kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ναι μετα θα με πουν φοροφυγα.....εγω φταιω????????
οχι φυσικα
Ναι μετα θα με πουν φοροφυγα.....εγω φταιω????????
Να που συμφωνουμεοχι φυσικα
Να που συμφωνουμε
Κανεις λαθος δεν εχουν πλεον τυπε....φοβισμενοι ειναι....αλλα η επισημη χρεωκοπια αργει......ναι ρε τυπε.....αλλα λεφτα για να φαει εχει ο ελληνας οποτε τι επανασταση περιμενεις
ναι ρε τυπε.....αλλα λεφτα για να φαει εχει ο ελληνας οποτε τι επανασταση περιμενεις
Κανεις λαθος δεν εχουν πλεον τυπε....φοβισμενοι ειναι....αλλα η επισημη χρεωκοπια αργει......
σιγα που δν εχουν...παλι γεματα ειναι τα μαγαζια...και δν μιλαω για καφε κ φαγαδικα...μια τσαντα ηθελε η φιλη μου να παρει στις εκπτωσεις δν ηταν κ φθηνη(55ευρω) περασε σε 2 μερες να τη αγορασει και ειχε φυγει ηδη η τσαντα..
ουτε κατι α-ξεπουλητο.. :SΔε νομιζω να αφησει κατι ορθιο ο αντωνακης,
ότι ξεκίνησε το βρωμοπασόκ θα το τελειώσουν τα πουτανόπαιδα της ν.δ.ουτε κατι α-ξεπουλητο.. :S
το συριζα κι η ΧΑ στελεχονονται απο φαιδρους οι μεν κ καρικατουρες οι δε,και γι αυτο το πουστοσυστημα συνεχιζει,,αλλιως θαχες καταρευσειότι ξεκίνησε το βρωμοπασόκ θα το τελειώσουν τα πουτανόπαιδα της ν.δ.
το σύριζα δεν ενδιαφέρεται για τέτοια υλιστικά πράγματα και θα αρχίσει να τραβάει τα σύνορα προς τα μέσα.
20%?οχι 50-70%?δεν βυθιστηκε εντελως η αγορα?δεν απογειωθηκε η ανεργεια?τι εννοεις εξαθλιωση?την σομαλια?τι ρε τυπε?ψεμματα λεω?απειρα παραδειγματα εχω...
ενταξει μειωθηκαν μισθοι συνταξεις 20-30% ανεβηκε τ ρευμα χαρατσια κτλ αλλα δν εξαθλιωθηκαμε κιολας τελειως
20%?οχι 50-70%?δεν βυθιστηκε εντελως η αγορα?δεν απογειωθηκε η ανεργεια?τι εννοεις εξαθλιωση?την σομαλια?
Ακομα υπαρχουν ελληνες με ψευδαισθησεις οτι κατι θα γινει και θα αλλαξει η κατασταση,
Ισως δεν εχουν διαβασει ιστορια.
οι πρωην κομουστικες εκαναν αυτες ακριβως τις "μεταρυθμισεις" που επιδιωκουμ να κανουν κι εδω με τα ξεπουληματα σε δηθεν επενδυτες,δηλ πλιατσικολογους κατσικοκλεφτες.νλεπε λατσηε οχι και 50% σιγα..οσους γνωστους εχω τοσο επεσαν οι συνταξεις των γονιων τους 20-35%.επισης οι νεοι 25-30 αν επαιρναν προ κρισης κανα 800 τωρα παιρνουν 550-600.αυτο ειναι 70%
δν εννοω σομαλια εννοω αλλες χωρες οπως τις πρωην κομμουνιστικες
Ελα ρε φιλε, δεν θελω να μαθευτει, γιατι τοπες.ταιλανδεζικο ερωτιαρικο αγορι εσυ που