apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προκομενος εισαι τυπεόχι... ούτε ένα ευρώ δεν χρωστάω πουθενά... μόνος μου με τα δικά μου λεφτά το εφτιαξα...
προκομενος εισαι τυπεόχι... ούτε ένα ευρώ δεν χρωστάω πουθενά... μόνος μου με τα δικά μου λεφτά το εφτιαξα...
Ετσι αυτος το εφτιαξε με δικα του λεφτα σιγουρα οχι με 460 μισθο αλλα οι αλλοι να περνουν τοσα...χαχαχααχόχι... ούτε ένα ευρώ δεν χρωστάω πουθενά... μόνος μου με τα δικά μου λεφτά το εφτιαξα...
Οχι τυπε..απλα επιβιωνω οπως κ οσο μπορω στο μπαχαλο που ζουμερομα εισαι τυπε?
προκομενος εισαι τυπε
Οχι τυπε..απλα επιβιωνω οπως κ οσο μπορω στο μπαχαλο που ζουμε
προκομενος εισαι τυπε
αν του μειωσαν τον μισθο τι να κανει ο ανθρωπος τυπεόχι ιδιαίτερα ... σκέφτομαι όμως τι μαλακία έκανα που το 2008-2009 δεν πήγα να πάρω από τις τράπεζες που συνεργάζομαι καμμιά τριανταρια χιλιάδες καυταναλωτικά από την καθε μία και μετά να τους βαρέσω φέσι .. και να κλαίγομαι και από πάνω σαν τον apoc..
.απλα επιβιωνω οπως κ οσο μπορω
τυπε πληρωνεις φορους στην ελλαδα?όχι ιδιαίτερα ... σκέφτομαι όμως τι μαλακία έκανα που το 2008-2009 δεν πήγα να πάρω από τις τράπεζες που συνεργάζομαι καμμιά τριανταρια χιλιάδες καυταναλωτικά από την καθε μία και μετά να τους βαρέσω φέσι .. και να κλαίγομαι και από πάνω σαν τον apoc..
Τοσο ζωον εισαι ρε μαλακα;Ο μισθος ειναι ψιχουλα μπροστα σε αυτα που κλεβουν τα μουνιασιγά τον βασιλικό μισθό που τους δίνεις μαλάκα...
όχι ιδιαίτερα ... σκέφτομαι όμως τι μαλακία έκανα που το 2008-2009 δεν πήγα να πάρω από τις τράπεζες που συνεργάζομαι καμμιά τριανταρια χιλιάδες καυταναλωτικά από την καθε μία και μετά να τους βαρέσω φέσι .. και να κλαίγομαι και από πάνω σαν τον apoc..
Δεν εχω χρεη μαλακακο....ατυχησες....χαχαχαχ και δεν ειναι κλαμα ειναι η πραγματικοτητα που εσυ την ζεις απο τη αγγλια..όχι ιδιαίτερα ... σκέφτομαι όμως τι μαλακία έκανα που το 2008-2009 δεν πήγα να πάρω από τις τράπεζες που συνεργάζομαι καμμιά τριανταρια χιλιάδες καυταναλωτικά από την καθε μία και μετά να τους βαρέσω φέσι .. και να κλαίγομαι και από πάνω σαν τον apoc..
Ετσι αυτος το εφτιαξε με δικα του λεφτα σιγουρα οχι με 460 μισθο αλλα οι αλλοι να περνουν τοσα...χαχαχααχ
αχχαχαχαχα θες δανεικα? ειμαι καλος εγω οχι οπως ο τραμου που θα τα παρει στον ταφο τουγια να χες θειο σ ΔΕΗ μαλλον θ χεις φραγκα
εσυ τυπε εχεις τιμιο εργατικο-αγγλικο DNA στις φλεβες σου δν εισαι λαμογιο Ελληνας
Ε πως ρε φιλε γινεται αυτο? Πριν αλλα ελεγες....προσφορα κ ζητηση κ τωρα ο καθενας περνει οτι του αξιζει...πως γινεται αυτο??ο καθένας παίρνει τόσα όσα αξίζει το προιόν που παράγει...
Δεν εχω χρεη μαλακακο....ατυχησες....χαχαχαχ και δεν ειναι κλαμα ειναι η πραγματικοτητα που εσυ την ζεις απο τη αγγλια..
Μηπως αυτοι που ζητανε να τα χαρισουν...πληρωναν επιτοκιο 26%?????????????? Μηπως τους εκοψε το κρατος μισθο συνταξη???,ηπως εγινε το γνωστο PSI? Μηπως εβαλε κ ΦΠΑ 23% στην οικοδομη αρα μεγαλυτερο δανειο?μωρέ ας όψεται η γυναίκα μου... αλλιώς θα τους είχα μπουμπουνίσει φέσι μέχρι τα γόνατα..
και θα ζητούσα και να μου τα χαρίσουν...
αχχαχαχαχα θες δανεικα? ειμαι καλος εγω οχι οπως ο τραμου που θα τα παρει στον ταφο του
Γιατι εσυ εισαι ευχαριστημενος με την κατασταση? Οταν καιγεται το σπιτι του διπλανου δεν αργει ν ακαει κ το δικο σου...ε τοτε τι μας κλαιγεσαι?