apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε συντομα θα ερθει η ωρα που ο πολεμαρχος θα βγαινει με το σουρουπο και θα γυριζει την αυγη
κανοντας συλλογη απο κομμουνιστικα αυτια
τυπε συντομα θα ερθει η ωρα που ο πολεμαρχος θα βγαινει με το σουρουπο και θα γυριζει την αυγη
μη στεναχωριεσαι ρε τροχιοδεικτικο,εχω σκυλο και τα αι φον που κλεβω φτανουν και περισσευουν...βαζω και 2 ωρες τη μερα ερ κοντισιον....αναψε το αν τολμας!!!1Μη φοβάσαι φασιστάκι βγαζω αρκετα και η ΔΕΗ είναι πληρωμένη, μαλλον μας περιγραφεις την δικιά σου φοβία σύντομα θα πεις μπαι μπαι ρευμα,αντιο μπουρδελα!!!!
μη στεναχωριεσαι ρε τροχιοδεικτικο,εχω σκυλο και τα αι φον που κλεβω φτανουν και περισσευουν...βαζω και 2 ωρες τη μερα ερ κοντισιον....αναψε το αν τολμας!!!1
μη στεναχωριεσαι ρε τροχιοδεικτικο,εχω σκυλο και τα αι φον που κλεβω φτανουν και περισσευουν...βαζω και 2 ωρες τη μερα ερ κοντισιον....αναψε το αν τολμας!!!1
θα τον φερμαρεις τυπε? :Sμη στεναχωριεσαι ρε τροχιοδεικτικο,εχω σκυλο και τα αι φον που κλεβω φτανουν και περισσευουν...βαζω και 2 ωρες τη μερα ερ κοντισιον....αναψε το αν τολμας!!!1
τυπε το νου σου μην κουβαλαει κανα σπαθι :SΓια κοπιασε να παρεις και το δικό μου πρεζόνι φασιστάκο
Ναι τυπε γιατι πιστευαν ότι αν γινεις σταχτη δεν μπορεις να αναστηθείς μετα.
τυπε το νου σου μην κουβαλαει κανα σπαθι :S
σιγα μην αφησε κληρονομια τα σιδερικα του σε σενα τυπεΠριν κανει διαγραφή ο λακης με εξόπλησε με κατι ωραία σιδερικά τυπε
τυπε η πραγματικη δυναμη του λακη δεν ηταν τα σιδερικα του, αλλα τα μπρατσα ηφαιστου που κουβαλουσε παντοτε μαζι του...Πριν κανει διαγραφή ο λακης με εξόπλησε με κατι ωραία σιδερικά τυπε
Θα σου κανω δωρεάν μαθήματα για να ξεφύγεις από την μύζερη ζωή σου.
1ο Μάθημα: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Θα πλένεσαι κάθε μέρα, θα χρησιμοποιείς tide στην αρχή για να διώξουμε την πολύ μπίχλα.
Δεν θα πλύνεις τα ρουχα σου, θα τα καψεις, τα βρωμικά κουρέλια δεν σε βοηθάνε.
Μετά με ένα κλαδευτήρι θα κόψουμε τις τρίχες από μασχάλες και μουστάκι, για του μουνί με αλυσοπρίονο διότι εχει γίνει Αμαζόνιος.
Θα σε ψεκάσουμε με detol παντού για να σκοτώσουμε τα μικρόβια.
Θα πας σε οδοντίατρο να σου κανει καθαρισμό, τα σαπια δόντια σου είναι ασχημο θέαμα.
Θα σου κόψουμε τα μαύρα βρώμικα νύχια και θα στα βάψουμε μπλε.
Με μια βρεγμένη σανίδα και με μερικά κτυπήματα στο τεράστιο κωλο σου, θα καταπολεμήσουμε την απίστευτη κυτταρίτιδα...
σιγα μην αφησε κληρονομια τα σιδερικα του σε σενα τυπε
Δίνεις συμβουλες για την εμφανιση σε ενα νικ που δεν εχεις δει ποτε χαχααχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κατήντησες
Τυπε ο λακης εξοπλίζει κοσμο, όταν ο κομμουνιστοσυμμοριτες σηκώσουν κεφάλι θα μιλησουν τα
Είμαι συγουρος πως εδωσε και σε εσενα!
Δυσκολο εως αδυνατο...βασικα αν συμβει αυτο (σταχτη) ,θα ειναι τεραστιο πληγμα για το χολυγουντ...ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΖΟΜΠΙ....απο την αλλη προβλεπω "διασημες" σταχτες να πωλουνται με το γραμμαριο...δεν θα αργησει η ωρα που οι κωλομβιανοι φιλοι μας, με την τεραστια τεχνογνωσια που διαθετουν ,θα αρχισουν να σπανε σε γραμμες και να ρουφανε σταχτες διασημων...κατοπιν τα πρωτα σταχτο-καρτελ θα στηθουν ...και τσουκου τσουκου θα γινει μοδα παγκοσμιως..Γιατί? Άδικο έχουν? Μπορείς ν'αναστηθείς αν γίνεις στάχτη??