apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι ο τραμουντανας κ 2-3 εδω μεσα απο οσα λενε σου φαινονται να ειναι στα καλα τους?οχι εχω χρημα αλλα απο αυτα π λες δν μ φαινεσαι κ κανενας κακομοιρης
Γιατι ο τραμουντανας κ 2-3 εδω μεσα απο οσα λενε σου φαινονται να ειναι στα καλα τους?οχι εχω χρημα αλλα απο αυτα π λες δν μ φαινεσαι κ κανενας κακομοιρης
Ε πως ρε φιλε γινεται αυτο? Πριν αλλα ελεγες....προσφορα κ ζητηση κ τωρα ο καθενας περνει οτι του αξιζει...πως γινεται αυτο??
μωρέ ας όψεται η γυναίκα μου... αλλιώς θα τους είχα μπουμπουνίσει φέσι μέχρι τα γόνατα..
και θα ζητούσα και να μου τα χαρίσουν...
παρτακιδες τυπε :SΓιατι εσυ εισαι ευχαριστημενος με την κατασταση? Οταν καιγεται το σπιτι του διπλανου δεν αργει ν ακαει κ το δικο σου...
Αφου το κρατος ρε πουστρα καθοριζει τον μισθο...πια προσφορα κ ζητηση μου τσαμπουνας/αυτός είναι ο νόμος προσφοράς και ζήτησης...
όταν ένα προιόν δεν έχει ζήτηση έχει χαμηλή τιμή... οπότε αυτός που το πουλάει δεν μπορεί να δώσει στον υπάλληλο παραπάνω γιατί θα μπεί μέσα...
τι δεν καταλαβαίνεις...
αρα τον αμοίβει σύμφωνα με την αξία του προιόντος που παράγει όπως αυτή καθορίζεται από την ζήτηση.. χαμηλή αξία του προιόντος χαμηλός και ο μισθός...
Γιατι ο τραμουντανας κ 2-3 εδω μεσα απο οσα λενε σου φαινονται να ειναι στα καλα τους?
Αφου το κρατος ρε πουστρα καθοριζει τον μισθο...πια προσφορα κ ζητηση μου τσαμπουνας/
αχχαχααχ σωστα εγω ειμαι ο τρελος που ασχολειται μαζι τους σωστοοςςςςςς
Ναι μωρη πουστρα...ποιος Ελληνας επιχειρηματιας θελει να δωσει περισσοτερα? Ολοι τον βασικο δινουν σε οποια δουλεια κ να πας..βλακα ειδικα με 1.5 εκ ανεργους επισημα..γιατι ειναι κ αυτοι που η δεν ειναι καν στον οαεδ η δεν ανανεωσαν την καρτα τουςτι λες μωρέ μαλάκα ?? το κράτος καθορίζει τον ελάχιστο μισθό και όχι τον μέγιστο .. ηλίθιε καροτολάγνε...
παρτακιδες τυπε :S
τυπε εγω ειμαι βασιλοφρωνγεια σου απολυτε π υποστηριζεις οακε
αν αξιζεις θα σου δωσουν τυπεΝαι μωρη πουστρα...ποιος Ελληνας επιχειρηματιας θελει να δωσει περισσοτερα? Ολοι τον βασικο δινουν σε οποια δουλεια κ να πας..βλακα ειδικα με 1.5 εκ ανεργους επισημα..γιατι ειναι κ αυτοι που η δεν ειναι καν στον οαεδ η δεν ανανεωσαν την καρτα τους
Ναι μωρη πουστρα...ποιος Ελληνας επιχειρηματιας θελει να δωσει περισσοτερα? Ολοι τον βασικο δινουν σε οποια δουλεια κ να πας..βλακα ειδικα με 1.5 εκ ανεργους επισημα..γιατι ειναι κ αυτοι που η δεν ειναι καν στον οαεδ η δεν ανανεωσαν την καρτα τους
Ειμαι σιγουρος τυπε.... Εαν εισαι τραμουνιτσας σιγουρααν αξιζεις θα σου δωσουν τυπε
τυπε εγω ειμαι βασιλοφρων
αλλα αν ημουν αριστερος μονο οακκε θα υποστηριζα
Αντε ρε πηγαιντε να μειωσετε κανα επιδομα ανεργειας κ ελα ξανα το σεπτεμβρητον βασικό δίνουν σε αυτούς που είναι σε επάρκεια... τράβα να δείς τι δίνουν σε αυτούς που είναι σε ανεπάρκεια...
νεφρων τυπε?τον βασικό δίνουν σε αυτούς που είναι σε επάρκεια... τράβα να δείς τι δίνουν σε αυτούς που είναι σε ανεπάρκεια...
αν αξιζεις θα σου δωσουν τυπε
τι θα δωσουν ομως?
Ετσι τυπε ανταγωνιζονται ποιος τα εχει ποιο μεγαλα...
αυτο λεγεται ανταγωνιστικοτητα αν δε κανω λαθος