memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν αλλαζει και πολυ το στορυ, επιμενεις οτι ειναι αμεμπτο προσωπο?Ποιος σου ειπε ότι παραιτηθηκε? Οι υπηρεσιακοι πρωθυπουργοι δεν παραιτούνται από τη θεση τους.
δεν αλλαζει και πολυ το στορυ, επιμενεις οτι ειναι αμεμπτο προσωπο?Ποιος σου ειπε ότι παραιτηθηκε? Οι υπηρεσιακοι πρωθυπουργοι δεν παραιτούνται από τη θεση τους.
Σορυ αλλά δεν καταλαβα τι του καταλογίζεις. Κατι για τον παππού του ας πουμε, ή για την σωστη αποφαση του ΣτΕ για το μνημονιο 1?δεν αλλαζει και πολυ το στορυ, επιμενεις οτι ειναι αμεμπτο προσωπο?
κοιτα επειδη κανονικα σου αξιζει τετοιο μπινελικωμα μεχρι συγγενων 3ου βαθμου με αυτο το ποστ, σε σημειο οχι απλα μπαναρισματος μου αλλα διαγραφης ολων των θρεντ που εχω συμμετασχει, δε συνεχιζω επιλεγοντας να παω να κοιμηθω και να συγκρατηθω για σημερα. Θεωρω πως εισαι αρκετα εξυπνος για να ανασκευασεις ή να σβησεις το σχολιο σουΣορυ αλλά δεν καταλαβα τι του καταλογίζεις. Κατι για τον παππού του ας πουμε, ή για την σωστη αποφαση του ΣτΕ για το μνημονιο 1?
Αρχισε να προσαρμόζεσαι. Είναι ο επομενος Προεδρος.κοιτα επειδη κανονικα σου αξιζει τετοιο μπινελικωμα μεχρι συγγενων 3ου βαθμου με αυτο το ποστ, σε σημειο οχι απλα μπαναρισματος μου αλλα διαγραφης ολων των θρεντ που εχω συμμετασχει, δε συνεχιζω επιλεγοντας να παω να κοιμηθω και να συγκρατηθω για σημερα. Θεωρω πως εισαι αρκετα εξυπνος για να ανασκευασεις ή να σβησεις το σχολιο σου
θα επρεπε να ντρεπεσαι για το προηγουμενο ποστ σου, ειλικρινα δεν αξιζεις να λεγεσαι ελληνας , αντε γεια με το ζορι κρατιεμαι μη σου γαμησω ολα σου τα σογια, ειλικρινα ομως!Αρχισε να προσαρμόζεσαι. Είναι ο επομενος Προεδρος.
τους χαλαει ο Μεγαλειοτατος αλλα γουσταρουν πικραμενους τυπε :Sμπα, απλα ετυχε να ειναι απογονος δοσιλογου, προεδρος του ΣΤΕ οταν εβγαλε συνταγματικο το μνημονιο και αμεσως μετα παραιτηθηκε και τοποθετηθηκε υπηρεσιακος πρωθυπουργος....... οντως δεν βρισκεις τιποτα μεμπτο σε ενα τετοιο προσωπο
Φυσικα και τους χαλαει,γιατι ο Βασιλιας παιζει να νοιαζεται πιο πολυ απο αυτους για την χωρα.τους χαλαει ο Μεγαλειοτατος αλλα γουσταρουν πικραμενους τυπε :S
αθανατη ελλαδα :S
αφου καλυπτει τον αντωνη του αρκει τυπεΕσυ Αλεξ τον γουσταρεις τον Πικραμενο για Προεδρο?Σε καλυπτει?
Φυσικα και τους χαλαει,γιατι ο Βασιλιας παιζει να νοιαζεται πιο πολυ απο αυτους για την χωρα.
Και θα τους χαλασει την μανεστρα.
Είναι το καταλληλοτερο προσωπο.Εσυ Αλεξ τον γουσταρεις τον Πικραμενο για Προεδρο?Σε καλυπτει?
Μην κρατιεσαι.θα επρεπε να ντρεπεσαι για το προηγουμενο ποστ σου, ειλικρινα δεν αξιζεις να λεγεσαι ελληνας , αντε γεια με το ζορι κρατιεμαι μη σου γαμησω ολα σου τα σογια, ειλικρινα ομως!
Για βασιλια θα μιλαμε εν ετει 2014? Εγω νομιζα ότι θελετε να μιλαμε σοβαρα.Φυσικα και τους χαλαει,γιατι ο Βασιλιας παιζει να νοιαζεται πιο πολυ απο αυτους για την χωρα.
Και θα τους χαλασει την μανεστρα.
Είναι το καταλληλοτερο προσωπο.
Δεν επιθυμει.Ο μπαρμπαφώτης είναι ο "καταλληλότερος".
Για βασιλια θα μιλαμε εν ετει 2014? Εγω νομιζα ότι θελετε να μιλαμε σοβαρα.
Πως να μιλησουμε σοβαρα οταν επιλογες ειναι σαμαρας βενιζελος τσιπρας. :SΓια βασιλια θα μιλαμε εν ετει 2014? Εγω νομιζα ότι θελετε να μιλαμε σοβαρα.
Είναι το καταλληλοτερο προσωπο.
Δεν επιθυμει.
τυπε προκειμενου να μην γινουν εκλογες μεχρι και τον κιμ ουν πως σκατα τον λενε θα δεχοταν ο αντωνηςΔεν επιθυμει.