kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
νοιωσε ....το εγραψα σωστα νεαρε?Μιλάς με (ανορθόγραφους) γρίφους γέροντα
νοιωσε ....το εγραψα σωστα νεαρε?Μιλάς με (ανορθόγραφους) γρίφους γέροντα
νοιωσε ....το εγραψα σωστα νεαρε?
Ασε τις δικαιολογιες...ο κρυφος σου ποθος ειναι μια τετοια γυναικα οπως την περιγραφης...χααχχααχ για αυτο εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ
H erinal είναι ο αποτυχημένος συνδυασμός μπάζου, γεροντοκόρης, ελλεηνίδας και αριστερής.
Πρόκειται για μια άνεργη μοναχική υπέρβαρη 40αρα, βρωμάει αφού οι αριστεροί δεν πλένονται ούτε οι ίδιοι ούτε τα φθαρμένα ρούχα τους, αξυρισιά σε μουνί, μασχάλες και μουστάκι, παρατεταμένη αγαμία μοναδική χαρά της κανένας πιωμένος αναρχικός, κάποιος άτυχος λαθρομετανάστης ή κάποιο ζώο, μια μαϊμού μάλλον.
η εριναλ ειναι μια μουναρα που θα σου θυμίζει κάθε μέρα την αποτυχημένη μίζερη ζωη σου. <ο χειρότερος σου εφιάλτης. Όλα όσα ποτέ δεν θα φτάσεις φασιστακι
Ε όχι και μουνάρα ρε ερινάλ, κόψε κάτι!!! :o
Τωρα για το εφιαλτης δεν νομίζω, παντα τα ειχα με ωραίες γκόμενες και πολλες από αυτές κεντροδεξιές....οι αριστερές μου βρώμαγαν και δεν τις πλησιαζα, οπότε δεν εχεις καμιά ελπίδα μαζί μου για .
Θα σου προτεινα όμως τον apoc, ψεκασμένος και καμένος στα μετρα σου. Θα περνάει και τις τροφες της μαιμους στα εξοδα του ψιλικατζιδικου.
Παρε και τον billymalaka να σας κρατάει το φαναρι και να μαθαίνει να ....
Ε όχι και μουνάρα ρε ερινάλ, κόψε κάτι!!! :o
Τωρα για το εφιαλτης δεν νομίζω, παντα τα ειχα με ωραίες γκόμενες και πολλες από αυτές κεντροδεξιές....οι αριστερές μου βρώμαγαν και δεν τις πλησιαζα, οπότε δεν εχεις καμιά ελπίδα μαζί μου για .
Θα σου προτεινα όμως τον apoc, ψεκασμένος και καμένος στα μετρα σου. Θα περνάει και τις τροφες της μαιμους στα εξοδα του ψιλικατζιδικου.
Παρε και τον billymalaka να σας κρατάει το φαναρι και να μαθαίνει να ....
Εσένα περίμενα να μου προτείνεις άντρα νταβατζάκο φασίστα. Κάτσε μέτρα τις πούτσες τις ζωής που έφαγες και τρως και μην ανησυχείς θα σου θυμίζω τακτικά το τιποτα που ανήκεις. Που θες και ελπίδες με γυναίκες παπια ξεφουσκωτη απο τα τζάμπο
σκασε πια. γλωσσου.
Εσένα περίμενα να μου προτείνεις άντρα νταβατζάκο φασίστα. Κάτσε μέτρα τις πούτσες τις ζωής που έφαγες και τρως και μην ανησυχείς θα σου θυμίζω τακτικά το τιποτα που ανήκεις. Που θες και ελπίδες με γυναίκες παπια ξεφουσκωτη απο τα τζάμπο
Θα σου κανω δωρεάν μαθήματα για να ξεφύγεις από την μύζερη ζωή σου.
1ο Μάθημα: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Θα πλένεσαι κάθε μέρα, θα χρησιμοποιείς tide στην αρχή για να διώξουμε την πολύ μπίχλα.
Δεν θα πλύνεις τα ρουχα σου, θα τα καψεις, τα βρωμικά κουρέλια δεν σε βοηθάνε.
Μετά με ένα κλαδευτήρι θα κόψουμε τις τρίχες από μασχάλες και μουστάκι, για του μουνί με αλυσοπρίονο διότι εχει γίνει Αμαζόνιος.
Θα σε ψεκάσουμε με detol παντού για να σκοτώσουμε τα μικρόβια.
Θα πας σε οδοντίατρο να σου κανει καθαρισμό, τα σαπια δόντια σου είναι ασχημο θέαμα.
Θα σου κόψουμε τα μαύρα βρώμικα νύχια και θα στα βάψουμε μπλε.
Με μια βρεγμένη σανίδα και με μερικά κτυπήματα στο τεράστιο κωλο σου, θα καταπολεμήσουμε την απίστευτη κυτταρίτιδα...
ρε συμμαχε δεν πας να φας κανα σουβλακι που ασχολεισε με το χομπιτ
'συμμαχοι' ο στουρναρας τι κανει?καλα ειναι?ακου συμμαχοι,παναθεμα σας.συμμαχοι που?στην καταστροφη της χωρας μου?Λες ρε συμμαχε? να την αφήσουμε ετσι όπως είναι?
ρε ναυαγια τσωνι και στεκα,επιτελους ρε πουσταρια,βγηκατε απο την "ντουλαπα" και γινατε ζευγαρι στα φανερα....και του χρονου με απογονους ρε κροσντρεσερς!!!!1
αυτα τα λες αφου δεις πρωτα τσοντα με εξωγηινες μουνοτρυπες η μετα το ρουφηγμα μπαφου????Εσύ γιατί τραβάς ζόρι ρε παπάρα? Τώρα δεν μας αρεσουν οι κυβερνήσεις συνεργασίας?
Αν τα βουν ΣΥΡΙΖΑ - ΧΑ - ΚΚΕ - ΑΝΕΛ θα είναι η αυριανή κυβέρνηση συνεργασίας, μεχρι τότε
αυτα τα λες αφου δεις πρωτα τσοντα με εξωγηινες μουνοτρυπες η μετα το ρουφηγμα μπαφου????
γιατι ντε και καλα πρεπει να κανει κυβερνηση ο στον σφυριζα????γιατί υπάρχει και άλλη επιλογή συνεργασιών για να κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ??