αστον γαματον.....αρωστος μαλακας ειναι
Όταν διαβάζω για νεκρούς,σαλτάρω.... Και στο γήπεδο Χριστοπαναγιές έριχνα με τους δικούς μου...
αστον γαματον.....αρωστος μαλακας ειναι
ασε τα αρωστακια τυπε.....ο ενας πινει και ο αλλος ειναι χαζος...αν ξεφυγουν κανε οτι γουσταρειςΌταν διαβάζω για νεκρούς,σαλτάρω.... Και στο γήπεδο Χριστοπαναγιές έριχνα με τους δικούς μου...
φυσικα.
Δεν υπαρχει συγκριση ευρωπης με Ιαπωνια
ΡΕ συ τσουλου εισαι καλα η υψωνεις για να καρφωνει ο τρομπας....τι στο μπουτσο σου συμβαινει ρε αγορι μου...φυσικα.
ασχετε γαμω το google
φυσικα.
τα ναυπηγεία
Θες να του κάνω μιουτ να κλαίει...?
βλακα ασχετε.....δεν ξερεις και τι γραφεις.....σε γαμω ανετα οχι δεν σε γαμω θα βαλω τους μπραβους του φανη να σε γαμησουν....ασχετε γαμώ τον kartakhs..
τα ναυπηγεία και η όποια βαριά βιομηχανία υπήρχε στην Ελλάδα την κοπάνησε όταν αρχίσανε οι μαλακίες επί σκατά στον λάκκο του Αντρέα περί κοινωνικού ελέγχου παρέα με τα σωματεία των χαχόλων που κάνανε απεργίες για να κάνουν απεργίες (με στόχο πάντα να γίνουνε δημόσια και να αράξουνε)...
καπάκι μας πιάσανε και οι οικωλογικές ευαισθησίες μας (αντε να στήσεις ναυπηγείο στην Ελλάδα θα χρειαστείς 10 χρόνια για άδεια και μιά στρατιά από δικηγόρους να τρέχουν στο ΣτΕ για τις προσφυγές που κάνει ο κάθε πικραμένος) και πάπαλα η βιομηχανία...
ναυπηγουσανε τα παπαρια μου εκει.....ολα κορεα τα δινανε τοτε...αρχισανε ομως τελη δεκαετιας 80 πολλα προβληματα με τα συνδικατα εκει και πηγαινε η απεργια και το ξυλο συννεφο...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ....και τοτε αρχισε -μετα την τιεν αν μεν -να τσιμπαει πολλα συμβολαια η κινα...όχι.
Στην Ιαπωνια... Ishikawajima-Harima Industries
βλακα ασχετεφυσικά και δεν υπάρχει ... η Ιαπωνία είναι πολύ πιό ακριβή...
Σωπα ρε ανοητε...
στην ιαπωνια ρε ασχετε δεν ειναι μικροτερα τα μεροκαματα ρε οργιο...το χαντικαπ αυτο,το καλυπτουν οι ιαπωνες με την εντελως αυτοματοποιημενη παραγωγη,την υψηλη ποιοτητα ,την εξωστρεφεια και την συνεχης αναπτυξη τεχνολογικων καινοτομιων...βλακα ε βλακα..αυτομπαναρισου και τραβα για κανα μπανιο...Διαφωνεις ότι η Ιαπωνια είναι φτωχοτερη από την ευρωπη και γι αυτό τα μεροκάματα είναι τετοια που επιτρεπουν να βγαλουν καραβια και αμαξια με μικροτερο κοστος;
ετσι...αλλα η ανατολη ηταν απο το 70 στο παιχνιδι.....Τραμυ μαλακα? στην ευρωπη η ιταλια εκανε δουλειες το ηξερες η δεν το λεει η γουικι??ναυπηγουσανε τα παπαρια μου εκει.....ολα κορεα τα δινανε τοτε...αρχισανε ομως τελη δεκαετιας 80 πολλα προβληματα με τα συνδικατα εκει και πηγαινε η απεργια και το ξυλο συννεφο...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ....και τοτε αρχισε -μετα την τιεν αν μεν -να τσιμπαει πολλα συμβολαια η κινα...
δεν ναυπηγουσε η ισιγκαβατσιμα;; ρωτα τον λατση να σου πει...
ναυπηγουσανε τα παπαρια μου εκει.....ολα κορεα τα δινανε τοτε...αρχισανε ομως τελη δεκαετιας 80 πολλα προβληματα με τα συνδικατα εκει και πηγαινε η απεργια και το ξυλο συννεφο...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ....και τοτε αρχισε -μετα την τιεν αν μεν -να τσιμπαει πολλα συμβολαια η κινα...
δεν ειναι μαλακας...ασχετος δαχτυλακιας για εμας τους ανικανους και ξερολας ειναι...ρε με έναν μαλακα που μπλέξαμε...
Ρε αν εγω ηθελα καραβι πληρωνα λιγοτερα; αρα ναυπηγουσε η ισιγκαβατσιμα;;
Όχι;;;; Εισαι τελειως μαλακας. Απλα
καλά ... αυτά τα λές εσύ.. τα νούμερα όμως λένε άλλα...
η Κορεα πήρε τα πάνω της μετά το 1995 και η Κίνα μετά το 2000... και ακόμη Ιαπωνία - Κορέα ανταγωνίζονται με την Κίνα τρίτη...
σωστα, η κορεα κυριως και κατι ψιλα η ταιβαν...στην ευρωπη η ιταλια ηταν νο1 στα αναψυχης λογο του αξεπεραστου ντιζαιν..βεβαιως μην ξεχναμε αμβουργο και ολλανδους ,μακραν νο1 λογο ποιοτητας και τεχνογνωσιας!ετσι...αλλα η ανατολη ηταν απο το 70 στο παιχνιδι.....Τραμυ μαλακα? στην ευρωπη η ιταλια εκανε δουλειες το ηξερες η δεν το λεει η γουικι??