apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ποιος παει να χεσει ταφο 2 η ωρα ρε τυπε,να σηκωθει ο αλλος να τον παρει στο κυνηγι ;
Ποιος παει να χεσει ταφο 2 η ωρα ρε τυπε,να σηκωθει ο αλλος να τον παρει στο κυνηγι ;
Βάση ποίων κριτηρίων;
γιατι τον λες Μεγαλειοτατο τυπε?
Το μπου είμαι εγω. Αν φυγω θα το κλεισετε. Θα μεινουν μονο κατι τσομπανηδες και νωντοτυποι να λενε εξυπνάδες στο τσατ σπαμ για κατι σκυλους βαζοντας κατι εμοτικονς.
Παλι εδω εισαι εσυ αμπαλε;Πώς και δε σου διόρθωσε το "βάσει" ακόμα ο μεγαλειότατος;
Στην ΔΗΜΑΡ των 17 βουλευτων, αυτή τη στιγμη οι εκτιμησεις μιλουν για μισους-μισους. Ας πουμε λοιπον 8 ΟΧΙ από τη ΔΗΜΑΡ. Πηγαμε 119.
Πώς και δε σου διόρθωσε το "βάσει" ακόμα ο μεγαλειότατος;
Σωστα. "Παση" είναι το σωστο.
Καποιοι απλως το μπερδευουν με το "βασει".
Παλι εδω εισαι εσυ αμπαλε;
Xμμ και η δεσποινις Ροζα θεωρειται η Μεγαλειοτατη τοτε? ή χρειαζεται ειδικο διαταγμα απο τον Μεγαλειοτατο?Για να ξερουμε ποιο ειναι το πρωτοκολλοl'etat ce moi. Louis XIV
Εκτός απο αυτήν την πρόταση (που αλλοιώνει όλο το σκεπτικό κιόλας ), στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Για ποιές εκτιμήσεις μιλάς ρε τύπε;Των δημοσιογραφίσκων των τσοντοκάναλων;
Κατά τη γνωμη σου δηλαδή πόσοι είναι από τους 17?Εκτός απο αυτήν την πρόταση (που αλλοιώνει όλο το σκεπτικό κιόλας ), στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Για ποιές εκτιμήσεις μιλάς ρε τύπε;Των δημοσιογραφίσκων των τσοντοκάναλων;
Εσυ εισαι αμπαλος.Μου ηθελες τον τελειωμενο τον μπογιαν.Και ξεβρακωμα δεν εχω φαει απο κανεναν.Εγώ είμαι άμπαλος ρε γίδι, που έχεις φάει τα ξεβρακώματα του αιώνα σε όλα τα αθλητικά θρεντ εσωτερικού και εξωτερικού.
Εσυ εισαι αμπαλος.Μου ηθελες τον τελειωμενο τον μπογιαν.Και ξεβρακωμα δεν εχω φαει απο κανεναν.
Κατά τη γνωμη σου δηλαδή πόσοι είναι από τους 17?
Ο Αλεξ ειναι αμπαλος γιατι θεωρουσε τον Μητρογλου καλυτερο επιθετικο στην ευρωπη.Εσύ κι ο άλεξ
Ιδωμεν.Με Κουβέλη υποψήφιο, όσοι είπες περίπου (50%-60%).
Με οποιονδήποτε άλλο, δεν νομίζω πως βγαίνουν τα κουκιά μάστορα.
Ο Αλεξ ειναι αμπαλος γιατι θεωρουσε τον Μητρογλου καλυτερο επιθετικο στην ευρωπη.
Παιχταρας μεν αλλα καμια σχεση για καλυτερος στην Ευρωπη.
Μετα τις αποκαλυψεις για τον Φαταουλ ειδες και εσυ οτι ηρεμησα πλεον,γιατι αποδειχτηκε πως ειχα δικιο σε οσα ελεγα.
Σκασε τωρα.
Τύπε ο άλεξ τα κανάλια δεν τα εμπιστεύεται μονο όταν δείχνουν παλαιστίνιους νεκρους, ολες τις αλλες φορές τους εχει τυφλη εμπιστοσύνη
επρεπε ο καθε πολιτης να μην ξαναψηφισει το κομμα που εβαλε τον ακη υπουργο, ποσες φορες θα το πουμε!!! τοσα αλλα αδιαφθορα κομματα υπαρχουν, το κομμα που εβαλε τους απατεωνες να κυβερνουν πρεπει να ξαναβγαλουμε???το εκανε το πασοκ αυτο τον διεγραψε τον ακη απο το κομμα και εκανε τις αναλογες νομοθετικες ρυθμισες ανοιγμα λογαριασμων οικονομικοι εισαγγελεις
δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει;