madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί δεν είναι τόσο αξιόπιστος δεδομένων των συνθηκών και έχει και όλο το σύστημα των ΜΜΕ απέναντι...εγώ απαντάω,εσύ θα προσπαθήσεις;Ο Συριζα γιατι πεφτει?
Γιατί δεν είναι τόσο αξιόπιστος δεδομένων των συνθηκών και έχει και όλο το σύστημα των ΜΜΕ απέναντι...εγώ απαντάω,εσύ θα προσπαθήσεις;Ο Συριζα γιατι πεφτει?
Τότε πώς θα γινει κυβερνηση?Γιατί δεν είναι τόσο αξιόπιστος δεδομένων των συνθηκών και έχει και όλο το σύστημα των ΜΜΕ απέναντι...εγώ απαντάω,εσύ θα προσπαθήσεις;
Δεν νομιζω τυπε....! Απο το νεο ετος θα κοπουν και αλλο τα επικουρικα κ βασικη συνταξη. Γνωστος μου συνταξιουχος του ΟΤΕ του κοπηκαν 30 ευρω επιπλεον σημερα πληρωθηκε. Βαλε ενφια..χαρατσια...τεκμηρια κτλπΠεθαίνουν τις γριές και τους γέρους που'ναι η βασική τους δεξαμενή ψήφων οι μαλάκες.χα χα χα
Όπως έγινε και η ΝΔ, λογικά θα συγκυβερνήσει,για αυτοδυναμία δεν παίζει(εκτός και αν γίνει κάτι φοβερό)...Τότε πώς θα γινει κυβερνηση?
Συριζαιος μου ειπε η ΝΔ ειναι κοντα στο 18% κατσε να δουμε δημοσκοπισεις...εκτος απο τα γνωστα καναλιαΌπως έγινε και η ΝΔ λογικά,θα συγκυβερνήσει,για αυτοδυναμία δεν παίζει(εκτός και αν γίνει κάτι φοβερό)...
Νεοδημοκράτης μου ειπε ότι ο Συριζα είναι κοντα στο 8%.Συριζαιος μου ειπε η ΝΔ ειναι κοντα στο 18%
όσο και να το παιδεύουν δεν μεγαλώνει άλλο η ΝΔ...το πτώμα μύρισε ήδη.Συριζαιος μου ειπε η ΝΔ ειναι κοντα στο 18% κατσε να δουμε δημοσκοπισεις...εκτος απο τα γνωστα καναλια
Ζούγκλα και Στεφανο Χιο θα περιμενουμε ε?εκτος απο τα γνωστα καναλια
Με ποιον θα συγκυβερνησει?Όπως έγινε και η ΝΔ, λογικά θα συγκυβερνήσει,για αυτοδυναμία δεν παίζει(εκτός και αν γίνει κάτι φοβερό)...
Μεταξυ τον 2 μας? ΠΟΥΘΕΝΑ..ο καθενας που τα διαβαζει ας κρατησει οτι του αρεσει.Νεοδημοκράτης μου ειπε ότι ο Συριζα είναι κοντα στο 8%.
Που μας οδηγει αυτή η συζητηση?
Πάντως να πανηγυρίζεις που βρίσκεσαι στο 31% μαζί με το ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ δεν υπάρχει...σαν να χαίρεσαι που έφαγες μόνο 3 γκολ και όχι 5.Νεοδημοκράτης μου ειπε ότι ο Συριζα είναι κοντα στο 8%.
Που μας οδηγει αυτή η συζητηση?
32% ειχαν, σε ευρωεκλογες κιολας, πριν 3 μηνες. Το 25% πώς προεκυψε?
Οχι μονο...ο πανας εχει πεσει παντα πολυ κοντα σε οτι εχει πει σαν αποτελεσματα..!Θυμαμαι τις εκλογες του 2012 το μεγκα που εβγαζε το πασοκ 2ο κομμα με μικρη αποκλησει χαχαχααχχαΖούγκλα και Στεφανο Χιο θα περιμενουμε ε?
Το θεμα Αργεντινη γιατι το εκοψαν ξαφνικα???Μηπως δεν συμφερει πλεονΑληθεια τις δημοσκοπησεις γιατι τις κοψανε?καλα περναγαμε μεχρι το Μαιο
Εσεις ειστε οι πωρωμένοι, που θεωρείτε ότι η κυβερνηση εχει χασει 8 μοναδες σε τρεις μηνες. Δημοσκοπησεις Αυγουστο δεν γινονται.22,72+8,02=30,74%. Από τότε πιστεύεις δεν έχουν χάσει; Ήρθαν και τα ραβασάκια της εφορίας. Ήρθε και το εμπάργκο. Γιατί άραγε δεν σκάει καμία καινούργια δημοσκόπηση; Αν είχανε τα ποσοστά των ευρωεκλογών θα τις μπουμπούνιζε τις πρόωρες ο μονόφθαλμος και ότι γίνει. Αλλά είναι πολύ ποιο κάτω.
Εσύ τόσο πωρωμένος είσαι που αν σου πηδούσε ο Αντωνάκης την γυναίκα θα έλεγες πως καλά της κάνει.
Τυπε ο αλεξ δεν ειναι πορομενος...ειναι μισθωτος του Αντωνακη..τον ξερει προσωπικα22,72+8,02=30,74%. Από τότε πιστεύεις δεν έχουν χάσει; Ήρθαν και τα ραβασάκια της εφορίας. Ήρθε και το εμπάργκο. Γιατί άραγε δεν σκάει καμία καινούργια δημοσκόπηση; Αν είχανε τα ποσοστά των ευρωεκλογών θα τις μπουμπούνιζε τις πρόωρες ο μονόφθαλμος και ότι γίνει. Αλλά είναι πολύ ποιο κάτω.
Εσύ τόσο πωρωμένος είσαι που αν σου πηδούσε ο Αντωνάκης την γυναίκα θα έλεγες πως καλά της κάνει.
Ελεγες 1ο κομμα η ΝΔ με μικρη διαφορα απο Συριζα..!Κ εχασες με 4% διαφορα υπερ Συριζα. ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΔ λεω οχι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο συνολο..Εσεις ειστε οι πωρωμένοι, που θεωρείτε ότι η κυβερνηση εχει χασει 8 μοναδες σε τρεις μηνες. Δημοσκοπησεις Αυγουστο δεν γινονται.
Εσυ από πού αντλεις ολη αυτή την αισιοδοξια? Από καφενεία και πρεσβείες κι εσυ, σαν κατι αλλους εδώ μεσα, που μετα δεν πληρωνανε και τα στοιχήματα?
Ο Πανάς? Που ξεφτιλιστηκε τοσο στις ευρωεκλογες ώστε εχει κρυφτει εκτοτε?Οχι μονο...ο πανας εχει πεσει παντα πολυ κοντα σε οτι εχει πει σαν αποτελεσματα..!
Ψεύδεσαι. Οι προβλεψεις μου είναι ένα ολοκληρο κατεβατο, διαθεσιμο στο νημα των εκλογων.Ελεγες 1ο κομμα η ΝΔ με μικρη διαφορα απο Συριζα..!Κ εχασες με 4% διαφορα υπες Συριζα. ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΔ λεω οχι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο συνολο..