι ψάχνουμε τώρα συνταγματικότητες και κουραφέξαλα...το σύνταγμα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κλοτσοσκούφι κατά το δοκούν από τους κυβερνώντες, εκείνο που με θλιβει είναι πως κάποιοι τους υπερασπίζονται φανατικά..οπότε ή ειναι ωφελιμένοι πράγμα δύσκολο γιατί ειναι πολύ λίγοι πλέον , ή έχουν παραμυθιαστεί εφόσον αυτοί ελέγχουν τα μίντια
Τυπε λιγα περνει ο αλεξ με τοσες καταρες εδω μεσα που τρωει..πρεπει να ζητησει αυξησηΤα αρχίδια του παίρνει...κλωτσοσκούφι υπαλληλάκος ξενιτεμένος στην Αγγλία στα 59 του,το κόβεις για θέση με ρουσφετάκι;
Ο alex τουλάχιστον αν τα παίρνει μαγκιά του...τουλάχιστον δεν κατάντησε μετανάστης στα γεράματα.
Ναι αυτούς που τα παίρνουν τους παραδέχομαι...κάνουν την δουλειά τους.
Ονειρα βλέπεις?ωφελιμενοι ειναι τυπε....! 2-3 ατομα τους υποστιριζουν εδω μεσα...! Φοβουνται μην χασουν τα αφεντικα κ χασουν τα προνομια. Ο αλεξ παραδεχτηκε οτι τον γνωριζει προσωπικα τον αντωνακη...κ πως ειναι δικηγορος επαρχιας (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ)
εσυ γνωριζεις ρε πιρφορε δηλαδη? με τι προσοντα? 3 εγκριτους συνταγματολογους σου εχω βαλει ως παραδειγματα και επιμενεις πως εσυ ξερεις καλυτερα συμβολαιογραφε της κακιας ωρας? αυτη ειναι η καταρα της ελλαδας, πως εχουν αποψη για νομικα και συνταγματικα θεματα ανθρωποι που δεν εχουν περασει ουτε απεξω απο δικαστικη αιθουσα και που νομιζουν πως το συνταγμα ειναι η πλατεια που εχει το τσουρεκαδικο ο τερπενληςΓνωρίζεις από συνταγματικο δικαιο και ξερεις ότι εγινε κλωτσοσκουφι?
Προσωπικα με αγαπας δηλαδή.
Καταρες? Δεν νομιζω.Τυπε λιγα περνει ο αλεξ με τοσες καταρες εδω μεσα που τρωει..πρεπει να ζητησει αυξηση
αυτο που σε ξεβρακωσε ο πιπης τις προαλλεςΔεν θα μου απαντησεις? Τι είναι το "παραβολο" στην αγωγη?
Ε καποια προσοντα εχω κι εγω...Κοψε κατι...εσυ γνωριζεις ρε πιρφορε δηλαδη? με τι προσοντα? 3 εγκριτους συνταγματολογους σου εχω βαλει ως παραδειγματα και επιμενεις πως εσυ ξερεις καλυτερα συμβολαιογραφε της κακιας ωρας? αυτη ειναι η καταρα της ελλαδας, πως εχουν αποψη για νομικα και συνταγματικα θεματα ανθρωποι που δεν εχουν περασει ουτε απεξω απο δικαστικη αιθουσα και που νομιζουν πως το συνταγμα ειναι η πλατεια που εχει το τσουρεκαδικο ο τερπενλης
Δηλαδή για τον Σαμαρά που τον γκαβώσαμε και την Γιαννάκου που την κουτσάναμε και τα μπες-βγες του Μητσοτάκη στο νοσοκομείο φαντάσου πόσοι και τι έχουν πάθει αντίστοιχα...Καταρες? Δεν νομιζω.
Εχω όμως καμια εικοσαρια πμ με ευχαριστιες από ανθρώπους που εξυπηρετησα.
Αφιλοκερδως βεβαια.
Η αδικη καταρα εξαλλου, γυριζει σε αυτόν που την ξεστομισε.
Εσυ ειπες ρε παπαρα σε προηγουμενα ποστ οτι ο Σαμαρας δουλευει 20ωρες για να μας σωσει. κ σου λεω τον ξερεις προσωπικα κ ειπες μπορει..! Ε χεσε μας τωρα αιντε πηγαινε στην τρυπα σου κ μην μιλαςΟνειρα βλέπεις?
Εννοεις αυτό που εγραφε και γελάγανε και οι τρεις δικηγοροι που το ειδανε?αυτο που σε ξεβρακωσε ο πιπης τις προαλλες
όχι αλλά πολλοι τέτοιοι συνταγματολόγοι λένε για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που εφαρμόστηκαν, όπως για την αναλογικότητα των φόρων ανάλογα με τη δυνατότητα και φοροδοτική ικανότητα του καθενός και πολλα άλλα, τους αμφισβητείς?Γνωρίζεις από συνταγματικο δικαιο και ξερεις ότι εγινε κλωτσοσκουφι?
Τι λες ρε παιδι μου...ρουσφετακια εεε? Μια χαραΚαταρες? Δεν νομιζω.
Εχω όμως καμια εικοσαρια πμ με ευχαριστιες από ανθρώπους που εξυπηρετησα.
Αφιλοκερδως βεβαια.
Η αδικη καταρα εξαλλου, γυριζει σε αυτόν που την ξεστομισε.
Ααααααααα μαλιστα. Το "ειπε ότι τον ξερει προσωπικα" εγινε "μπορει".Εσυ ειπες ρε παπαρα σε προηγουμενα ποστ οτι ο Σαμαρας δουλευει 20ωρες για να μας σωσει. κ σου λεω τον ξερεις προσωπικα κ ειπες μπορει..! Ε χεσε μας τωρα αιντε πηγαινε στην τρυπα σου κ μην μιλας
Ευθέως. Ολοι είναι ταγμενοι στον Συριζα και είναι στελεχη του.όχι αλλά πολλοι τέτοιοι συνταγματολόγοι λένε για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που εφαρμόστηκαν, όπως για την αναλογικότητα των φόρων ανάλογα με τη δυνατότητα και φοροδοτική ικανότητα του καθενός και πολλα άλλα, τους αμφισβητείς?
Ο άλεξ είναι λίγο επιδειξιομανής,εξού και το: ''μεγαλειότατε'' που του κολλήσανε.Εσυ ειπες ρε παπαρα σε προηγουμενα ποστ οτι ο Σαμαρας δουλευει 20ωρες για να μας σωσει. κ σου λεω τον ξερεις προσωπικα κ ειπες μπορει..! Ε χεσε μας τωρα αιντε πηγαινε στην τρυπα σου κ μην μιλας
Α τωρα με αγαπας?Ο άλεξ είναι λίγο επιδειξιομανής,εξού και το: ''μεγαλειότατε'' που του κολλήσανε.
Τουλάχιστον δεν είναι σκατόψυχος σαν τον άλλον...
Ναι ρε βλακα εχεις ακομα λιγο τσιπρα επανω σου κ δεν το παραδεχτηκες 100% γιατι θα σου στελναν επιπλεον καμια 20αρια pm να τους βολεψεις.Ααααααααα μαλιστα. Το "ειπε ότι τον ξερει προσωπικα" εγινε "μπορει".
Ωραιοςςςςςςςςςςςςςς
Αντικειμενικές ε; Όχι συνταγματολόγων που θα πρόσκεινται στην ΝΔ ή την Ελιά...Ευθέως. Ολοι είναι ταγμενοι στον Συριζα και είναι στελεχη του.
Εγω μπορω να παραθεσω άλλες τοσες αντίθετες αποψεις.