tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Πότε θα σκάσεις επιτέλους ρε σκατόψυχο λαμόγιο; Λίγη τσίπα δε σου'χει μείνει ρε θλιβερό φασιστόμουτρο;
ρε μαλάκα πίξι... πρίχτη κατάντησες...
Πότε θα σκάσεις επιτέλους ρε σκατόψυχο λαμόγιο; Λίγη τσίπα δε σου'χει μείνει ρε θλιβερό φασιστόμουτρο;
ρωσσικη πρεσβεια μου βρωμαει τυπε...
τελος η κυβερνηση με τετοια αποτελεσματα τυπεΕχω... τι εβλεπες στις δημοσκοπησεις ? Τα ακριβως αντιθετα
Δουρου 1η στην Περιφερεια
Κασιδιαρης Σακκελαριδης Καμινης ντερμπι
Πασοκ κατω απο 4%
Διαφορα Συριζα - ΝΔ πανω απο 7 μοναδες
τελος η κυβερνηση με τετοια αποτελεσματα τυπε
Ε τοτε εκλογες και ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.Εχω... τι εβλεπες στις δημοσκοπησεις ? Τα ακριβως αντιθετα
Δουρου 1η στην Περιφερεια
Κασιδιαρης Σακκελαριδης Καμινης ντερμπι
Πασοκ κατω απο 4%
Διαφορα Συριζα - ΝΔ πανω απο 7 μοναδες
Ιδεες παρανοικου μεγαλειου και πληθυντικος αναφερομενος στον εαυτο του...Τι έγινε τρανούλη, σου θίξαμε τον ομοϊδεάτη; Κοίτα καλύτερα τα δικά σου χάλια με τις μαλακίες που μας λες περί εκκλησίας και άσε εμάς να περιποιοηθούμε τον λακέ του Σαμαρά.
τυπε θα τελειωσει αδοξα το εργο του αντωνη :-Εθνικος θρηνος τυπε
τυπε θα τελειωσει αδοξα το εργο του αντωνη :-
Εθνικος θρηνος τυπε
Εμενα τουλαχιστον μου μιλανε. Και συνομιλω. Και αλλού διαφωνουμε και αλλού συμφωνουμε.Βρε άθλιε κοπρίτη, όλο το φόρουμ σε φτύνει κι'εσύ νομίζεις ότι βρέχει. Είσαι τόσο εγκεφαλικά ανάπηρος που νομίζεις πως σε παίρνει κανείς στα σοβαρά;
Ειπες τη μαγικη λεξη...Οικτο...Άμε στο διάολο κι'ακόμη παραπέρα ρε φερέφωνο της Συγγρού, κακέκτυπο του Μουρούτη. Είσαι τόσο ψώνιο που λίγο ακόμη και θα προκαλείς οίκτο σαν τα παιδιά με σύνδρομο Down.
Ε πώς, αφου οπως βλεπεις καποιοι θεωρουν "ενδιαφερουσες" τις αποψεις του...τυπε αυτος παιζει να λεει και χειροτερες μπαρουφες και απτον γκαζακη