alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το ψαχνω σχεδον καθε ημερα. Ακομη κανενας δεν εχει βγαλει ποσοστα.εχει κανεις υποψη του τι λενε οι στοιχηματικες εταιρειες για τις εκλογες?
Το ψαχνω σχεδον καθε ημερα. Ακομη κανενας δεν εχει βγαλει ποσοστα.εχει κανεις υποψη του τι λενε οι στοιχηματικες εταιρειες για τις εκλογες?
Οταν εν ετει 2014 συζηταμε ακομη για κακο καπιταλισμο και κακους πλουσιους, τι να πω.καθεσε και συζητας με ερασιτεχνες αγανακτισμενους
Το ψαχνω σχεδον καθε ημερα. Ακομη κανενας δεν εχει βγαλει ποσοστα.
Πού θα παει, θα βγαλουν.μηπως τις απαγορευσε ο δενδιας τυπε?
Πού θα παει, θα βγαλουν.
Εγω άλλα μηνυματα εχω.κατι μου λεει ότι θα σφιξουνε οι κωλοι σαμαρα - πρετεντερη τυπε :S
Εγω άλλα μηνυματα εχω.
τυπε μετα την συμμετοχη του πλευρη στο ψηφοδελτιο του αρη λιγο θελειΔεν το πιστευω αυτο, σας δουλευει.
Δεν το πιστευω αυτο, σας δουλευει.μπορει να εχεις δικιο. Αποψε βλεπω και τον απολυτο να τα γυριζει υπερ αντωνη τυπε
Βρε ζωον καταφεραν να στρεψουν τις κοινωνικες ομαδες την μια κατα της αλλης.Σου λεει ο ανεργος και εχει και δικιο,παιρνει ο καθε ενστολος που αμοιβεται το μηνα με 1500 ευρω,και δεν παιρνω εγω που με φιλοξενουν οι δικοι μου επειδη ειμαι ανεργος.Σε μια οικογενεια δηλαδη,και 3 και 4 ενστολους να εχει τα παιρνουν ολοι.ποιό είναι ακριβώς το άδικο μοίρασμα ???
το ότι δεν δίνει σε ανθρώπους οι οποίοι φιλοξενούνται ? εεε στο κάτω κάτω της γραφής αυτός που τους φιλοξενεί ας τους βάλει και ένα πιάτο φαγητό...
Το ιντερτοτο δεν εχει τελικο και δεν εχει νικητή.Τις ευρωεκλογες ισως να τις παρει η Ν.Δ, εστω και οριακα.
Αλλα ειναι σαν να μιλαμε για διοργανωση τυπου intertoto, man.
Κανεις δεν θυμαται ποιος το κερδισε το 2007.
Επισης η αβαντα δεν γινεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα απο τα "ανεξαρτητα" ΜΜΕ.
Το να κερδίσει η ΝΔ είναι επιτυχία. Το να χάσει, θα μπορούσε να θεωρηθεί και φυσιολογικό.
Το να χάσει η αξιωματική αντιπολίτευση ευρωεκλογές δεν είναι αποτυχία..ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΣΚΟ
τυπε μετα την συμμετοχη του πλευρη στο ψηφοδελτιο του αρη λιγο θελει
και γιατί δεν πήγε να κάνει και αυτός τον ένστολο??Βρε ζωον καταφεραν να στρεψουν τις κοινωνικες ομαδες την μια κατα της αλλης.Σου λεει ο ανεργος και εχει και δικιο,παιρνει ο καθε ενστολος που αμοιβεται το μηνα με 1500 ευρω,και δεν παιρνω εγω που με φιλοξενουν οι δικοι μου επειδη ειμαι ανεργος.Σε μια οικογενεια δηλαδη,και 3 και 4 ενστολους να εχει τα παιρνουν ολοι.
τυπε δεν νομιζω οτι ο κοσμος τα εχει με τους ενστολους ειδικαΒρε ζωον καταφεραν να στρεψουν τις κοινωνικες ομαδες την μια κατα της αλλης.Σου λεει ο ανεργος και εχει και δικιο,παιρνει ο καθε ενστολος που αμοιβεται το μηνα με 1500 ευρω,και δεν παιρνω εγω που με φιλοξενουν οι δικοι μου επειδη ειμαι ανεργος.Σε μια οικογενεια δηλαδη,και 3 και 4 ενστολους να εχει τα παιρνουν ολοι.
και γιατί δεν πήγε να κάνει και αυτός τον ένστολο??
μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι ξέρει να φωνάζει
Βρε ζωον καταφεραν να στρεψουν τις κοινωνικες ομαδες την μια κατα της αλλης.Σου λεει ο ανεργος και εχει και δικιο,παιρνει ο καθε ενστολος που αμοιβεται το μηνα με 1500 ευρω,και δεν παιρνω εγω που με φιλοξενουν οι δικοι μου επειδη ειμαι ανεργος.Σε μια οικογενεια δηλαδη,και 3 και 4 ενστολους να εχει τα παιρνουν ολοι.
παιρνει ο καθε ενστολος που αμοιβεται το μηνα με 1500 ευρω
Ποιός ένστολος παίρνει 1500€ το μήνα ;;;
Συνταγματάρχης ;;;
οι ΕΠΟΠ τι παίρνουν ;;;