alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θεοδώρα.τουμπανάκι δεν λέγεται αυτό?
Θεοδώρα.τουμπανάκι δεν λέγεται αυτό?
Κατα εκει παει οντως...1 με 2 μονάδες σιγουρα..
επειδη εσυ εισαι σκοταδιστης δεν χανει αυτη τον τιτλο της τυπεΘεοδωρα. Δεν εχουμε βασιλευομενη για να εχουμε βασιλιαδες και πριγκιπες.
Σαν τις Σταρ Ελλας ας πουμε?
Πιστευετε οτι ο πλουσιος πρεπει να γινεται πλουσιοτερος και οτι ολοι οι υπολοιποιΕσυ ειπες πρωτος οτι επειδη ψηφιζω ΝΔ ειμαι ασυνειδητος. Ηταν η αποψη σου προφανως.
Εννοειται οτι δεν με απασχολουν οι αμπελοφιλοσοφιες σου περαιτερω μεχρι να μας πεις τι πρεσβευεις περαν απο μπουρδες περι "επαναστασης συνειδησης".
Εμεις τουλαχιστον λεμε τι πιστευουμε.
Εσυ δεν ξερεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να βριζεις.
Η διαφορα επιπεδου ειναι προφανης.
Εσυ ειπες πρωτος οτι επειδη ψηφιζω ΝΔ ειμαι ασυνειδητος. Ηταν η αποψη σου προφανως.Μιλάει αυτός που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τον σαμαράκο και την "φιλελεύθερη" παράταξή του. Έδωσε τον ορισμό του και όποιος δεν τον δέχεται είναι στενόμυαλος. Μπορώ και εγώ να πω ότι όποιος κάνει τσιμπούκια στον τρελαντώνη είναι ΜΑΛΑΚΑΣ. Αυτός θα είναι ο ορισμός του για μένα. Γιατί να μην δέχεται τη σκέψη μου?
Θεοδωρα. Δεν εχουμε βασιλευομενη για να εχουμε βασιλιαδες και πριγκιπες.πριγκιπισσα τυπε
Θεοδώρα.
Σαν τις Σταρ Ελλας ας πουμε?επειδη εσυ εισαι σκοταδιστης δεν χανει αυτη τον τιτλο της τυπε
Πιστευετε οτι ο πλουσιος πρεπει να γινεται πλουσιοτερος και οτι ολοι οι υπολοιποι
πρεπει να ζουν σαν σκλαβοι για αυτον.Γνωστα αυτα απο παλια φιλε αλεξ.
Παλι λαϊκισμος? Κουραστηκα.
Ειπαμε η πραγματικοτητα δεν θεωρειται λαικισμος.Πες μου εσυ ολα αυτα τα μετρα που ελαβαν ποιον εξυπηρετουν.Παλι λαϊκισμος? Κουραστηκα.
Καλοόλοι οι κουρασμένοι έχετε μαζευτεί στη ΝΔ
τωρα που εβαλε γρηγορη συνδεση στο σπιτι ο βατραχος, στροφαρει που και που ;)
Την σωτηρια της Χωρας.Ειπαμε η πραγματικοτητα δεν θεωρειται λαικισμος.Πες μου εσυ ολα αυτα τα μετρα που ελαβαν ποιον εξυπηρετουν.
Την απαντηση την ξερεις.
Την σωτηρια της Χωρας.
Τα υπολοιπα περι κεφαλαιου και κεφαλαιοκρατων, στη Βορεια Κορεα παρακαλω.
Σωθηκε η χωρα;ποτε;Ναυαγιο ειμαστε ακομη και θα ειμαστε για καιρο.Χρημα δεν κυκλοφορει πλεον ουτε για πλακα.Την σωτηρια της Χωρας.
Τα υπολοιπα περι κεφαλαιου και κεφαλαιοκρατων, στη Βορεια Κορεα παρακαλω.
Mιλαει ο υπερασπιστης του ακη που οταν πριν χρονια τον λεγαμε κλεφτη και απατεωνα μας ελεγε συκοφαντεςκαθεσε και συζητας με ερασιτεχνες αγανακτισμενους
Σωθηκε η χωρα;ποτε;Ναυαγιο ειμαστε ακομη και θα ειμαστε για καιρο.Χρημα δεν κυκλοφορει πλεον ουτε για πλακα.
Ο σαμαρας τα βλεπει αυτα και πηγε να ξεγελασει τον κοσμο με το δηθεν κοινωνικο μερισμα απο το πλεονασμα..Αλλα ακομη
και αυτο καταφερε να του γυρισει μπουμερανγκ και να εξαγριωσει τον κοσμο περισσοτερο με το αδικο μοιρασμα.